- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyet nézett ki egy rokonom, és nem tudom, elég lenne-e filmet nézni, youtube a tv-n, böngészés, esetleg ebook olvasás, firmware-el nem akar mókolni.
http://www.edigital.hu/multimedia-lejatszo-android-mini-pc/concorde-android-mini-pc-402bt-bluetooth-os-android-stick-p359460.html
Várom mielőbbi kedves válaszaitokat!Üdv.: R
-
Mike88
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ samba szervert androidon, ha igen, akkor melyik app vált be erre a célra, mit ajánlanátok? -
nextman
aktív tag
Fifa2016-al tudott valaki jatszani? Se kontrollerre, se billentyu egerre nem reagalt nekem.
-
nextman
aktív tag
Nem csinaltam meg ilyet, de az mukodhet szerintem, hogy browserben letoltod az apk filet, es azt masolod az eszkozre, majd telepited.
Angol leiras -
zbrab
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr TM10 tulajként egy kis segítséget szeretnék kérni. Kisfiam nyösztet, hogy telepítsem rá a Google Play-ről a Plants vs. Zombies 2 játékot, elvileg a hardver/szoftver meg van hozzá, még is valami olyat ír ki, hogy erre az eszközre nem lehet.
Valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani? Kellene egyet villantanom a fiam előtt
Előre is köszönöm a segítséget! -
nextman
aktív tag
válasz
nextman #5305 üzenetére
Na, megvettem a Pipo X8-at.
Olyan, mint egy tablet, csak faek alaku, tobb csatlakozoval.
Egy nap utan jo cuccnak tunik, fut rajta a Windows es android is szepen.
Mondjuk a 2GB RAM nem tudom menyyire lesz eleg a win10-hez.
Illetve van akkora kulonbseg a Win7-hez kepest, hogy meg csak tanulom hasznalni.
Jonak tunik, hogy azokat a tipikus taskokat is meg tudom csinalni, ami kenyelmeteln volt nem windows alatt, szovegszerkesztes, focis stream, etc., aztan par gombnyomassal atvaltok androidra, ha akarok. -
huan
őstag
Valami ilyesmit, de nem tudom melyik részletére kell figyeljek.
2Gb RAM, sztem az alap. -
huan
őstag
Hol lehet most ilyet vásárolni?
Linket tudnátok adni? -
huan
őstag
Sziasztok!
Egy androidos tv box vásárlásán gondolkodom, de a mostani best-buy-t szeretném. Ez a típus lenne az? -
b_alazs
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan eszközt, amin minimum 5.0 android fut vagy rá lehet tenni olyan ROM-ot?
Netezésre, torrentre lenne leggyakrabban használva, de nem bánnám, ha egy két játék is működne rajta.Van most ilyesmi kütyü 20eFt környékén?
Egy 808bPluszt használtam már régebben, de most egy kicsit komolyabb eszköz kéne.
Üdv,
Balázs -
interstate76
addikt
Okostelóban nem szabad klónt venni, az M8S esetében nem tudom, mi ezzel a helyzet, nem ismerem annyira a típust, a topikját (ill. az s805-ös procival felszerelt mini pécékét) sem igazán követem, csak néha nézek be oda.
A geekbuying-os MK808B Plus tuti vétel, nekem is onnan van, az M8S-re rákérdeznék az Alis eladónál. Annál, amelyiknek több, mint 20e visszajelzése van. Vagy vásárolj M8S-t a Geekbuyingtól (itt is érdemes rákérdezni, hogy nem klón-e).
-
kymco
veterán
válasz
interstate76 #5374 üzenetére
Köszi a segítséget.
Ez a két aliexpresses linked klón m8s vagy eredeti?
Az okostelefonoknál tudom, hogy a klónokkal baj van... -
Rick4
félisten
válasz
interstate76 #5378 üzenetére
Ezt hogy lehet távirányítani? Nem szeretnék távot venni külön, van egy logitech harmony touch-om.
-
Rick4
félisten
válasz
interstate76 #5376 üzenetére
Először egy eszközt kellene beszereznem, de a megoldás érdekel.
-
interstate76
addikt
Így. Sem android, sem más nincs rajta. Az OpenELEC-et erre a vasra találták ki: a ram alapból kicsit kevés, de OpenELEC-hez bőven elég, ill. a cpu és a gpu is teljesen jó a filmnézéshez. Hónapok óta így használom, egyszerűen nagyszerű.
Ha kell segítség, szólj, leírom részletesen a telepítés menetét!
-
Rick4
félisten
válasz
interstate76 #5374 üzenetére
Erre hogy teszel szimpla openelecet? Se android, se más?
-
interstate76
addikt
Nekem ilyenem van. Hasonló tudású, mint amit neked ajánlottam, de utóbbiban 2 GB RAM van, nem kell hozzá külön usb to lan átalakító és - ami a te szempontodból a legfontosabb eltérés - van rajta AV-kimenet, amivel - elvileg legalábbis - rá tudod kötni régebbi típusú tévékre. Én ezt még nem próbáltam, szóval azért nézz utána, mielőtt esetleg megrendeled.
Én OpenELEC-kel használom az enyémet, ami kb. annyit jelent, hogy csak a Kodi (korábban XBMC) nevű program fut rajta, ami a rengeteg kiegészítőjével együtt kb. a világ legjobb médiacentere. Rendkívül jók a tapasztalataim, hisz nem egészen 10e Ft ellenében lett egy olyan eszközöm, aminek köszönhetően nem kell letöltögetni az általunk nézett sorozatokat, hanem csak rájuk keresek a Kodi Movieshark (jórészt magyar nyelvű tartalomhoz ad hozzáférést) vagy Genesis (ez pedig angol nyelvű dolgokhoz) nevű kiegészítőjében és már mennek is. Emellett pedig ennyi pénzért nincs másik jól használható médialejátszó.
Ja, és ezt a topikot ajánlom olvasgatásra.
-
Rick4
félisten
válasz
minnieroman #5372 üzenetére
Csak másfél éves hozzászólás.
-
kymco
veterán
válasz
interstate76 #5370 üzenetére
Köszi a tippet. Van valami tapasztalatod velük?
-
interstate76
addikt
-
kymco
veterán
válasz
interstate76 #5368 üzenetére
Bruttó 20 ezer alatt szeretném.
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Jelenleg katódsugárcsöves tv-m van, és amíg nem megy tönkre nem fogom lecserélni. Ezért egy olyan AV output-tal rendelkező tv box-ra lenne szükségem, amivel filmet nézni tudok függetlenül a formátumtól. 3D nem hat meg, Szeretném wifi-ről (esetleg vezetékes net), usb-ről játszani a média tartalmat (pendrive, külső HDD), esetleg internetes videókkal is boldoguljon (youtube és társai). Igazából nem látom, hogy ehhez milyen hardver kellene, kell-e ehhez a 2 GB ram, melyik chipset, aminél már megfelelő a felhasználói élmény. Nem akarom a tv szűk keresztmetszete miatt feleslegesen túl erős hardvert venni, mert a tv szerintem még sokáig fogja húzni és inkább nézek valami korszerűt akkor, a tv csere idején.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Rick4
félisten
Szavsaztok Urak!
Készülök venni egy RK3188-as chipsetes kis boxot, perpill androidos, ami nem szükséges, létezhet ezen csak natív openelec? Fontos lenne a 3D lejátszás, a 24p (23.976), vezetékes hálózatból, nasról játszanék. -
Beni2360
félisten
válasz
-szabi- #5364 üzenetére
Innen tudsz keresni Y USB káelt
keresgélj. -
-szabi-
addikt
Köszi, megnézem honnan tudok rendelni ilyen kábelt meg hub-ot, együtt.
Windows telóra tudtok valami remote control-t hozzá?
Frissítéssel, külső usb wifi-vel egyenlőre nem tudok előrébb lépni amíg androidos ismerősöm meg nem nézte.üdv
szabi -
interstate76
addikt
válasz
-szabi- #5360 üzenetére
Az "előre eldöntéssel" direkt túloztam egy kicsit, csak azt akartam mondani, hogy ezekkel a kütyükkel szinte mindig szenvedni kell. Hol többet, hol kevesebbet. Én pl. feltettem 2 vagy 3 különböző ROM-ot az MK808B Plus-omra, majd utána jött az OpenELEC. Közben mindegyik verziónál belaktam (vagy elkezdtem belakni), azaz feltettem és konfiguráltam a szokásos kis programjaimat. A telefonomon (Newman N2) a 3. vagy a 4. ROM van fent, és az egyikről (a gyáriról) akkor derült ki, hogy baj van vele, amikor végre teljesen kész voltam minden telepítéssel és nyomtam rajta egy restartot, a kicsike meg cseszett újraindulni. Mint utóbb kiderült, csak az ingyenes alkalmazásokkal tette volna ezt meg, de mivel tettem fel rá olyat is, amit úgy vettem meg, ezért nem indult újra. Kezdhettem mindent előlről. Most viszont van egy telóm 18e Ft-ért 1 GB RAM-mal, ips panellel, 4 magos samu procival és 13 megapixeles sony kamerával - sehonnan máshonnan nem vettem volna meg ennyiért ezt a hardvert több, mint 1 évvel ezelőtt (lehet, hogy még ma sem). És ez szinte mindegyik kínai cuccommal így volt, kivéve az olyanokat, amikből több is járt nálam.
Azt továbbra sem értem, hogy miért tettél le HD anyagok lejátszásáról. Ha azért, mert csak wifivel tudod ott használni, ahol kell, akkor tényleg egyszerűen rossz volt az eszközválasztás és másik hardverre van szükséged, de ha meg tudod oldani valahogy a kábelezést, akkor tedd meg és el fogsz ájulni tőle, milyen jó cuccot kaptál ennyi pénzért.
Szerk.: sztem az a csatlakozó, aminek rövidebb a zsinórja, az a táp.
-
-szabi-
addikt
Ennél mindegy 2 csati közül melyiket rakom tápra és melyiket MK808B Plus bemenetére?
#interstate76
Előre eldöntött dolog nem igaz, akkor meg se vettem volna.
Egy hónap volt mire megjött pár napja van nálam és még semmire nem tudtam használni.
Ilyen "custom rom flash" dolgot meg nem tudok megcsinálni.
Már rég letettem HD anyagok lejátszásáról de az, hogy telefontükrözésen kívül semmit nem tudtam vele csinálni, minden várakozást alulmúl.
Nézd a jó oldalát mikor cimborám ráér majd vele sz@rakodni és nem boldogul, ha megegyezünk a tied lehet.
Veszprémben házhoz viszem és még egy sört is kapsz amiért megszabadítasz tőle.üdv
szabi -
interstate76
addikt
válasz
-szabi- #5357 üzenetére
Ne haragudj, de úgy néz ki, mintha te előre eldöntötted volna, hogy ez a kütyü nem jó semmire és mindenféle próbálkozás nélkül sorolod is, hogy mi nem megy rajta/vele, ha belefutsz valamibe, ami nem megy elsőre, pedig többször is leírtuk már, hogy kínai cuccnál a legtöb besetben custom rom telepítésére van szükség ahhoz, hogy kielégítően működjön, és azt is, hogy egy 10e Ft-os, beépített antennás kis stick wifijétől nem várhatók csodák, csak az, hogy a router mellé rakva működjön.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #5355 üzenetére
Melegedést nem fogsz tapasztalni. Két hiba lehet.
1. A kevés áram miatt a kütyü megbolondul és a tár sem örül annak, ha nem kap eleget enni. Ez adatvesztést is okozhat.
2. A kütyü vékony, nyomtatott áramköre nem bírja a nagy átfolyó áramot és elszáll.
Nem baj, ha leírod, hogy Te szeretsz kockáztatni, csak a félreértések elkerülése végett, ilyenkor azt is tedd hozzá, hogy amit csinálsz, abban elég jelentős a rizikó faktor! -
Beni2360
félisten
válasz
#79335424 #5354 üzenetére
Hát olvasva a hozzá szólásaidat hosszú távon biztos nem.
De már többször megesett tavaly, hogy a gyenge adottsággal megáldott philips BR lejátszóm nem tudott beletekerni az MKV filmbe és leállt. át duGtam a mini pc-be és simán tekerte a filmet oda ahonnan abba hagyta a lejátszó, és onnan folytattuk a filmnézést. 750 gb/5400 Nem tapasztaltam nagyfoku melegedést -
-szabi-
addikt
Van itt minden mint a búcsúban.
Nekem ilyen olcsóbb wifi-lan nélküli is megfelel:klikküdv
szabi -
Beni2360
félisten
válasz
-szabi- #5348 üzenetére
OTG 3 port Micro USB 2.0 hub most rendeltem.
Van USB2 verziós is. -
-szabi-
addikt
válasz
interstate76 #5345 üzenetére
Gondoltam 3 éves TV-mhez képest jobb lesz, de ennyi, ez van.
Telefonom wifi-je is erősebb.
Egyik cimborám többet ért androidhoz mint én, majd megkérem nézze meg, mit lehet ezzel csinálni, ha nincs ötlete akkor eladós lesz.
Így lesz akkor rád írok.üdv
szabi -
interstate76
addikt
válasz
-szabi- #5344 üzenetére
Mondtam, hogy a képernyőtükrözésnek valószínűleg mennie kell, és megfelelő netkapcsolat esetén a hálózati médialejátszással sem lehet gondja. Szóval ugyanott tartunk, ahol akkor, amikor először beszéltünk róla: túl sokat vársz egy 10e Ft-os, belső antennás kis stick wifijétől.
Ha eladod, akkor légyszi, dobj rám egy privátot egy árajánlattal! Köszi!
-
-szabi-
addikt
válasz
interstate76 #5343 üzenetére
Telefon képernyő tükrözés megoldva, kimenetet kellett 24p-ről 60-ra állítani.
Rádugtam másik TV-re illetve másik gépről futtattam media servert, de ez sem működik.
Itt gyengébb a wifi, se youtube se netflix nem megy.
Érdekes a telefon tükrözés itt is átmegy.
Mivel ide szántam (nálam csak kipróbáltam) ez nekem így semmire nem használható.üdv
szabi -
interstate76
addikt
válasz
-szabi- #5342 üzenetére
Az állományokról beszélek. Nem értem, miért nem látja őket, millióféle dolgot osztottam már meg otthon Plex-szel, Servers Ultimate-tel és egyéb programok segítségével, és még nem találkoztam olyasmivel, amit a Kodi ne látott volna. Pedig van otthon Kodi OpenELEC-en, windowson (mini pécén és laptopon) és androidon is.
Mérnél a mini pécéden egy netsebességet?
-
-szabi-
addikt
válasz
interstate76 #5341 üzenetére
Fentebb írtam, látja a mediaserver-t, látja a megosztott könytvárszerkezetet, de a könyvtárakban nem látja a filmeket (mkv), semmilyen fájl-t nem lát.
Üresnek látja a könyvtárakat.üdv
szabi -
interstate76
addikt
válasz
-szabi- #5340 üzenetére
A Universal Media Server megosztásait a Kodinak látnia kell. És itt most nem arról beszélünk, hogy jó-e egy kis kínai stick, hanem a talán legsokoldalúbb programról, amit - többek között - médialejátszásra lehet használni. A "Videos/Files/Add Videos/Browse/UPnP Devices" menüpontban nem található a médiaszervered? Servers Ultimate Pro-val csináltam egy DLNA_Native szervert a telómon, bemásoltam egy .mp3-at és a Kodi azonnal látja (természetesen nem a Videos hanem a Music menüponton belül).
Az, hogy a TV-d wifije jobb, mint az MK808B Plusé, nem meglepő, de erről már többször beszéltünk. Vagy usb to lan átalakítóval és vezetékes nettel használod a mini pécéd, vagy problémáid lesznek, ha nem a router közelében van.
Megfelelő sávszélességű és minőségű netkapcsolattal használva az MK808B Plus és a Kodi kiváló párost alkotnak.
-
-szabi-
addikt
Home Media Center illetve Universal Media Server amiket próbáltam.
Nem hiszem, hogy azzal lenne a gond, mert 3-4 éves TV-m rendben látja az egész megosztott tartalmat.
Ráadásul kevesebbszer akad meg. Nem HD filmeket meg akadás nélkül lejátszik.
Ehhez képest is jóval karcsúbb MK808B Plus.
Telefontükrözés valóban nem bonyolult 2-3 kattintás az egész csak a teló képernyője helyett zöld lett a TV.
Samsung lejátszóm simán tükrözte a telefont, szóval itt sem a telefon felől kell keresni a problémát.
Illetve samsung szintén játszotta a mediaserver anyagait.üdv
szabi -
törölt tag
válasz
interstate76 #5337 üzenetére
Finlessen elsőre nekem sem látta Kodi az SMB -t. A /system/etc/hosts -ból ki kellett vennem a 127.0.0.1 -et (vagyis, kiüríteni a hosts -ot). Azóta megy az SMB.
-
interstate76
addikt
válasz
-szabi- #5336 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor neked ezeknek a kis stickeknek a wifijével szemben voltak túlzott elvárásaid, és ha jól látom, ez most sem változott.
Milyen média szerverrel osztasz? Milyen hardveren, milyen progival? Olyan nincs, amit a Kodi nem lát.
Más (bár már lehet, hogy írtam korábban): én OpenELEC rendszerrel használom az MK808B Plus-omat, és ha csak médiaplayer üzemmódban van rá szükséged, akkor neked is ezt javaslom. Ekkor csak a Kodi fut rajta, amihez vastagon elég az 1 GB RAM és kiváló ár/érték arányú médiaplayerként funkcionál. Viszont használok hozzá egy "usb to lan" átalakítót, mert a wifin meg- megakadnának, vagy el sem indulnának a komolyabb anyagok.
Telefonképernyő tükrözésre még sosem volt szükségem, de biztos könnyen kivitelezhető. Ha nem kapsz megoldást ebben a topikban, akkor próbálkozz itt, vagy kérdezz itt.
Nem emlékszem az eredeti szoftverre, de az újraindítás biztos megoldható szoftveresen (pl. ezzel). Egyébként szinte minden kínai cuccra (teló, tab, mini pc) custom rom kell ahhoz, hogy kielégítse az ember igényeit, szóval nem lesz elég feltenni néhány progit a Playről.
-
-szabi-
addikt
válasz
interstate76 #5280 üzenetére
Nah megvan MK808B Plus.
Gyorsan csatlakoztattam leírás már elején megakasztott, mert bekapcsológombbal kellene indítani ami nincs rajta.
Minimális elvárásaim voltak, de azokat is alulmúlja.
KODI nevű program vagy 6 kattintás után jut el, hogy látja a media serverrel megosztott könyvtárakat, de nem látja benne a filmeket, csak a könyvtárszerkezetet olvassa be.
Van még mediacenter nevű program rajta az eddig egyszer látta a megosztott tartalmakat akkor megpróbáltam elindítani egy filmet, 1kép/mp sebesség, élvezhetetlen.
Azóta meg nem is látja a media serverrel megosztott tartalmat.
Próbáltam még telefonképernyő megosztást, szép zöld lett.
Gondoltam egy frissítés biztos jót lesz neki, de online módon "failed" a válasz.
Végső ötletként újraindításra-kikapcsolásra gondoltam, de itt megint elakadt a mutatvány mert bekapcsológomb híján ez sem megoldható.
Ráadásul szoftveres leállítás is lemaradt az alapos tervezés közben.
Csalódás.üdv
szabi -
törölt tag
válasz
Beni2360 #5332 üzenetére
Bocs, de nekem nincs ebben ennyi! Én megvenném és ha nem jön be, akkor megvonnám a vállam és betenném a "minek fiókba" a többi közé. Nyóc dollárért biztosan nem dúlnám végig a netet, hogy mi a különbség az A és B chip között. Nem értem, hogy ha több portot, meg Lan -t szeretnél és nincs meg a kellő kocka tudásod a hekkeléshez, akkor miért nem veszel egy olyan kütyüt, amiben van több USB, meg LAN.
-
Beni2360
félisten
válasz
#79335424 #5331 üzenetére
Hát akkor feladtad nékem a kérdést,
1: mi a különbség a z A és a B között
2: Miért nem jó az USB-vel együtt, csak az rádiós egér és a billentyű adója menne rá.
3: Van micró és sima usb 2 dugóval( de itt nem írta az androidot) mindegy? a micróhoz nem kell OTG kábel gondolom.mert írva vagyon. -
Beni2360
félisten
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #5326 üzenetére
Olyat, aminél külön kiemelik, hogy Asix 88772 chipet tartalmaz. Én még nem láttam (igaz, hogy nem is kerestem) ilyenből plusz USB -set. Nálam az OTG -be volt dugva az adapter, a "síma" usb -be pedig egy HUB. Pontosabban, a HUB úgy volt megoldva, hogy a Measy U2C -hez lehetett venni dokkolót. Ezt használtam a többi stick -hez is.
Az USB -s Wifi passz. Alaposan bele kéne nézni (pl. dmesg kimenet), hogy meg lehessen állapítani, hogy miért nem ismeri fel. -
Beni2360
félisten
válasz
#79335424 #5325 üzenetére
Köszi a segítségeket, csináltam gy ári visszaállítást és megoldódott a wifi problémám, habár csak 5 Mbit lett, de egyébb dolgokra ez elég. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen USB lan rj45 csatlakozót ajánlanál amin vannak USB bemenetek is. Van egy RJ 45 USB csatlakozóm de nem ismeri fel.
Másik kérdésem pár éve vettem egy mini USB WIFI vevő, COMFAST stickett ami a régi táblagépemmel prímán működött, direkt androidos készülékhez vettem.Na ez most megy a laptopon de nem ismeri fel a cuccom, nem értem. Előre is köszönöm válaszod és segítségedet. -
törölt tag
válasz
Beni2360 #5324 üzenetére
Jó kütyü, de leginkább filmnézésre való és hardveresen támogatja a h265 -öt. Az AML -ekben viszonylag magas a rendszer alap RAM igénye. Ha fut egy-két háttérfolyamat és ráindítasz egy böngészőt, akkor karcsú lehet az 1GB RAM. Nekem egy M8 -as van, amiben nincs hw -es 265, viszont 2GB a RAM és 6 szálas a GPU (az S805 -ben 2 szálas). Ha a két tulajdonságot ötvözni szeretnéd, akkor S812 -es kütyüt keress! Azokon a Lan is Gigás. Ha inkább vezérléses dolgokat szeretnél, akkor a Hardkernel Odroid C1+ -t is érdemes megnézni. Az is S805 -re épül. Ha csak filmnézés a cél, akkor az S805 -re van Open Elec, amire azt mondják, hogy jó Kodival. A következő várás pedig most az, hogy mit hoz ki a Zidoo X6 pro az RK3368 -ból.
-
Beni2360
félisten
válasz
#79335424 #5323 üzenetére
Különben gyári visszaállítást csinálta a kütyün és máris indult a Kodi lejátszó rendesen és a wifi is megtáltosodott.
Erről mi a véleményed? látom nagyon ott vagy a témában.
Mások tapasztalatát is várom szívesen. -
törölt tag
válasz
Beni2360 #5322 üzenetére
Ha ez egy három USB -portos kütyü (otg, táp, normál USB). Akkor reset közben, otg -n, PC -re dugva flash módba kapcsol, reset közben tápra dugva pedig recovery -ben indul. Valószínűleg a kütyü rootolt, úgyhogy, ha telepíted a Terminal Emulatort, akkor a:
su
enter
reboot recovery
enterparancsokra is átlép recoverybe. De, ez nem jelenti azt, hogy van is a recovery -ben lehetőség rendszervisszaállításra. Meg kell nézni. Ha a korábban linkelt freaktabon benézel a rom hack and mods részbe, akkor ott megtalálod a ROM mentés különböző módjait. Én néznék rá egy CWM, vagy TWRP recovery -t, flashtool -ban betallóznám a recovery részbe és csak azt kijelölve flashelném (IDB törlés nélkül!!!). Aztán, CWM -ből mentenék. De, vannak más módszerek is.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #5320 üzenetére
Először ezt tanulmányozd:
MK808 flashelés
Aztán keresd a tieden a reset gombot! Ha van rajta, akkor vszínűleg vmelyik vékonyabbik oldalán, középtájon, egy pici luk alatt lesz az. -
Beni2360
félisten
válasz
#79335424 #5319 üzenetére
A fenti képen látható rendszer van rajta. Nagyon ugrál a wifije és néha belassul.
Csináljak egy gyári visszaállítást?
Itt hogyan jön elő a rekovery mód? vagy nem kell törölni a mint a telefonnál a nem jut eszembe.
telefont, táblagépet már rootoltam cseréltem romot de ez a stickes cucc még idegen nékem, erről hol találok leírás miképpen kel számítógéphez csatolni, meg miegymás. Ezt még tanulnom kéne. -
törölt tag
válasz
Beni2360 #5318 üzenetére
Minden típus egy kicsit más és a típuson belül is lehetnek változtatások. Az Ugoos "titkait" nem ismerem. Itt vannak a topikjai. Ha egy ROM -nál látsz olyat, hogy "old wifi", "new wifi", vmilyen panelverzióra utaló megjegyzés, akkor előbb olvass utána, hogy mi is az. A ROM -okban általában szokott lenni "readme.txt", amiben megjegyzések, instrukciók vannak. Továbbá, mellékelik a csomagban a felrakásukhoz szükséges PC -s alkalmazást és a drivereket is. Ne használj mást, mert nem egyformák a toolok! Ha, most 4.4.2 -n vagy, akkor utánaolvasás nélkül ne tegyél fel régebbi Android verziót, mert más a loaderük! Finless Bob, Neomode, Wasser régi motorosok, jó cuccokat csinálnak.
Ami a Kodit illeti, nem lehet, hogy neked már volt telepítve, csak más néven és ez okozott galibát? Pl XBMC, SPMC, vagy hasonló? Sok ROM alapból tartalmazza. Az én 3188 -asomon is rendszeralkalmazás volt az SPMC. Ha arra, felhasználóiként rátolnám a Kodit, abból lehetne ilyen hiba, mivel összeakadhatnak az összetevőik. -
Beni2360
félisten
válasz
#79335424 #5316 üzenetére
A KODI és annak maradékait, amit a törlés után a progi jelzett.
Hát amit ajánlottál: kodi
Hogy tudnék erre a kütyüre egy jobb rendszert felrakni?
UG007B Quad Core mini-PC Android 4.4.2 Kitkat RK3188T RAM 2GB ROM 8GB Bluetooth HDMI WIFI Smart TV Box dongle Full HD 1080p
1. rendszer: Android 4.4.2 Kitkat
2. DDR3 2GB, 8GB ROM, támogatja a hordozható merevlemez
3. A 802.11b / g / n WiFi, Bluetooth EDR2.0
4. HDMI kimenet: 1080P
5. Adobe Flash 11 támogatás
6. Quad Core RK3188 ARM Cortex-A9 + Mali400 GPU négymagos
7. A Google Play, Android alkalmazás érhető
8. Távirányító / Wireless billentyűzet / egér 2.4G vezetéknélküli egér, 2.4G Air Mouse & keyboardsupported
9. YouTube stb Online videó lejátszása
10. Facebook, Twitter, Google + stbTelefonon már csináltam.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani egy UG007B Quad Core MINI pc with Android 4.2 RK3188 Smart TV, olyan videó lejátszót mi kezeli a külső meghajtóról a DVD iso fájlt? A vlc nem igazán jött be mást nem találtam.
-
boxmaci
tag
Üdv! Van egy MXQ androidos tv boxom és jól jönne egy kis segítség. Egy ilyen: Natec genesis p44 joypadot szeretnék hozzá vagy valami hasonlót ilyen árban. Kérdésem: felismeri e a box az ilyen PC-s joyokat, tudok vele navigálni, ill tudom e használni androidos emulátorokhoz, pl Snes, N64, Mame?
-
nextman
aktív tag
Mi a velemenyetek errol a cuccrol? Jol hasznalhato vajon ez a Dual OS funkcio?
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #5302 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest