- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az SMB -t nem megoldásként gondoltam, hanem hibaszűrésnek. Azért furcsa ez a jelenség, mert Mount Managerrel csatolok NAS -t és tökéletesen működik. Ezt a fájlba írást nem értem. Ha egy fájlba írsz, akkor tulképp a fájlt szerkeszted. Vagy rosszul gondolom? Te csatolt mappa alatt egy teljes megosztást értesz, vagy csak annak egy mappáját? Én mindíg megosztást, vagy a teljes merevlemezt csatolom. De ez NAS -tól is függ. A Zyxel NSA210 -nél, ha a teljes lemezt csatolom, akkor Androidon 0 méretű, ismeretlen kiterjesztésű fájlként jelennek meg a mappák. Ott csak a megosztások külön-külön csatolása játszik. Winen működik a mappakezelés akkor is, ha a teljes lemezt csatolom. A 310 -nél viszont ha a teljes lemezt csatolom, akkor Androidon ugyanúgy írhatom - olvashatom az alatta levő megosztások mappáit, mint Winen. Nem jöttem rá a különbségre.
-
sazabi
aktív tag
válasz
#79335424 #2298 üzenetére
Nem írtam el. Mount managerrel mountolva total commanderrel es file explorerrel is ugyanezt csinálja.
Könyvtárat létrehozni tud, filet létrehozni tud, filebe írni nem tud.
Total commander lan pluginnal működik rendesen, de a célom az lenne hogy bemountoljam és tudjak nassal torrentezni. -
törölt tag
Gondolom, elírtad, hogy új fájlba nem tudsz írni. Arra gondoltál, hogy új könyvtárba. Ha TotalCommander -ben (+lan plugin), vagy Solid Explorer -ben SMB -ként csatolsz, akkor működik? Még valami eszembe jutott. Ha a TotalCommander beállításainál nincs kipipálva a "root jogok használata mindenhol", akkor tud ehhez hasonló, "tréfás" dolgokat művelni.
-
törölt tag
Ja, így már értem. Két, külön dologról van szó, csak hasonló a témakör, ezért kicsit összekeveredtünk. A Mount Managernek ehhez nincs köze. Ha jól értem, Te egy automatizáltan futtatott shell parancsról beszélsz. Én is használok ilyeneket, csak nem Tasker -rel. Nálam az E-Robot játszik. Kezeli a Tasker pluginokat, innen tudom, hogy a Mount Manager is az, mivel megjelenik a külső alkalmazások között.
-
sazabi
aktív tag
válasz
#79335424 #2277 üzenetére
(#2277) Somatom
"Hogy derült ki számodra, hogy alapból hozzáadta?"
Hozzáadtam a mountolási pontot és amikor utólag szerkeszteni akartam már hozzá volt adva.(#2279) egykettő
Mount manager appban cifs beállítással tud kapcsolódni smbvel nem.
Filet és könyvtárt létre tudok hozni, de pl új filebe írni már nem tudok.
Meglévő filet tudok szerkeszteni. lol. -
törölt tag
válasz
interstate76 #2288 üzenetére
Valamit benéztél. Neki hagyományos TV -hez kell. Arra nem jó a 808. 3066 -ban a belépő szint sztem a Measy U2C. Finless 1.7 -tel atom stabil. Sajnos wifiben nem bajnok. Szóval amit írsz, hogy olcsóbban is van ilyen, már nem biztos, hogy igaz. Nézd meg a leosztást! IR táv, AV -out. Sztem ez 3066 -on sem a belépő szint. Ez olyan Minix X5, bár ha jól tudom, abban sincs beépített IR. Más kérdés, hogy kell -e egyáltalán, amikor egy 2,4Ghz -es táv is filléres tétel. Egy 3 dolláros lan adapterrel sztem a Measy is jó cucc. Én még a 4magos mellett is szeretem használni.
-
DeSanto
őstag
válasz
interstate76 #2288 üzenetére
Köszönöm!
Pontosan ugyan ezt néztem ki kicsit olcsóbban.Somatom: Köszönöm a felvilágosítást! Igazából arra is gondoltam hogy egy sima 3D-s tv-t veszek (a "simább" képért mert nekem a "hagyományos" akadozik) smart nélkül +1 ilyen kütyüt.
-
interstate76
addikt
válasz
DeSanto #2285 üzenetére
A lényeg, hogy 2 magosban az RK3066-ossal szereltekkel (pl. MK808, MK808B) jobban jársz, ha 4 magost veszel 2 gb rammal, akkor meg még jobban.
Ha nem szeretnél stick formátumút, hanem dobozosra hajtasz, plusz itthon szeretnéd megvenni, akkor szerintem ez a legjobb vétel. A baj csak az, hogy ugyanannyit kell rá várni, mintha Kínából rendelnéd meg, viszont lesz hazai garid, ha türelmes vagy, és jó áron is van.
-
törölt tag
válasz
DeSanto #2285 üzenetére
Technikailag pl. azért, mert gyengébb a GPU. A20 -ban csak MP2 -es a Mali, míg 3066 -ban négy szálas, MP4. Igaz, hogy alapból az A20 -ban magasabb órajelen jár, de ez egyrészt nem pótolja a hardveres hiányosságot, másrészt 3066 -on egy OC kernellel könnyen orvosolható. Ezzel el is érkeztünk a már korábban is említett, másik problémához. Nincs hozzá annyi custom okosítás és mi sem tudunk segíteni. Gondolhatod, hogy nincs ilyenre szükséged, hisz nem akarsz extrákat, csak gyárin szeretnéd használni. Lehet, hogy szerencséd lesz, de az általános tapasztalat az, hogy ez az egyébként egyszerű kívánság a legritkább esetben teljesül.
Ami pedig a távlati terveidet illeti, én inkább vennék egy 4magost és egy "buta" TV -t a smart helyett. Sztem árban és tudásban is jobban járnál. -
DeSanto
őstag
válasz
interstate76 #2284 üzenetére
Nem tudom, ez miért rossz?
Hol lehet olcsóbban jobbat kapni?
PC-nél nincs gondom a dolgokkal de ezekhez hülye vagyok.Azt tudom hogy nekem ez semmi másra nem kell csak youtube, meg avi,mkv.
Telefonról vagy PC-ről internetezek. -
törölt tag
válasz
interstate76 #2281 üzenetére
Ne viccelj! Ott ordít az azonosító a chipset -nél. Allwinner A20. Szerintem ennyi elég. Te vennél ilyet? Én tuti nem.
-
interstate76
addikt
válasz
DeSanto #2280 üzenetére
Ez használt vagy új?
Ill. én őszintén szólva beazonosítani sem tudom (persze hozzáértőbbeknek lehet, hogy menni fog), márpedig olyan típust nem szabad venni, amelyiknek nincs közösségi támogatása. Nekem tegnap custom ROM-ra volt szükségem, és - attól eltekintve, hogy bénáztam az usb-portokkal - gyakorlatilag percek alatt kész voltam és most egy 1080p-s ROM-ot próbálgatok, ami ha nem tetszik, akkor pillanatok alatt lecserélem - na ez az, amire egy közösségi támogatással nem rendelkező eszköznél nem lett volna lehetőségem.
-
DeSanto
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ezt érdemes megvenni?
-
egykettő
aktív tag
Ha Android alatt létrehozol egy fájlt a NASon abba tudsz írni, de egy régebben\máshonnan a NASra került fájlt nem tudsz szerkeszteni?
A nast smbén éred el?
Amikor beállítod ezt a 0777 jogot nincs valami pipa ami ezt rekurzív/öröklődő módon beállítja a mappán belül lévő objektumokra? Tehát érted, lehet csak a mappára kaptál írási jogot így az új mappákat tudod írni de a régieket nem. -
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Lenne 4 kérdésem:
- A dobozka a rádugott magyar kiosztású USB-s billentyűt "angol"-ként kezeli. Hol lehetne átállítani?
- Kezeli-e az android az USB-s DVDolvasókat?
- Olvastam, hogy androidos okostelefonnal is lehetne távirányítani. Melyik progit érdemes kipróbálni? (lehetőleg ne wifin, hanem bluetooth-on működjön.)
- Melyik videólejátszót érdemes letölteni, ami több formátumot támogat, mint a gyári app? -
sazabi
aktív tag
Sziasztok
mk908ii
NAS-t szeretnék mountolni. Odáig jutottam, hogy mount managerrel mountoltam a nas egyik könyvtárát, olvasni tudom, könyvtárat létrehozni ok, viszont file tartalmat írni nem tudok.
Tud valaki ajánlani egy romot amiben ez rendesen működik?
-
törölt tag
válasz
interstate76 #2270 üzenetére
Elvileg nem. Másik port, másik kábel. Ezek szoktak még hibát okozni.
-
interstate76
addikt
válasz
nextman #2269 üzenetére
Nem jártam még így korábban, de most elakadtam rom frissítés közben - szerintetek hol a hiba?
1. USB hibakeresés kikapcsolva.
2. Connect to PC bepipálva.
3. Reset gombot nyomva, OTG portot használva csatlakoztatom a laptopomhoz, a Win7 nem ismeri fel, frissítem a drivert, majd újraindítom a windowst és kihúzom az eszközt.
4. Újraindítás után újra flash módban csatlakoztatom, a Win7 felimeri, de a Flash Tool azt írja ki, hogy "No Found RKAndroid rock usb" és itt vége(m).Rejtély, vagy valami elképesztően egyszerű dolgot rontok el?
-
nextman
aktív tag
Es milyen minosegben jonnek ezek az online filmek? Van olyan, ami a 720p-t eleri?
Mert akkor felesleges mar letolteni
-
TripleB
senior tag
Konkétan olyasmi oldalakra gondoltam, mint amit géeles is linkelt.
Köszi, géeles! -
-
egykettő
aktív tag
válasz
#79335424 #2257 üzenetére
Az a baj, hogy még nincs előttem egy ilyen kütyü, meg úgy alapjában véve nem értek az android shell részéhez, a linuxhoz is alíg, így nem látom át igazán.
(#2258) ftibor: más ötletem nincs már, valami trükk kell legyen, én a helyedben még körbekérdeznék huppon, vagy freaktab esetleg xda. -
törölt tag
válasz
egykettő #2256 üzenetére
Ha a rendszer leválasztja a meghajtót, akkor a csatolási pont mappáját is megszűnteti. Nem általában, hanem a miniPC -knél, a vold.fstab szerint. Kipróbáltam, hogy ha én választom le umount -tal, akkor a rendszer már nem látja, de a mappa ott marad, nem törlődik. Ezért nem szűnik meg a tálcán a csatlakoztatott meghajtó jele manuális leválasztás után. Ha megnézed úgy, hogy még nincs csatlakoztatva semmi, akkor láthatod, hogy még a mappa sem létezik, amihez csatolná. Nekem is fura, de a csatolási pontok mappáit csak akkor hozza létre, amikor csatlakoztatsz egy eszközt. Aztán csatolja.
-
egykettő
aktív tag
Ha jól tévedek kb. így kéne kiadni a bind mountot, de nézd át a man mount ide tartozó részét ha gáz van, elvileg ez nem túl bonyolult:
mount -o bind /mnt/usb_storage/USB_DISK0 /mnt/sdcard/usb_storage/USB_DISK0
arra ügyelj, hogy előbb létre kell hoznod a mappát: mkdir /mnt/sdcard/usb_storage/USB_DISK0 !
Jogosultsággal azt hiszem nem lehet gondod.
Ezt a progit is megnézheted(#2249) Somatom: "A teljes mappaszerkezet kéne, ez viszont nem létezik, amíg nem csatlakoztattad a tárat." -> ezt nem teljesen értem, hogy miért ne lenne csatlakoztatva hisz meg akarja osztani.
-
ftibor
csendes tag
válasz
egykettő #2245 üzenetére
A linkelést nem próbáltam.
A mount bind-el próbálkoztam tegnap, csak szerintem rosszul adtam meg a parancsot.
A Mount Folder appal is próbáltam, hibát nem ír ki, de valamiért mégsem csatolja be.
Ma délután, ha hazaérek még próbálkozok egyet.
Az umount-al simán le tudom választani a vinyó partíciót, csak a mountolással van valami gányaság, régen használtam már linuxot, de utánanézek.
Elvileg a /dev/block/sdax-et kellene mountolnom, de ha nem, akkor valami írja meg, hogy hülyeséget csinálok. -
törölt tag
válasz
interstate76 #2239 üzenetére
Bocs, átsiklottam, csak most vettem észre. Én arra tippelek, hogy a romból hiányzik vmi touch emulációs izé funkció. Ezt a feature -t szokták írni a custom romoknál, de a pontos működését nem ismerem.
-
kukszi1
tag
Köszi tudom hogy cwm recovery hasznos.Minkét telomon rajtvan. Hàt igy jár aki türelmetlen. Nem baj legolább most tiszta a rendszer.
-
törölt tag
válasz
egykettő #2245 üzenetére
Szerintem az két okból sem működik (bár még nem próbáltam).
1.: A teljes mappaszerkezet kéne, ez viszont nem létezik, amíg nem csatlakoztattad a tárat.
2.: Az SMB -nek nem jó a linkelt útvonal. Neki az eredeti kell.Az a 3. megoldás viszont érdekes.
kukszi1:
Hát lehet, hogy mégis... Az a nyitott hasú robot a recovery. Az normál, hogy flashelés után recovery -ben indul. Lehet, hogy csak békén kellett volna hagynod, mert ilyenkor 10-15 perc után elunja magát és újraindul normál módban. Vagy flashelned kellett volna egy CWM recovery -t (ez egyébként is nagyon hasznos). Akkor nem a robotot látnád ilyen esetben, hanem a CWM menüjét, amiben ott a "reboot system", vagyis az újraindítás normál módban. -
kukszi1
tag
Hat megse . Eredmeny zold droid kek forgo hassal
Legyalultam ujrahuztam az egeszet.
-
kukszi1
tag
Sziasztok. 720-as kernelt lecserélhetem simán 1080-ra hogy csak ezt huzom rá vagy az egész rendszerel kel együtt? MK908III RK3188T
-
egykettő
aktív tag
-
törölt tag
Sztem azért nem csatolja oda, mert az az útvonal nem létezik. Ahogy én néztem, a dolog úgy működik, hogy amikor csatlakoztatsz egy meghajtót, akkor hoz létre 5db mappát. A táron levő partíciókat ebbe becsatolja. Majd ellenőrzi és amelyik üres (merthogy kevesebb partíció volt a táron), azokat törli. Neked meg kéne keresned, hogy hol van fizikailag a partíció (valahol a /dev -ben kéne legyen), azt leválasztani a /mnt/usb_storage -ról és újra mountolni a /mnt/sdcard alá. Azt ne kérdezd meg, hogy ennek mi a pontos shellparancsa!
-
egykettő
aktív tag
Lejárt az időm, de a samba fileshare progi preferences menüjében van egy olyan mai neked kellhet"other fileshare settings" néven.
itt is erről van szó, de ezek régi képek, ezért csináltam sajátot
Ha egyik sem segít valami ilyesmire keresnék rá gugliba"android share external usb", "android samba external hdd", stb. -
egykettő
aktív tag
válasz
spanglee001 #2236 üzenetére
Én a helyedben ezeket megnézném.
(#2238) ftibor: restart volt már?
-
interstate76
addikt
Az mitől lehet, hogy ha futtatom a VNC Servert az MK908-on, akkor a mini PC képernyőképe ugyan megjelenik a laptopom képernyőjén, de hiába klikkelgetek, nem tudok semmit távolról vezérelni? Nem is a mini PC kurzora jelenik meg a laptop képernyőjén, hanem egy kéz.
Korábbi mini PC-men gond nélkül használtam, ez egy új MK908-as, és nem boldogulok a távvezérlésével. Help please!
-
ftibor
csendes tag
A tvboxhoz használok egy 1TB winyót, amit a rendszer a /mnt/usb_storage helyre csatol.
Azt szereném elérni, hogy csatolja a /mnt/sdcard/usb_storage-ba, de nem megy.
Sajnos a Samba Filesharing progi csak azt a /mnt/sdcard könytárt tudja megosztani.
A vold.fstab-ot átírtam de csupán annyit értem el vele, hogy egyáltalán nem mountolja a vinyót.
Eredeti:
dev_mount udisk0 /mnt/usb_storage/USB_DISK0 1 /devices/platform/usb
Átírt:
dev_mount udisk0 /mnt/sdcard/usb_storage/USB_DISK0 1 /devices/platform/usb
Miért nem tetszik neki így? Ötlet? -
törölt tag
válasz
spanglee001 #2236 üzenetére
Pl. Teamviewer belső hálón.
-
spanglee001
addikt
válasz
#79335424 #2235 üzenetére
a gyári usb konnektor cuccossal használom, az egér csak azért lett rádugva, hogy addig is használtam amíg töltött a flying mouse akksija. mostmár hogy közelebb került a wifi így minden tökéletesen működik, 3 filmet akadásmentesen végig streamelt 2 divx és 1 fhd 10gigás mkv-t, tetszik a kütyü, nekem ennyire kell és azt hozza is
viszont még kellene valami alkalmazás amivel a számítógépet ki tudom kapcsolni, ha már nem nézek róla filmet.
tehát android appal kikapcsolni a távolban lévő számítógépet. -
törölt tag
válasz
spanglee001 #2234 üzenetére
Vagy a tápod karcsú. Én adok neki 4 Ampert. Eddig minden egérrel, bill. -el működött.
-
egykettő
aktív tag
Ezekkel egyébként lehet használni vezetékes egeret billentyűt, csak próbképpen érdekelne?
-
törölt tag
Én már csináltam ilyet. Nálam nem volt stabil. Amit érdemes megnézni:
-jelszavas felhasználói fiók
-azonos munkacsoport
-van valami minden megosztás, vagy minden hálózat, vagy minden munkacsoport, vagy miatúró beállítás, amit a neten találtam. Linkeltem az Androidos programok topikba és azzal működött a srácnak droiddal. De most nem találom az infót. -
-
ftibor
csendes tag
válasz
egykettő #2222 üzenetére
pingre látja
C:\Users\tibcsi>ping tvbox
tvbox [192.168.0.105] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 192.168.0.105: bájt=32 idő=4 ms TTL=64
Válasz 192.168.0.105: bájt=32 idő=106 ms TTL=64
Válasz 192.168.0.105: bájt=32 idő=26 ms TTL=64
Válasz 192.168.0.105: bájt=32 idő=48 ms TTL=64
192.168.0.105 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 4ms, maximum = 106ms, átlag = 46ms -
egykettő
aktív tag
először próbálj egy pinget erre a "tvbox" vagy nslookupot, fordítja az ip címet? arra figyelj, hogy nem biztos, hogy kell pingre válaszoljon, de nekem gyanus, hogy fog válaszolni.
Ha a ping sem találja a nevet meg/vagy az ns lookup se, akkor ipvel róbáld tallózni.Most elég jó árban tudnék venni egy mk902-őt(17k) csak annyi rosszat írnak róla, nem tudom belemerjek-e vágni.
-
TripleB
senior tag
Online film nézésére milyen böngészőt és filmes oldalt használtok?
-
ftibor
csendes tag
Szeretnék feltenni a minibox-ra(CS968) egy samba szervert, de win7 alól nem igazán látom a drágát.
Használ valaki samba szervert ezeken a kütyükön?
Win7 alatt már csinlátam néhány beállítást, de még mindig semmi.
Tud valaki segíteni? -
törölt tag
-
sergio81
tag
válasz
#79335424 #2213 üzenetére
Köszönöm!Közben megoldódott!Én voltam a láma, közben visszatettem az eredeti paraméterfilét, én azt hittem hogy a 6gb-ssel több helye lesz az ilyen kieg fileoknak de pont fordítva!!Így van 4,5Gb amúgy meg csak vmi 700Mb körüli volt!Úgyhogy ezt én néztem be, bocsi a hülye kérdésért!Köszi mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #2212 üzenetére
Én már találkoztam más megoldással, de az nem 908 -on volt, hanem Riko MK802IV -en. Nem tudom, hogy 908 -ra lehetne -portolni.
-
törölt tag
válasz
sergio81 #2209 üzenetére
Biztos, hogy jó helyre másolod? Milyen elérési utat adsz meg célkönyvtárnak? Azt írtad, hogy telóra megy. Annak romján is át van írva a partíció kiosztás, vagy alapból van ennyi szabad hely a telepítendő alkalmazásoknak? Egyébként én nem értem, hogy mi szükség arra a 6GB -os parameter fájlra. Teljesen megszünteti a felhasználói tárhelyet. Én inkább meghagynám alapon és a nagy fájlokat egyszerűen átlinkelném symlink -kel.
-
spanglee001
addikt
ezt az mk908 as cuccot csak úgy lehet bekapcsolni, hogy kihúzom bedugom a konnektorba?
-
kukszi1
tag
Sziasztok. valamiért nem akarja felismerni a külsö vinyomat saját tápos. csak azt irja USBMassStorage safe the remove .
-
sergio81
tag
válasz
#79335424 #2207 üzenetére
A feltett rom mellé a hozzá való 6Gb-s paraméterfájlt is flasheltem!Így gondolom simán fel kéne mennie!Természetesen android alól már próbáltam egy pendriveról, de másolás közben hiba!Több fájlt próbáltam!Ugyanezeket telefonon pikk-pakk meg tudom oldani v. másolgatni belső memóriából sd-re ill. fordítva!Ezért kérdeztem pc-ről nem e lehetne!
-
törölt tag
válasz
sergio81 #2205 üzenetére
Mi szerint van ennyi szabadon? Én még nem csináltam ilyet, de nem lehet, hogy az a rész PC -ről nem írható, csak a felhasználói tár, vagy csak a mikro sd? Próbáld meg kártyára, vagy Pen -re tenni és Android alól, a kütyü fájlkezelőjével bemásolni. Vagy hálózaton, megosztásból.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #2204 üzenetére
A sörös kérdéssel arra utaltam, hogy ha a kérdező a tárhelyet érti memória alatt, akkor tulképp ugyanezt a kérdést tette fel. Nagyobb fájlt akar betölteni, mint a rendelkezésre álló, szabad tárhely. Gondoltam, az talán lehet, hogy vki ennyire ne "értsen" a számítástechnikához, de sört, meg poharat biztos látott. így a példa kapcsán megértheti, hogy tulképp mit is kérdezett. Szerintem ez teljesen a témához tartozik. De ha ez megnyugtatja a lelkedet, akkor én szívesen off -ba teszem. Csak írd meg légyszi, hogy azt hogyan tehetem meg, mert én csak egy eccerű user vagyok, nem moderátor, így nincs jogosultságom ilyen szerkesztéshez.
-
törölt tag
válasz
sittes79 #2176 üzenetére
Véletlenül rátaláltam az ügyre. Egy X7 rom kapcsán strauzo azt írta, hogy ő a felhasználóknak készít romot, a fejlesztőkkel nem akar foglalkozni. Később Bob szembesítette azzal, hogy strauzo egyik megoldásának a kódja mondhatni csereszabatos a Wasser romban lévővel. Ebből vita keletkezett, aminek a végén Bobnál ezt tette be a kiskaput:
"You are a little man Finless BOB. You did before to ask how you did it instead of insulting.
Learn how to build rom instead of back-smali chinese rom and add only root, busybox and init.d
Now you know how to blobk the rotation. say thanks to me in your next rom. But please compile instead of back-smali.
You are the first man in the world that clone Chinese clones"
Ez tényleg erős. Erre Bob bannolta, strauzo pedig a még élő, fejlesztői kódjával felment az FTP -re és kitakarított. Azóta már többen tolják az infókat strauzoról. Ha jól értettem, akkor az apja a Droidmote fejlesztője. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
-
gghrtz
őstag
Nem is gondoltam komolyan persze!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest