- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
Zidoo x9-el van valakinek tapasztalata?
[link]Főleg a processzor miatt érdekelne mert azt nem ismerem.
-
2007ath
aktív tag
Elnézést kérek, még két kérdés a TM10-zel kapcsolatban:
- A TVGO esetében élő TV-műsort is tudtál lejátszani vagy csak sikerült feltelepíteni, illetve belépni? (Ez azért kérdezem, mert feltételezem, hogy a TM10 az M8 utódja. Arról egy tesztben azt írják ( [link] ), hogy "az eszköz alapból rootolt". Somatom fórumtárs viszont azt jelezte, hogy a TVGO nem megy rootolt eszközön. Ezek szerint a TM10 már nem rootolt?)
- Elégedett vagy-e a kütyüvel? Azt kaptad-e, amire számítottál?
-
2007ath
aktív tag
válasz
Lifeforce #5193 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a PIPO-t itthon is lehet kapni:
30.-eFt (TM10) vs. 42.-eFt (PIPO X7S). Ez utóbbiról sehol sem találtam tesztet, véleményt. A paraméterei alapján valószínűleg univerzálisabban használható, viszont ha valamilyen ok miatt még sem működik rajta a TVGO, akkor szívás van. No meg persze az is kérdés, hogy megéri-e a 12.-eFt többlet kiadást.
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm. Akkor fel van adva a lecke:
vagy
[ PIPO X7S Windows 8.1 & Android 4.4 Dual Boot Smart TV BOX Mini PC]
-
törölt tag
válasz
2007ath #5186 üzenetére
Képzelj el egy olyan Androidos TV okosítót, mint ami ennek a topiknak a témaadója! Bedugod a "lapos TV " HDMI bemenetébe és kiadja rá kb. egy Androidos tablet felületét. Létezik ugyanilyen stick, Intel Atom procival. Arra lehet Windows -t telepíteni (persze, van gyárilag is Windows -zal szerelt). Ez nem vmi ARM -es Windows Mobile, hanem egy "rendes", X86 -os, (vagyis asztali PC -s) Windows. Ha ennek a HDMI kimenetét egy átalakítóhoz csatlakoztatod, akkor kaphatsz egy analóg képkimenetet (mondjuk RCA -n). Így már érthetőbb?
-
2007ath
aktív tag
válasz
#79335424 #5182 üzenetére
Köszönöm a választ. Hasznos és megfontolandó szempontok.
Viszont amit az utolsó bekezdésben írtál, nem egészen világos. (Asztali) PC-n böngészővel egyértelműen működik. Ezt már próbáltam is. A PC valamelyik videokimenetéről valószínűleg rá is tudnám varázsolni a jelet a TV scartjára. (Ezt még nem próbáltam.) Ami nem világos, az a bizonyos stick dolog. Azt hova kéne dugnom, hiszen a TV-n nincs USB csatlakozó?
-
törölt tag
válasz
2007ath #5180 üzenetére
Szerintem szenvedős lesz. Én a Youtube -bal próbálkoztam csöves TV -n. Maga a film még csak-csak. De az egész kezelőfelület borzalmas, a feliratok olvashatatlanok. A TVGO -nál meg nem tudsz csatornát léptetni, mindenképpen használnod kell a szöveges menüjét. Legalább azt megcsinálhatták volna, hogy egérgörgővel scrollozható legyen. De neeem. A Telenoros MyTV sztem jobban sikerült. Viszont fizetős, de nem kell hozzá külön TV előfizetés és símán megy rootolt kütyün. Nem értem, hogy a Telekomnak miért fáj a root. Ki akar egy Androidos eszközön TV adást rögzíteni? Sztem annyira elenyésző lenne rá az igény, hogy ezért tök fölösleges olyan korlátozást alkalmazni, ami viszont elég sok Androidos eszközt érint. Ráadásul nem is biztos, hogy a user sara. Lehet gyárilag rootolt is.
Most jut eszembe egy lehetőség, aminek esetleg utánanézhetsz. Elvileg megy PC -n is, böngészőből. Ha jól tudom, akkor ehhez Silverlight kell, ami kizárja az Androidot. De egy Inteles stick -kel, Windows alatt működnie kéne. Ezek HDMI -sek, de korábban linkelt itt vki adaptert, analóg kimenettel. Úgy emlékszem, hogy nem volt komoly tétel.
-
2007ath
aktív tag
válasz
Beni2360 #5178 üzenetére
Eddig két eszközöm próbáltam, azokon csont nélkül működött.
Az egyik egy win7-es asztali gép volt (Firefox és Chrome), a másik egy Alcatel OT P320X tablet (nem rootolt). A tabletre letöltöttem a TVGO alkalmazást, minden állítgatás nélkül elindult, és a bejelentkezés után tudtam nézni a TV műsorokat.
A TVGO kérdés elsősorban amiatt merült fel, mert a lakásomban 2 TV van. Korábban analóg előfizetésem volt, így nem volt gond a 2. TV-vel. Az viszont megszűnt. Jelenleg IPTV-m van, 1 db settopbox-szal. Mivel a 2. TV ritkán van használatban feleslegesnek tartottam az újabb dekóderért fizetni, ezért valami költséghatékonyabb (havi rendszeres kiadással nem járó) megoldást keresnék.
Szívesen fogadok bármilyen ötletet, amivel megvalósítható lenne a TVGO műsorok nézhetősége egy USB bemenettel nem rendelkező (csak scart) TV-n.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #5178 üzenetére
Azt az "apróságot" még odaírhatták volna, hogy rootolt eszközökön error -t dob. Xposed+ RootCloak -kal lehet átverni, de csak v. 1.0.12 -ig. Ez a verzió nekem fut SGS2 -n (Wanam, Android 4.1.2), ezen a kínai telón (Marsapa v4, A 4.4.2), Measy U2C -n (Finless, A 4.2.2), MK809IV -en (Neomode, A 4.2.2) és az M8 -as boxon is (Finless A 4.4.2). Mindegyik rootolt.
-
pjen
félisten
válasz
2007ath #5176 üzenetére
Szia.A Telekom TVGO ja furcsa szerzet,kiválóan megy mobilon,tableten.Ki próbáltam én is ilyen Tv okosítón,Hdmi kábellel össze kötöttem a Tv vel.Azt írja külső képernyő nem támogatott,holott a Tv lenn az alap képernyő.Ajánlották régebbi verziót felrakni,de nekem azzal sem ment.Lehet én vagyok szerencsétlen.Ha van lehetőséged először próbáld ki.
-
2007ath
aktív tag
"Vásároltam egy MXQ TM10-est"
Pontosan melyiket vetted? Az MXQ2-t vagy a TM-10-et? Ha a másodikat, akkor miért döntöttél a drágább mellett?
Én egy régebbi nagy képernyős CRT-t szeretnék "okosítani". Vezetéken (RJ45) kapná a netet, és az AV-ból csatlakoznék a TV scartjára. Számomra fontos lenne még, hogy a Telekom TVGO appja rendesen települjön, illetve működjön a kütyün. Van-e ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
A fent leírtak szempontjából tudtok-e ajánlani jobb választást?
-
Ozy
tag
válasz
interstate76 #5174 üzenetére
így van túlnyomó részt film...
A példa amit írtál számomra extrém ezen a kütyün egyszerre, tehát nincs min aggódnom jó választásnak tűnik.
köszönöm -
Ozy
tag
válasz
interstate76 #5172 üzenetére
értem, csak nem szeretnék kétszer vásárolni egy esetleges erőforrás hiány miatt...
Abból még sosem volt baj, ha valamiből az erősebbet, jobbat vettem meg.De ha azt mondjátok hogy elegendő akkor okés.
Azt viszont nem értem, hogy netezni miért nem elég? -
Ozy
tag
válasz
interstate76 #5168 üzenetére
nem kevés az 1 gb ram???
nekem most 2 gb volt így nem tudom megtippelni sem -
zbrab
csendes tag
Vásároltam egy MXQ TM10-est, próbáltam hozzá letölteni egy telefonos távirányítót, de nem ismerte fel.
Wifi természetesen be volt kapcsolva, a tv-n a beállításoknál az android remote kipipálva.
Ezt az appot töltöttem le a telóra: [link]
Van valakinek ötlete, mi lehet a hiba? -
Ozy
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni!
Már vagy két éve használok egy Tronsmart MK 908II sticket, de sajnos egy szerencsétlen baleset miatt tönkrement. A szerkezettel teljesen meg vagyok elégedve amire használom (film, youtube, filmlejátszás NASról) teljesen jó és megbízható.
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy most milyen kütyüt lenne érdemes vennem ami hasonló (esetleg jobb, mai kornak megfelelő) képességekkel rendelkezik és hasonlóan nagy felhasználói és support tábora van? -
LacBp
tag
válasz
SanyiSay #5163 üzenetére
KÖszi a helpet!
A megoldás az volt, hogy frissítettem a youtube alkalmazást, és mindjárt jó lett a felbontás! A távirányítás a rk remote controllal csinálom... Nagyon állat!
Kodi -ról nincs valami jó leírás! mert első ránézésre nem túl egyszerű a beállítása.(magyar nyelvű lenne jó
)
-
SanyiSay
aktív tag
Nekem a képernyőméretet EZ az alkalmazás állítja. Igaz csak kicsinyíteni szoktam de ugyanúgy nagyítani is tud gondolom.
Ez a képernyő felbontást változtatja így minden alkalmazás mérete változik nem csak a menüké.
Előfordulhat hogy némelyik SU nem tud neki engedélyt adni mert hamar eltűnik a kérdés akkor SU menüből kell neki root jogot adni. Ami gond szokott még lenni ha túlzottan eltér a beállítás a gyári értéktől akkor néhány alkalmazás furán nézhet ki. de akkor kicsit vissza vesz az ember és minden ok. -
zbrab
csendes tag
Egy doboz szerű Google Android TV TM10 és egy hasonló paraméterekkel (2G/8G) rendelkező usb stick méretű Android TV kütyü között mi a különbség?
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy általatok ajánlott CS918 Android tv boxot.
Nem sok időm volt rá tegnap este.. Csak összedugtam, és kipróbáltam.
2 dolog volt, amit elsőre gondot okoz. Az egyik, hogy 82cm -s tv -n nézve , a Youtube alkalmazás nagyon pici, szinte olvashatatlan. A betűméretet a legnagyobbra vettem, de az alkalmazásban nem változott. Erre van valakinek ötlete?!A másik, pedig a távirányítás. Igaz, hogy "teljes értékű" távirányítóm van hozzá, de nagyon nehézkes a használata. Milyen módon, és milyen appal lehet mobilról távvezérelni?
Illetve érdemes egy air mouse billentyűzetet beszerezni hozzá?
pl:http://www.ebay.com/itm/Hot-2-4GHz-Keyboard-I8-Air-Mouse-Remote-Control-Touchpad-Of-Android-TV-BOX-White/381230372929?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D31193%26meid%3Dcf3774b5e1a94dac80918c75ef4e247f%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D361151117164&rt=nc
köszi!
-
zbrab
csendes tag
Sziasztok!,
A Google Android MXQ2-ről és a TM10-ről van valakinek gyakorlati tapasztalata? Megéri a +10eFt-ot a TM10? Milyen távirányító van ezekhez, elég a kezeléshez, vagy inkább valami érintős kütyüvel lenne jobb?
Esetleg androidos telóval irányítható? -
Beni2360
félisten
válasz
nagysandor79 #5152 üzenetére
e fele keresgélj
Start BlueStacks nekem fent van a win7. olyan mint egy telcsi elfordítva meg egy táblagép. -
törölt tag
válasz
nagysandor79 #5152 üzenetére
Nem vagyok gamer, de Android miniPC -n biztos, hogy mennek. Alapból van uinput kernel modul. Régebben az USB -s kontrollerekkel volt probléma, mert az Android nem támogatta a gyroszenzort USB -n. Bluetooth HID profilos vezérlővel, vagy Android telót használva irányítónak, biztos, hogy ment az autó irányítás. Azóta lehet, hogy már USB -s perifériákkal is megy. Kérdezz rá valamelyik miniPC -s topikban! PC -re meg Bluestack.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. olyat szeretnék kérdezni, igaz lehet nem ide vág. de android.
létezik e olyan program amit a pc-re letölthető és működik a pc-n android.
hogy mire tudnám használni azt nem tudom.de mondjuk ha megoldható, akkor vajon hogyan tudnám futtatni a pc-n a real racing játékot?itt az irányításra gondolok.
vagy vajon ezek a androidos tvs usb kütyükön is menne a game? -
törölt tag
Sztem pont az a baj, hogy a friss van. Később még a root -problémába is beleszaladhatsz. A v.1.0.12 -nél újabbakat nem sikerült átvernem. Sztem jobban jársz, ha gyorsítótárastól, adatostól és lehetőleg dalvik cache -estől törlöd az újat és a TV-GO v1.0.12 -est telepíted (persze, a Play alkalmazásban kikapcsolt autófrissítéssel).
-
Lifeforce
őstag
Az a helyzet, hogy nem tudok neked jó tanácsot adni.
Az Inteles vonal még fejletlen, sok a gyerek betegsége.
Bár nálam tökéletesen muzsikál, de én nem számítok átlag usernek, mert linux van ráforgatva, és egy XBMC csücsül rajta.
Tökéletesen működik a Puipo X7-em, a Zotac Nanom, és a Minix X8-H Plusom is.
Ám egyik sem ér számomra egy fabatkát sem, mert mindegyikből hiányzik egy icipici plussz, amivbel lehetne használni normálisan.
A s802-es témában írtam is erről egy szösszenetet, most nem ismétlem önmagam, de így, hogy mindegyik kütyüt jól ismerem, a minix-et választanám.
Talán az ér a legtöbbet a számomra, mert a legtöbb dolgot azon tudtam megoldani.
Csúcsa a Zotac Nano, bár méreg drága volt, de az energiagazdálkodása egy hulladék, a Pipon meg egy hűtésmod ül, hogy használható legyen.
Szóval a megváltást még mindig egy ARM rendszerű, ám egy teljesen szabadon fejleszthető oprendszerrel tudom már csak elképzelni, ami nincsen szétherélve. pl: Ubuntu Mobile, vagy tizen, vagy teljesen mindegy hogyan hívják, csak ne windows, ne apple, és ne google legyen. -
Zol77
aktív tag
válasz
Lifeforce #5143 üzenetére
Szerintem kevered a 8 magos Allwinnerel,abban van PowerVR. Az RK3288-ban mindig is Mali T764 volt/van.
Bár a lényegen nem változtat,amire nekem kell,arra egy Mali 400 is elég 1 maggal,ahogy Te is hoztad az autós példát,nekem is egy kutya. A PS1 emulátor már elfut szinte bármin,más meg nem nagyon érdekel.Bár most elbizonytalanodtam,hogy van egy tökéletesen működő droid boxom,akkor minek egy bizonytalan,főleg úgy,hogy jönnek idén a Cherry-s ,Core M-es stickek is. [link] [link]
Ja,meg több helyen emlegetik már,hogy az RK3288-ra Windows10 is tehető majd. Na ez egy érdekes valami lesz -
Lifeforce
őstag
A 3288-ban is az volt, már akkor szakítottak a malival.
Ez kb olyan, hogy a Budapest legótvarabb utcájában egy verseny erejéig átüljek-e egy merciből volvoba
Egyik sincs kihasználva, de legyen a volvo...
Ha neked tetszik az állandó fagyás, az audioval való vergődés, és az instabilitás, hajrá...
Én szóltam....
Remélem nem így lesz, de sajna nem valami jók a kilátások.
Az RK addig volt jó, amíg nem jöttek ki az s8XX széria, és itt az s9XX széria ami már 64bit.
Igaz még mindig Budapest legótvarabb utcájában versenyzünk (a'la Andorid), de a lényeg, hogy lesz mivel kitörölni
Nem megsértődni, általánosságban írtam. -
Zol77
aktív tag
válasz
Lifeforce #5141 üzenetére
Annyira nem atomerő az, ami megfogott benne,az az,hogy végre szakítottak a Malival,és helyette PowerVR gpu lesz. (G6110) Ebben meg az a vicc,hogy az adatlapokon "Powerful GPU" szerepel mindenhol Rockchipéknél,a Google meg minden találatnál "Entry Level GPU" -nak említi,ami igaz is,mert ott vannak a 6200,6300,6400 , és ezek variánsai. De lényegtelen is ez,mert nekem játékra elég lesz ,itt inkább a lejátszás érdekelne,meg mint új kütyü.
Amúgy nekem az RK3288-al sincs semmi bajom,tökéletes,szépen visz mindent,semmi szaggatás,akadás,köszönhetően Wasser kitartó munkájának,a mai napig használom,szeretem.
(viszont egy kalap szar volt,amikor megvettem) -
Lifeforce
őstag
Én a helyedben vigyáznék az RK-val.
Nekem is ajánlották kintről, de várok a megjelenéstől számítva 2-3 hetet.
Akik AmLogicra váltottak azt hiszem csak nagyon nehezen fognak újra bízni az RockChipben.
Valami hatalmasat és piszok stabilat kell gyártaniuk ahhoz, hogy újra nagy tábora legyen.
Teljesen mindegy mi van benne, akár atomerőmű is lehet benne, az s812-t nem adnám oda semmiért ami RK.
És már nekik is előrendelhető a 64bites új termékeik. -
Zol77
aktív tag
Ha ezt tényleg tudja az RK3368 ,akkor nem lesz az olyan rossz.
Innen van a kép:
[link]Jövő héten rakok egyet a kosárba,július végére hátha lesz belőle valami
-
törölt tag
A Measy U2C volt ilyen, 3066 -osban. Külön dokkoló is készült hozzá. A kedvenc kütyüm. Sajnos, az analóg kimenet a HDMI mellett van, ezért, ha be van dugva a jack, akkor nem megy bele a dokkolóba. Viszont, azt tudnod kell, hogy a régi TV -ken elég gáz az Android felület kezelése.
-
Arti1
aktív tag
Sziasztok,
Olvasgatok visszafele, de lehet egyszerűbb kérdezni is párhuzamosan. Van egy mk808 (sima, nem B, nem plus, a régi eredeti gb-ról). Amire használom, teljesen megfelel (youtube, skype), mêg az eredeti ROM-mal. Vagyis nincsenek irányában nagy igényeim.
Keresek egy ugyanilyen eszközt, nem kell modernebb, elég, ha ezeket tudja, annyi plusz kellene, hogy legyen rajt analóg hang kimenet (vagy usbs) és kompozit videó RCA-n.
Megköszönném, ha valaki útbaigazítana, mit lenne érdemes ilyen célra venni (akár használtat is), régi fajta TV-re lenne kapcsolva. A nagyon tuti egy integrált LAN lenne, de nem kell mindenképpen, abból is van usb-s megoldás.
Köszönöm előre is! -
Zol77
aktív tag
Ha valaki még a Rockchip vonalon mozogna,akkor annak ez érdekes lehet:
64 bit, 8 mag, GB lan, 4K, AC wifi, HDMI 2.0,
[link] -
-
nextman
aktív tag
válasz
interstate76 #5126 üzenetére
Dehogy, telefonon meg tableten hasznalom rendesen. Csak mivel az Android stickem eleve a tv-re van dugva, amin eleve tudom nezni az elofizetesem, ezert nem ertettem a dolgot.
A nagyneni kapcsan viszont megertettem. -
-
kukszi1
tag
Horizon Go upc tv progit probálta már valaki a kütyün? Telon megy rendesen.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Nekem is van már vagy 2 éve egy ilyen kütyüm és most az a kérdés merült fel bennem, hogy hogyan tudom összekapcsolni wifin a laptopommal win7 ultimate már 1x a gmoteserver-re össze jött de netán van valami jobb módszer?
A másik kérdésem, hogy DVD filmet, hogyan tudok átküldeni a laptopról. Ha lehet részletes útmutatást kérek mert a szakmai nyelvben nem nagyon vagyok járatos. -
Kiskopika
senior tag
Nah sikerült a nagy "ROM"- olásom
annyira, hogy már be se kapcsol. Van lehetőség vissza hozni a CS918 at. Jelen állapotában áramot kap és pirosan világit, Valószínűleg sérült a recovery.
-
Hakai
csendes tag
válasz
Lifeforce #5112 üzenetére
Nos, én egy ideje nézegetem ezt a Plusszos verziót. Nem igazán tudom eldönteni, hogy megfelel-e majd a céljaimra. A legfontosabb, hogy YouTube videók legalább 720p akadásmentesen játsza. Az sztereó analóg audiókimenetről sem szeretnék lemondani. LAN-os net ott lóg a TV alatt, wifi esetleg billentyűzetnek kell majd...később. Egy két film innen-onnan. De az már 1080p-vel. WD TV Live Streaming használó voltam, de mióta a YouTube-ot hazavágták megváltam tőle.
-
törölt tag
Ezek az IR távok, PC -s beviteli eszközként erősen korlátozott képességűek. Én egyáltalán nem használok hozzá távirányítót (a jelenleg használt, custom rom -mal nem is megy a kütyün az infra). Sztem még egy telós vezérléssel is jobban jársz, ha médiavezérlést, vagy szövegbevitelt szeretnél. De árulnak ezekhez BT, vagy 2,4GHz -es adapterrel működő távirányítókat. Van belőlük mindenféle. Általában "hadonászósak", vagyis csuklómozdulatokkal irányítod az egeret. Én csak kíváncsiságból vettem egy Rikomagic MK702I -et. Ezen nincs billentyűzet, inkább médiavezérléshez való. Viszont a felső gombok tanítható IR vezérlők, így a TV fontosabb funkcióira is megtanítható. Ha jól emlékszem, akkor volt, vagy 12$.
Persze, vannak sokkal komolyabbak is. A 220V shopjában pl. ott a Mele F10 pro. Azzal már telefonálni is tudsz, vagy hangvezérléssel irányítani a kütyüt. Ha jól tudom, akkor van füles kimenete, amire kimegy a média hang. Jópofa feature. -
LacBp
tag
válasz
#79335424 #5110 üzenetére
Néztem, hogy amit te linkeltél, ahhoz egy egyszerű, ehhez egy kicsit normálisabb távkapcsoló van:
http://www.ebay.com/itm/CS918G-Plus-Amlogic-S805-Quad-Core-Android4-4-Smart-TV-Box-XBMC-HD-1080P-MINI-PC-/181719118693?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a4f4db365gondolom a többi ugyan az.. De ha a betűket lehetne a távirányító számaival írni, akkor hasznosabb lenne , mint a pár gombos..
-
törölt tag
CS918G Plus
Ebben ugyanaz a "motor", mint az MK808B Plus -ban. -
törölt tag
Arra jó lehet, bár egyiknek sem erős a wifije. Stabilabb LAN -ra kötve. Ehhez vagy egy Asix 88772 chipes adapter kell (kb. 3$ -os cucc), vagy vmi Box verzió, beépített LAN csatival. Ha mégis stick, akkor csak Youtube -ozásra sztem jobb választás lenne a korábban is ajánlott MK808B Plus. Stabilabb kütyü és erősebb a GPU.
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt.. de 2-300 hozzászólást végigbogarászva inkább összezavarodtam. Eléggé mélyen beleástátok magatokat a dolgokba!
Engem egy egyszerű dolog hozott ide. A 2010-es tvmen megszűnt az addig sem túl fényesen használható youtube alkalmazás. A maradék 7 csatornát meg inkább hagyjuk..
Szóval szemezek ezzel a készülékkel : http://www.ebay.com/itm/MK809III-Quad-Core-Android-4-4-Smart-TV-Box-Stick-XBMC-WIFI-HDMI-DLAN-2GB-8GB-EU/361199086009?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D30794%26meid%3D77afe125f324434cb58432249a15cb5d%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D171714148704&rt=nctúl sok igényem nincs. Youtube, esetleg valami ingyenfilmes - sorozatos oldal fusson rajta, ha már van... Nem vagyok nagy tv-s de este valami zörögjön, még ha csak valami video klipp, vagy koncert video...
és ha lehet ne OV folyjon a tvből! ,)
a tv tud rögzíteni, és média lejátszóként is működik, telefon tudja a fb skype és hasonlókat... így ezekre nincs szükségem.Jó választás? vagy el vagyok tévedve?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Kiskopika #5104 üzenetére
Ez nem a válasz, hanem a bejelentkező sor. Az első sorban is ott van. De így is fura, mert vagy # -jelnek, vagy hibaüzenetnek lennie kéne. Majd megpróbálok utánanézni, hogy ilyenkor mi a szitu. Linux szisztémát követve ez néma főhajtást kéne jelentsen, csak nekem ez "túl néma".
-
Kiskopika
senior tag
válasz
#79335424 #5103 üzenetére
Itt egy kép, bocsánat csak telóval nyomtam. Most fel is baszott mert a taskerrel csináltam már rá pár profilt és mielőtt lementettem volna elszállt belőle az összes.
Amúgy működik a tanácsod, főhangerőt nullára véve, alarm sávon szépen szól a hangvisszajelzés.Szóval már pihentettem....
-
törölt tag
válasz
Kiskopika #5102 üzenetére
Nem tudom, hogy mit jelent és ilyen hibaüzenetről sem tudok. A Linux (Android) vagy végrehajt, vagy hibaüzenettel elutasít egy terminálparancsot, de hibaüzenet nélküli elutasítás nincs. A su nem a "Na, ki vagyok én?" kérdés, hanem az "Urad és parancsolód szólít!" utasítás. Erre vagy engedelmes főhajtás a válasz = #, vagy vmi "nem vagy az uram, nekem te nem parancsolsz" üzenet. Kíváncsi lennék egy screenshotra arról a parancsot és a választ tartalmazó terminálablakról, mert ilyen "párbeszédet" eddig nem láttam.
-
törölt tag
válasz
Kiskopika #5100 üzenetére
Egyszerűbb lett volna azt csinálni, amit írtam, vagy kérdezni, ha nem érted. Telepítsd a Terminal Emulator -t! Nyisd meg és pötyögd be, hogy:
su
majd üss egy entert.
Folytatás majd attól függően, hogy mi a válasz. Ha ez:#
akkor a droid rootolt. Ha bármi más, akkor nem (vagy rootolt volt, csak belerondítottál valamelyik "csodamódszerrel").
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest