- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
epy
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis gondom az USB HUB-okkal. Eddig 3 különbözőt próbáltam, amiket itthon találtam, meg fateromnál. Egy billentyűzetet és egy egeret dugtam rá. Kettő HUB egyáltalán nem ment, 1 pedig működött, de ha újraindítottam a boxot akkor nem működött csak ha kihúztam és újra visszadugtam. Tudnátok esetleg pontos márkát és típust mondani, hogy ne vegyek zsákbamacskát?
-
törölt tag
válasz
pozsoka #3796 üzenetére
HDMI-DVI adapterrel az MK808 -amon kívül eddig mindegyik kütyüm kiadta a képet a fullHD DVI -s LED monitoromra. Az csak Omegamoon kernellel. Lehet keresgélni olyan analóg kimenetes kütyüt, ami párhuzamosan kiadja a képet digitális kimeneten (ezt nem mindegyik tudja). De ha veszel egy párszáz Ft -os USB "hangkártyát", akkor bármelyik kütyü jó lesz. Én is így használom mindegyiket. Amit szeretnél, arra egy kétmagos, 3066 -os is elég. USB - RJ45 adapter létezik, én is ilyet használok. Ebből csak olyat szabad venni, aminél kifejezetten írják, hogy Asix (vagy AX) 88772A, vagy B chipet tartalmaz. A többit ugyanis csak USB1.1 -en csatolja a kernel, oszt csak vánszorogva dzsavelnak a bitek.
-
pozsoka
senior tag
Üdv,
tudtok olyan készüléket ajánlani, melynek a képét hdmi nélküli monitoron jelenítem meg(van hdmi-dvi kábelem), a hangot pedig autórádió erősítőn keresztül tudom hallgatni, a netet vezetékesen kapná(van rj45 usb hub)? Csak netrádió hallgatás és minimális böngészés a cél. -
törölt tag
Bocs, félrenyomtam, de Neked akartam címezni. Az a kérdés lényeges eleme volt a mondandómnak, mert ahogy Neked nincs, úgy Nekik sincs. 3288 -as eszköz hiányában viszont nagyon nehéz, sőt, megkockáztatom a kijelentést, hogy lehetetlen moddolt, supportált 3288 -ast készíteni. Más részről nem mindenki gamer, vagy "wildszemű" filmnéző. Én sem vagyok az. Nekem elég lenne a 3188 is. Minden vele kapcsolatos problémám a T -s prociból ered. Szerintem, ha van egy nem T procis kütyü, amire garantálnak 2 év supportot azok, akik több éve szoftveresen javítgatják, fejlesztik ezeket a kütyüket, akkor az lehet jó ajánlat. Az AP6330 -ból pedig lehet következtetni, hogy a legjobb összeállíású (Minix szintű) panel van alatta. A supportról pedig azt gondolom, hogy nekem nem fáj, hogy ők keresnek a projecten. Cserébe azt remélem, hogy a sajátjukként kezelik, így ha felmerülne egy probléma, akkor gyorsabban lesz rá megoldás, vagy egy feature request -nél fejlesztés. A felhasználói szokásaim miatt nekem ezek a szempontok többet nyomnak a latban, mint a mittudoménmilyen HQ film kezelése, X.1 -es hanggal. Egyébként ezek a srácok eddig n+1 fajta kütyüre fejlesztettek. Sztem kettővel elboldogulnak. Ezért sanszosnak érzem, hogy ha a 3288 -at megfelelő alapnak tartják majd, akkor lesz belőle "freak" verzió.
-
Zol77
aktív tag
Abban a kommentben neked mi az örülés, hogy hoznak be Magyarországba?
Az összes droidomat kintről vettem, teljesen mindegy számomra,hogy honnan veszem.Somatom:
Igaz, hogy magadtól kérdezted, de gondolom tőlem akartad
A "van olyanom" csak egy olyan válasz volt, amit a "neked van olyanod?" - ra lehet válaszolni, ott a szmájli is.
Kb mint a "halló gépház , mennyi? , 30 , mi 30" esete.
bocs , ha félreérthető volt. -
dlaj
őstag
válasz
#79335424 #3791 üzenetére
Szerintem csak szeretne egyet. 2 hete még annak is örült, hogy hoznak belőle Magyarországra.
-
Zol77
aktív tag
válasz
#79335424 #3787 üzenetére
Persze,hogy nem olvastam,mert mint írtam,onnantól kezdve nem is érdekelt,hogy megláttam mi van benne.
Igen van olyanom
Továbbra is értelmetlennek tartom erre a hw-re egy ezredik boxot kihozni,támogatás ide,vagy oda.
A Mali400 az Mali400, a filmlejátszás olyan lesz amilyen,a 3D teljesítmény szintén, magyarul : építsünk sz@rból várat. Az ötlet jó,de pont egy új hw-el kellett volna meglovagolni. Mindegy lett volna ha év végén jön, vagy akkor amikor,de már valmi új "béllel". Hidd el,megörültem amikor megláttam legelőször, hogy ilyen lesz,de a fentiek miatt hamar elment a kedvem tőle. -
törölt tag
Látszik, hogy nem olvastad a topikját. Ez a kérdés ott is felmerült. A válasz egyszerű. Mert az még nem elérhető. Neked van olyanod? Arról nem is szólva, hogy itt modderekről van szó. Ismerniük kell a kütyüt ahhoz, hogy moddolni lehessen. Eddig egyik RK -s cucc első kiadása sem volt jó moddolás nélkül. Ismered a dilemmát. Egy új típus, ami erősebb, de lehet vele sok probléma, vagy egy ismert, de gyengébb.
-
törölt tag
Ezt láttátok már? Freakbox. Összeálltak a modderek egy project mögé. Érdekes. Két érdekességet találtam:
"For the CPU it is a Real RK3188 CPU no T Model."
"We will give 2 Years Support for the Box with Firmware Updates."
Hmmm... -
zsiz
őstag
válasz
#79335424 #3759 üzenetére
nem néztem, hogy T-s vagy nem. tavaly ősszel/télen vettem, szóval lehet hogy az, lehet hogy nem. de igazából a gyári rom is megteszi. sikerült is visszatennem rá. tápot is adtam neki másikat, bár ez is kínai -egy aktív usb hub-on kap most áramot. (mondjuk mi nem kínai?) a lényeg hogy működik. köszi a segítséget
-
epy
csendes tag
válasz
interstate76 #3781 üzenetére
OK, rendben, köszönöm.
-
De, bizony ez a mohóság.
Ténylegesen arról van szó, hogy kedves öreg barátoméknál elromlott a faxgép. Az a készülék, amin az elmúlt években stabilan 1 (egy) faxot fogadtak, és valamikor három éve egyet küldtek is.
Az az egy viszont fontos. Meg a szöveges kapcsolattartás lehetősége is fontos -- én legalábbis szeretném fenntartani.Egyszer már próbálkoztam egy PC-vel + ADSL-előfizetéssel -- a hűségidő lejártával lemondták és visszaadták a gépet. Mert nagy és zúg, a modem-router-ATA meg villog éjszaka a nappaliban. (A VoiP-telefont nem is használták, mert a villogás elkerülése végett kihúzták a dobozokat a falból, úgyhogy inkább telefonáltak vagyonokért, amivel buktam is azt az ígéretemet, hogy a telefonköltségeken megspórolják a netet.)
Egy ideig skype-olgattak a külföldi rokonokkal, de annyira zavarta őket a sok villogó doboz a szekrényen meg a számítógép az asztal alatt, hogy inkább visszatértek a telefonhoz. Így most alig beszélnek velük, azt viszont jó drágán.Ezért szeretnék nekik egy miniPC-sticket, amivel sokat nem bukhatok.
Üdv: MaCS
-
epy
csendes tag
válasz
interstate76 #3779 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá. Az MK908-as ROM nem jó az MK908II-re?
-
Meglehetősen extrém felhasználásra kellene egy stick, mit ajánlanátok? Természetesen a lehető legolcsóbban, simán használtan is.
Alkalmazási kör: levelezés. Évente akár több mail is... Talán valami chat, vélhetően Skype.
Ami viszont fontos, az a megbízható működés. Idős, hozzá nem értő emberekről van szó olyan helyen, ahol az év egy harmadában szinte teljes az elszigeteltség.
És érdeklődnék az adatkapcsolat lehetőségei felől is. Csakis valami mobilnetes megoldás jöhet szóba, havi 100 MB bőven elég is lenne, de hogyan lehet ezt minél egyszerűbben összehozni egy miniPC-vel?
Köszönettel: MaCS
-
epy
csendes tag
válasz
interstate76 #3775 üzenetére
Freaktabon belül kerestem MK908II-re, köszi.
-
interstate76
addikt
-
epy
csendes tag
válasz
interstate76 #3773 üzenetére
Van 1.7-es? 1.6-ost találtam, tudnál adni esetleg linket az 1.7-esre?
-
-
törölt tag
Hmmm... Érdekes. A freaktabon írtak egy init fájlról, ami csak a T -s verziókban van. De nem emlékszem a pontos elérési útra. Én azt mondom, hogy ha a gyári rom megfelel, akkor használd azzal, ha meg felraksz egy custom romot, akkor úgyis kiderül, hogy T, vagy nem T. Nekem is Custom rom van T -s procin. Nem is müxik úgy, ahogy kéne, de azért el lehet lenni vele. Néha becsúszik egy váfatlan reboot, de legalább a filmlejátszás normális. Nem úgy, mint a gyári rommal.
-
törölt tag
válasz
kerekfej #3761 üzenetére
Nem. Áramingadozástól lehet Bootloop.
Mindegyik tápra az van írva, hogy 2A, de a tapasztalat szerint ez fínoman fogalmazva, nem hiteles adat.Epy:
Az imént egy olyan kütyüről volt szó, aminek nem ismertem a gyártási idejét. De ha most rendelted, akkor tuti, hogy T -s, mivel már nincs másmilyen. -
kerekfej
őstag
válasz
#79335424 #3759 üzenetére
Áramingadozás miatt is darabosak lehetne a videók azt mondod? 2A-es tápegység van hozzá, az van ráírva.
-
epy
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem egy ilyen TV boxot: [link]. Azt hogyan tudom megállapítani, hogy proci T-s vagy nem T-s?
-
zsiz
őstag
válasz
#79335424 #3756 üzenetére
nem az enyém, azért nincs rajta
a sajátomat sokat romoltam, de az már elég rég volt (és más típus volt).
cwm-et honnan és hogy tudok feltenni? rom-ot gondolom ha a geekbuyingról letöltöm az jó lesz (tőlük származik a kütyü).
táp a gyári amit adtak hozzá eddig nem volt gond vele. mostanában elég rossz az idő és az elmúlt pár napban volt néhányszor pillanatnyi áramkimaradás.. szerintem ez is lehet az ok
-
törölt tag
Sajnos, igen, bár ez inkább a laggolásban jelentkezik, nem a képminőségben.
Zsíz:
Ha raktál volna rá CWM -et, akkor most lenne esélyed a gyógyításra. Most sztem az egyetlen, amit tehetsz, hogy újraflasheled a romot. Ez sem egy ördögi mutatvány! Egyébként az ilyen Bootloop hiba gyakran a gyenge tápellátás következménye. -
zsiz
őstag
van valami egyszerű módja a gyári állapotba történő visszaállításnak egy tronsmart mk908ii-nél? az android logónál nem lép tovább bootoláskor így az android menüjéből nem megoldható.
-
kerekfej
őstag
A videók nektek is minimálisan darabosan mennek? CS918
-
noobsaibot
tag
Üdv Mindenkinek!
Az. Tronsmart féle MK908 ll-ről mik a tapasztalatok? -
mcgeri1
tag
válasz
#79335424 #3745 üzenetére
Köszi a válaszokat, Ebay-ről vettem. 11 volt. Innen. Romokat merre érdemes keresgélni hozzá? délután csinálok képet milyen rom van most rajta. PC driverek a Rockchip rk3188-nak kellene hozzá stimmelnie? Volt már pár androidos telóm köztük kínai is, de egyenlőre kicsit átláthatatlan ez a téma még nekem
-
törölt tag
válasz
mcgeri1 #3744 üzenetére
Mázlista. Sztem kincsre leltél. Honnan szerezted??????????
Szóval ebben már AP6210 van. Már nem Realtek, de még nem MTK. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy a gyártás dátumából kiindulva, ez még nem a korlátozott, T -procis. Ez volt a legjobb széria. Ennek megfelelően, a freaktabon az MK809III/MK802IV romok jók rá. Sajnos, gyárilag hajlamos a videólaggolásra, főleg akkor, ha a gyártás időpontjában aktuális rom van rajta. De ez könnyen orvosolható egy custom rommal. Neomode 1.9a -ját sokan dícsérik. Én is ezt használom, már elég régóta. Sajnos nálam nem mondható hibátlannak a rom működése, de ez azért van, mert az én kütyüm T -s. -
mcgeri1
tag
Sziasztok. Most vettem egy MK809 III-as mini PC-t. Próbáltam itt a fórumba kiigazodni, hogy milyen eszköz is ez, és milyen rom megy fel rá, de eddig nem sikerült
Szóval egy kis segítséget szeretnék kérni. 4.2.2-vel jött a cucc. egész jól működik. Rootolni szerettem volna, de nem volt hajlandó a dirverét feltelepíteni (win7 x64). Pár képet készítettem róla feltöltöttem ide Tanácsokat szívesen fogadok mit érdemes feltenni rá.
Köszi előre is.
-
fabula
őstag
A pár napos MK809 IV-em eljátszotta nekem is, hogy két napig ment a bluetooth-os egérrel, majd egyszer egy "bekapcsolás" (konnektorba dugás
) után már nem. A párosított eszközök között ott volt, de nem csinált semmit.
Töröltem a párosítást és azóta meg már nem is ismeri fel! Minden más androidos eszközöm (telefon, tablet) azonnal látja és kezeli, csak a mini pc nem. Hát elég gagyi dolog ez a kütyü, de hát 10 eFt-ért nem lehet sokat várni.
Valami tipp esetleg a factory reseten kívül?Feltettem rá néhány játékot, de pl. a Plants vs. Zombies 2-őt futtatva pár perc után újra indult. Ezt rendszeresen csinálta. A doboza forró volt. Gondoltam túlmelegszik a chip. A neten szétnézve láttam, hogy tesznek rá hűtőbordát a hasonló mini pc-kben. Én is szétszedtem, és mivel az RK 3188 T chipnek nem volt semmi hűtése, tettem rá egy régi videochip hűtőt kicsit méretre igazítva. Most próbálgattam, a borda tűzforró, alig lehet megfogni fél órás használat után. Esetleg tegyek rá ventilátort is?
A saját előre telepített Explorer nevű programjával látja a hálózatot és NAS szerveremet is, amelyen a filmek vannak.
Az MX Playerből sajnos nem látja a hálózati mappákat (a saját alap lejátszójából sem).
Van olyan jó videolejátszó program vagy esetleg egyszerű multimédiás program, mely egyből látja a hálózatot is? Ti mit használtok ilyen célra? Én eddig az XBMC-t próbáltam, ez lát hálózatot, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, mert a családnak túl bonyolult a használata. -
interstate76
addikt
-
törölt tag
válasz
nextman #3737 üzenetére
Nem rossz az, hanem FAT32. Ennél 4GB a max fájlméret. Hogy mire formázd, az attól függ, hogy milyen oprendszer alatt használnád még. Konkrétan nem próbáltam, de sztem első partíciónak hagyj meg egy kis méretű FAT -ot, hogy csatolja a kártyát. Aztán én EXT2 -re formáznám, de talán tudja csatolni az NTFS -t is.
Interstate76:
Legalább működik. Csak így nem tudjuk a hiba okát. Ezért írtam a rendszerlogot. De ez csak azért van, mert van egy olyan "hibám", hogy szeretem érteni is a dolgokat. A számítástechnikában ez gyakran nem a legcélravezetőbb hozzáállás. Ismered a viccet, amikor Bill Gates autója lerobban. Az Ő javaslata:
-Szálljunk ki és üljünk be újra.
Na, ez nekem kevés. -
nextman
aktív tag
Ma szembesültem vele hogy maximum 4 gbyte os fájlokat tudok az sd kártyára másolni valószínűleg rossz filerndszer van rajta. mit javasoltok milyenre formázzam?
-
SanyiSay
aktív tag
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
#79335424 #3730 üzenetére
OTG-n nekem nem sikerült neki tápot adnom , meg amúgy szintén írják hogy kell külön táp is mindenhez.
Reset gombbal még nem sikerült PC hez csatolnom, de olyan nehéz nyomni a reset gombot hogy azt nem is sokszor próbáltam. Pedig nem ártana mert ha elszáll a rendszer akkor nem lesz más megoldás.
Mondjuk ha végre összecsavaroznám a dobozt akkor reset nyomása közben nem esne ki a panel és akkor lehet menne. -
vlevi
nagyúr
Ha valakinek nem sikerülne a reset gombbal való babrálás, akkor az RK batch toolban van egy switch gomb. Az arra való, hogy lelövi a gépet, és átváltja recovery módba.
-
törölt tag
válasz
SanyiSay #3729 üzenetére
Boxom még nem volt, de sztem flasheléshez az usb hibakereséses módszer csak akkor kell, ha nincs reset gomb. Ha reset közben van PC -re dugva, akkor mindenképpen download módban csatlakozik. Azt nem tudom, hogy OTG -n lehet -e tápot adni neki, illetve, ha reset közben, OTG -n tápot kap, akkor recovery -ben indul -e.
-
SanyiSay
aktív tag
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3726 üzenetére
Ilyen hibajelenségről még nem hallottam, úgyhogy csak találgatni tudnék. De egyik tippem sem jó hír. A kevésbé rossz a rendszerlogban kutakodás, illetve a párosított bt. eszközök tárjának ürítése és aztán újraismerkedés.
-
kerekfej
őstag
Simán kezeli a CS918 az OTG kábelt, nem kell hozzá semmi keretprogram szerencsére.
-
interstate76
addikt
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3723 üzenetére
Bocs, számomra nem volt egyértelmű, hogy az az egér korábban az MK908 -al is működött hibátlanul, vagy csak másik eszközzel?
-
interstate76
addikt
Az mitől lehet, hogy az eddig kiválóan működő bluetoothos egeremet az MK908 ugyan megtalálja, de párositani már nem tudom vele? Természetesen párositva voltak, de akkor sem csatlakozott. Elemcsere megvolt, a telefonomhoz tudom csatlakoztatni az egeret, de az mk908-ashoz még utóbbi újrainditása után sem, akkor sem, ha közvetlenül mellé rakom. A wifi ki van kapcsolva, tehát az sem zavarhat be. Van ötlete valakinek?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #3711 üzenetére
Nekem tök mindegy a kamera. A sávszélességem épphogy a hanghoz elég. Igen, tudom, hogy volt egy általános kameramodul -váltás, 5mpx -re. Az én Measy -mben még az első generációs, 2mpx -es van. Közepes fénynél már megy a hangyák háborúja. A szoftver is borzalmas. Egyszer próbáltam vmit állítani rajta, de beintett. De nem ám olyan kicsi, FC -set, hanem egy jó nagyot. Olyan rebootosat.
-
kerekfej
őstag
OTG kábelt, hogy kell hozzá használni? Kell valami program hozzá?
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #3703 üzenetére
Némileg egyetértek veled, ám ha a kamerája csak fele olyan minőségű mint a CS918s készülékeké, márpedig egy ilyen eszközbe biztos nem tesznek gyengébbet, akkor igen elégedett lennél a kamera minőségével, ebben biztos vagyok.
Viszont az is tény, hogy nem mindenki TV-nek is kialakított sor-szekrényben őrzi az ilyen készülékeit (mint én is), hanem többségében TV-s szekrényen/álványon, esetleg falon, ahol megoldhatatlan a kamera használata, vagy gusztustalan a TV mellé téve. -
interstate76
addikt
Nézegettem a Freaktabos topikot és nagyon megakadt a szemem ezen a kis ketyerén.
Nem akarok itt windowsos masinát reklámozni, de az biztos, hogy az i5-ös procival, 4 gb rammal és intel hd grafikával lazán visz mindenféle anyagot (közepesen komoly wines játékokat is beleértve), ráadásul ezzel tényleg teljesen kiváltható egy asztali gép vagy egy asztaliként használt laptop, ami a droidos ketyerékről sajnos nem mondható el. Igaz, hogy drágább (médialejátszónak pl. biztos nem venném meg a nappaliba), de sokkal többet is nyújt az áráért.
-
törölt tag
válasz
SanyiSay #3705 üzenetére
A Measy U2C -men van kamera. Vagy legalábbis egy valami, amivel a kínaiak meggyalázhatják a kamera kifejezést. Van hozzá dokkolóm, amiben el lehet fordítani a sticket. Hááát érdekes. Rajta a HDMI, a Lan, az egér, bill vevője, meg az usb hangkártya. Kábelerdő. Mielőtt vki félreértené, egyiket sem a kamerafunkció miatt vettem meg. Az csak benne volt.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
#79335424 #3703 üzenetére
-1
Annak ellenére hogy egyet értek veled.Gyerekek, 8-25 ig (mondjuk) meg az öregek az egyszerű dolgokat szeretik minőség meg nem számít.
Telefonból, tabból is csak az előlapi kamerás a jó, még ha olyan vacak a képe hogy csak na.
Én sem értettem sokáig, de azt mondanám, hogy abból a korosztályból nincs aki úgy gondokodna mint mi.
Annak sem láttam értelmét miért jó hogy chat oldalon egy rámondott mp3 fájlt lehet küldeni, de azt használják a legtöbbet.
Bármilyen fura is, azt kell mondjam ez már nagyon hiányzott ebből a cuccból.Skype
chatroulette
meg amiről nem tudok, amit drága gyermekeim és haverjaik használnak előszeretettel.Most amúgy pont ilyent keresünk idősödő szüleinknek, PC-t megtanulni sok lenne nekik, ezt ha lebutítjuk pont optimális lehet. Tabnak kicsi a kijelzője és drága. Ez meg 2 gombnyomás és ott a család a nagy képernyőn.
-
törölt tag
Őszintén szólva nem értem a gyártók részéről ezt a kamera ügyet. Sztem egy ilyen kütyüt az ember igyekszik vagy a TV, vagy a router közelébe tenni és a kábeleket jól eldugni. Erre ott egy kamera. Most akkor egyensúlyozok a kezemben levő box -szal? Vagy leteszem magam elé az asztalra, a család meg bukdácsol a kábelekben? Vagy odaülök az 50 collos TV elé 50cm -re, hogy lásson az egyébként sem minőségi kamera? Nem egyszerűbb egy usb -s cucc? Vagy egy teló kamerája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest