- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
#79335424 #4399 üzenetére
Nem bántasz meg, igazad van!
Sosem volt win tabletem, én PC-ből indultam ki, ott sosincs gond az ilyesmivel, felmentem a gyártó oldalára, ott láttam, hogy van letöltési lehetőség a support-ban, de nem töltöttem le, evidensnek vettem, hogy ha egyszer van lehetőség, akkor majd onnan letöltöm, de mint kiderült az ott lévő gombhoz nincs társítva link, szóval gyak. nincs lehetőség driver letöltésre. Magyar nyelvet update-ből nem lehet letölteni win8.1 with bing-nél, fileból nem tudtam feltelepíteni, mivel a win8.1-hez kiadott file-ból telepíthető nyelvi csomag csak alapvető dolgokat magyarít, kb. semmit, egy-két gomb, legördülő menü, ami magyar lett. -
törölt tag
Nem akarlak megbántani, de ezt elég bután csináltad. Nekem nincs ilyen kütyüm, de egy kis olvasgatással hamar képbe lehet kerülni. Főleg egy ilyen problémánál. Gondolod, hogy Te vagy az egyetlen, akinek nem felel meg a gyári nyelvi készlet? Már eccerű logika alapján sem tartanám reálisnak, hogy ehhez újra kelljen húzni az oprendszert. Aztán, ha az új Win az eredeti partíciókat is leradírozta, akkor tényleg annyi a visszaállítási lehetőségeknek.
-
Mike88
senior tag
válasz
#79335424 #4397 üzenetére
Jaj. Ne is mondd! Vettem egy jól árusított win8 tabletet fromcsájná, aztán mivel magyar nyelv nem volt opció, újratelepítettem a win-t, mondanom sem kell, hogy eddig fogalmam sem volt arról, hogy ilyen létezik, hogy UEFI, szal enyhén le voltam maradva a témában... Sikerült az újratelepítés, én meg naivan azt hittem, hogy a windows szerveréről majd letöltődnek a driverek, hát nem.
Se kamera, se érintőképernyő, se hangkártya, se g-sensor, semmi.
Aztán a geek-től könyörögtem hozzá drivert, amit be is szereztek nekem (mindig tudtam, hogy egy korrekt csapat), de amit küldtek, azzal fogalmam sincs, hogy mit kell kezdeni, én egy exe-t vártam, mint ami pl. van az onda-hoz is, hogy feldobál minden drivert, szerinted ez meg mi a lófütty lehet?
-
törölt tag
válasz
mgTerminator #4396 üzenetére
Lóf...t van optimalizálva! Nem tud lekezelni többet. 3GB -ig még talán lehetne tolni, de feljebb már nem volna értelme. Az Intel -nek és a MS -nak eddig nem sikerült összekalapálni egy működőképes, 64 bites rendszert. Az Intel adós az UEFI -vel, a MS meg a driverekkel (is). Ezért hiába a 64 bites proci, az UEFI és az oprendszer is csak 32bites. Nem tud több memóriát megcímezni (tudom, hogy 4GB az elméleti max.). Vicc.
-
kukszi1
tag
Aliexpress tele van de várni érdemesebb jövöre jön a 64Gb-os. ennek meg esni fog az ára
-
Zol77
aktív tag
válasz
mgTerminator #4390 üzenetére
A múlt héten linkeltem én is,hogy veszek egy ilyet,de már a pénzt is visszaküldte a dx, hogy out of stock,
a geek meg kirakta előrendelésbe,de oda is írtak egy 2015.01.30-as dátumot,ami az eddigi tapasztalat alapján még +1 hónap lesz
A fenti 49$-os link pedig a no comment kategória,nincsenek csodák,hogy az adott termék fele annyiba kerül,mint máshol.Amúgy a hw nagyon nagyon jó,durván egy hónapot használtam win 8.1-el.
-
kukszi1
tag
Enyiért 50 dolcsi szerintem érdemes megkockáztatni a windows8 / android 4.4.4 dual boot inteles procis gpu-s kütyüt .
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
herdsman12 #4385 üzenetére
Én nem túl rég ruháztam be egyre, olcsó volt és jónak tűnt a leírások alapján (Q7).
Azóta végülis annyi kiderült, hogy nagyon nem nyúltam mellé, alapvetően gyors, bár még nem túl sokat használtam, nincs belakva.
Ami kiderült még, hogy a 3188-as chipset már kevésbé támogatott, kevesebb a ROM hozzá, nehezebb a legjobbat megtalálni, már ha egyáltalán cél a ROMolás. A 3288-asokat jobbnak mondják (erősebbnek), szóval ott lehet nem nagyon kell hozzányúlni, out of the box lehet használni, 5-10e pluszért cserébe.
Ha nem cél a ROMolás és egyéb macera, akkor viszont lehet, hogy nem Androidban kell gondolkodni szerintem. Most azóta láttam, hogy akadnak már mindenféle Win alapú stickek - boxok (bár ezekről semmi tapasztalatom nincs egyelőre).
AV-OUT van szinte mindegyiken, amiben eltérhet, hogy nálam is pl. egy jack a kábel egyik vége és csak a másik végén osztják szét három felé.
Na de várj még, vannak itt sokkal nagyobb mediaplayer múlttal rendelkező tagok is.
-
interstate76
addikt
válasz
herdsman12 #4385 üzenetére
A droidos mini pécék szuper eszközök, én pl. imádom a magam kis MK908-asát, de a tökéletes médiaplayertől azért messze vannak - gondot okozhatnak a magas bitrátájú full hd-s videók és a kadenciahelyes lejátszás is (utóbbit valaki észre sem veszi, valaki pedig megőrül tőle, hogy néha ugrik egyet a kép, szóval neked kell tudnod, hogy ez szempont-e nálad).
A hibátlan médialejátszáshoz vagy windowsos/linuxos mini pc kell, vagy célhardver, azaz médiaplayer. Esetleg a bluray playerek között is szétnézhetsz, mert egyre több olyan van megfizethető áron (20e Ft környékén), amelyik megállja a helyét médiaplayerként is, emellett pedig a dvd-idet is gyönyörűen felskálázva játssza le - akinek sok dvd-je, audio cd-je és/vagy br lemeze van, annak szerintem utóbbi a legjobb megoldás.
-
herdsman12
őstag
Mini PC, media playert keresek normál használatra.
Eddig kb annyit tudok, hogy Mali400 GPU már nem ajánlott.
Kérhetek pár jó tanácsot, mit illik, mit nem (megvenni).
A nem létező Mele PCG03 tetszik az AV out miatt.
(a többi dobozoson lévő AV csatlakozó ugyanez lenne?) -
kazan23
aktív tag
s802-ben már említettem, hogy vettem légegeret, de véletlenül kettő lett belőle. Megy szuperül az S82-vel (XBMC). Ha valakit érdekel, keressen!
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel a droidos telefont tudnám használni bluetoothos billentyűzetként és egérként a boxhoz, vagy egy tablethez. Tudtok ajánlani egy működőt?
Szerk: Bocs, nem olvastam el az előző hszeket. Akkor ez az Rk Remote működik? -
törölt tag
válasz
body007 #4378 üzenetére
Jópofa, én is szemeztem vele régebben a golyós megoldás miatt. De nálam csak a Magyar kiosztás játszik, úgyhogy letettem róla. De ezt is csak úgy tudod átvinni, ha átdugod az adaptert. Szóval ugyanott vagy vele, mint a többivel. Én még nem találtam jobbat a klasszikus egér - bill kombónál. Pár szó bepötyögéséhez (pl. kereső, jelszó, Youtube) nem kell a bill. Az egérhez meg a takaró alól sem kell kidugni a kezem. Kerestem bt. HID profilos hanyattegeret, de kiderült, hogy nem létezik olyan. Úgyhogy marad ez a Logitech MK220, telóhoz meg a Logitech m555b és Apple bt. bill páros.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
#79335424 #4374 üzenetére
Épp rohanok, de most akad egy kicsit pontosabb írásra időm.
Szóval nekem is unifying van.
K400 Bill.
N305 Num padEzek csak egy vevőhöz csatlakoznak.
Amit le lehet hozzá tölteni programot azzal csak annyit sikerült elérni annó, hogy lehetett vevőt váltani, de akkor is csak az épp párosított egység működött.
Mindenféle beállításokat tud egyébként, de az most pont ide nem kell.Szóval, ha csak ezért lenne vásárlás akkor nem ajánlom, még meg nincs rá a megoldás.
Ha netán találtok leírást ami a megoldásra utal, akkor azt tesztelni tudom.Stopper indul.
-
törölt tag
válasz
body007 #4371 üzenetére
Még egyszer leírom, hogy csak ötletelgetek. Nem minden vevő unifying. Van olyan, ami csak az adott eszközhöz jó. Sztem kell legyen egy letölthető alkalmazás, amivel az unifying vevőket lehet hangolni. Ha egy vevő akár 6 eszközt is tud kezelni, akkor ezeket valahogy össze is kell tudni barátkoztatni a vevővel. Sztem érdemes lenne ezeket a kérdéseket a Logitech -nek feltenni.
-
válasz
#79335424 #4369 üzenetére
Én is az Unifying körül nézelődőm. A terv, h veszek egy bill-t és egy egeret (külön, nem szettben) így lesz 2 vevőm. Namost, azokat a vevőket lehet hangolni? Mert a logi oldalán lehet kapni külön vevőt de azok bizonyos típusokhoz valók (a leírás szerint), így kérdéses a kompatibilitásuk...
-
törölt tag
válasz
body007 #4368 üzenetére
Azt sztem nem fogod. Legalábbis kékfoggal nem. Még ha Androidon le is lehetne programozni az automatizmust (nálam a teló, ha csatlakozott a bill, akkor automatikusan átvált rá bevitelnél), maga a periféria akkor is igényli a kapcsolat újrakonfigolását. Talán két Logitech Unifying vevőt rá lehetne hangolni ugyanazokra az eszközökre, de ez csak egy kósza elképzelés részemről.
-
törölt tag
válasz
body007 #4362 üzenetére
Ez úgy működik, hogy a nyomvatartott görgőt tekergetve zoomol. De ilyen appot nem fogsz találni, mert ez nem Android feature. Ez a miniPC -s romokban van (ha van). Én egy 3066 -os Finless rom -ban találkoztam vele először. Ott a bevitel almenüjében volt. Az MK802IV -re nincs Finless, a Neomode menüjében viszont én sem láttam, így bánatosan lemondtam róla. De egyszer, tök véletlenül ráakadtam. Nálam minden droidomon alap alkalmazás az E-Robot és az Elixír2. Épp az Elixírben tanulmányoztam a kütyüt, amikor az Információ -> szoftver részben ráakadtam egy kisegítő lehetőségek menüpontra és benne a beállításokra. Ráböktem és a felugró ablakban ott volt a mouse wheel zoom. Azt nem tudom, hogy a CS918 gyári, vagy vmelyik custom romjában is benne van -e. De egy próbát megér. Egyébként az ébresztő funkciót is így fedeztem föl.
Sajnos, a bt. egér/bill nekem nem megy másik eszközön újrapárosítás nélkül. Ezért az a duó megmaradt a telónak, miniPC -hez meg a Logitech MK220. Van egy tizenegykét dolláros Rikomagic MK702I -es légegerem is, de ez a hadonászósdi nekem nem gyerebe. A nagyításhoz még Dolphinban szoktam használni a pinch zoom button -t.
-
válasz
interstate76 #4364 üzenetére
Én annak is örülnék ha az egér görgőjével tudnék zoomolni, de nem találok rá app-ot... A másik, h a bt-s bill/egeret rá lehet tanítani a pc-re is (egyszerre). Nem akarom persze egyszerre használni csak annyit szeretnék, h ne duplán legyenek a perifériák és ne kelljen dugdosni a vevőjét. A telós vezérlést még meg fogom próbálni, köszi a tippet
-
interstate76
addikt
válasz
body007 #4360 üzenetére
Én vagy bt-s egér/bill. kombóval, vagy okostelóra telepített RK Remote alkalmazással (lehet vele görgetni, fogni és virtuális qwerty billentyűzetet is tud, továbbá a döntögetős játékokat is lehet vele irányítani, ha valakit érdekel ez a feature), vagy egy usb vevős, multimédiás távval irányítom, amin egy pár cm átmérőjű gömb tekergetésével lehet navigálni az egeret. A pontos típusát nem tudom, de később megnézem neked, ha érdekel.
-
Ki mivel irányítja a box-ot? Én besz.rok, h nem találok normális perifériát hozzá
Mindegyikkel van valami ami meggátolja a "normális" kezelést...
1. air mouse - baromság, hülyeség, használhatatlan akármi és még zoomolni se lehet vele - mint ahogy kijelzőn két ujjal szét-össze húzza az ember - ilyet nem tud
2. tapi pados billentyű - nem lehet vele fogni (mint a képernyőn ha odanyomom az ujjam és elhúzom) és nincs zoom. De legalább 2 ujjas görgetés van. Még az értesítéseket se tudom lehúzni vele
3. egér + bill - talán a leghasználhatóbb de nem lehet zoomolniSzóval, mi az a periféria ami mindegyik (hatalmas) igényemet kielégíti?
-
törölt tag
válasz
gilimbgalamb #4358 üzenetére
Menj be a dátumos menüjébe és állítsd be a jelenlegi dátumot, időzónát és azt, hogy automatikusan kezelje. Arról van szó, hogy ezekben a kütyükben nincs olyan egység és energiaforrás, ami kikapcsolt állapotban is mérné az időt. Így bekapcsoláskor mindíg fals időt mutat, majd amikor hálózati kapcsolathoz jut, akkor áll be (már ha automatikusra van állítva). Viszont a Google szerverei nem tolerálják a hibás időbeállítást. Ezért a kütyü addig nem tud kommunikálni a Google -lel, amíg nincs abban az idősíkban, amiben a G. szerint lennie kéne. Ez nálam úgy jelenik meg, hogy először fehér a hálózati kapcsolat ikonja és amikor beállt az aktuális idő és létrejött a G. kapcsolat, akkor az ikon bekékül. Viszont ez a jelenség akkor is bekövetkezik, ha semmilyen hálózati kapcsolat sem jön létre. Akkor fehér ikon sincs, csak egy sziluett. Viszont fehér ikonnal a böngészés működik, csak a G. -lel nincs kapcsolata. Szóval a helytelen idő lehet ok és következmény is. Volt már úgy, hogy a hálózati titkosítás nem tetszett neki. Ezt könnyű ellenőrizni. Kikapcsolod a routerben. Aztán volt már olyan is, hogy megtalálta magától a routert, kapcsolódott, csak IP nem jött. Miután manuálisan megadtam neki ugyanazokat a szükséges adatokat (IP, átjáró, stb.), egyből működött.
-
gilimbgalamb
tag
13 órát mutat folyamatosan ez igaz. Kicsit kifejtenétek bővebbenebben mi lehet a bibi. Köszi!
-
géeles
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #4355 üzenetére
Csuda dolgok vannak, ha nincs beállítva az idő...
Esetleg. -
gilimbgalamb
tag
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy a cs918-on a wifi hálózatot látja és rá is kapcsolódik,csak net nincs. Sz.tem a routeremmel nem lehet baj,mert a többi készülék rá tud kapcsolódni és net is van. A factory resetet pedig nem akarja megcsinálni,pedig a gyári beállítások visszaállítása lehet segítene. köszönöm a válaszokat.
-
kerekfej
őstag
Talált már valaki olyan Playert, amivel a divx-eket darabolás (sok fps-el) nélkül viszi (BSPlayer, MxPlayer, gyári player-el se tökéletes)?
-
Zol77
aktív tag
válasz
interstate76 #4348 üzenetére
Ha van konkrét fájl amire kíváncsi vagy,akkor azt meg tudom neked nézni.
Valamilyen oldalon láttam mindenféle kódolású mintafájlokat,ha linkelsz konkrét típust amire kíváncsi vagy,akkor azt megnézem. De egy youtube 4k-s videó se okoz neki gondot explorer alól.
De itt egy PH-s cikk videóval erről a platformról,szerintük is visz mindent : [link]
Nekem már nem kell mediaplayer,már egy ideje készülök eladni a wd tv live lejátszómat,csak lusta vagyok meghirdetni -
gilimbgalamb
tag
Philips Led TV + MK908 kombóhoz tudtok vmi tippet adni, hogy tudnám nézni a laptopra letöltött filmeket a TV-men?
Próbáltam az Universal Media Server alkalmazást a gépen, de nem talál lejátszót a rendszerben.
LG smart TV-n működöt így, vmilyen beállítás a tvboxon kellene? -
interstate76
addikt
-
Pistabaaa
aktív tag
-
Pistabaaa
aktív tag
Igen, írták, hogy kernel, erre várnék valami tapasztalatot, hogy merre érdemes keresnem. Nagyon sok helyen a BT nélküli változatra van bármi.
A videó úgy látom azután kezdett el akadni, miután az SPDIF passthrought engedélyeztem. MX Playerben nem megy a passthrough, de a videó sem akadozik. Mondjuk jelenleg eléggé erre álltam rá, lossless m2ts videókkal próbálkoztam.
Sajnos nekem a T-R42 és társai nem sokat mond, igazából a mostani az első boxom, nem nagyon tudom elhelyezni a palettán.
Egyébként egy CWM recoveryt fel lehet valahogy rakni erre? Mert azt ismerem, stb., és akkor bátrabban próbálkoznék. Vagy hogy lehet itt nekiállni a jelenlegi lementésének, és másik próbának?
720p vs 1080p: igen, valszeg nem lenne gond a 720p sem, kb. 2.5 méterre leszek a kijelzőtől, de ha már így volt hirdetve, azért örülnék, ha én választhatnám ki, hogy milyen felbontás legyen.
-
törölt tag
Kösz, de nem. Teló, vagy Tab kell. Egyébként sem vennék sticket. Nagyobb doboz, kisebb összezsúfolódás, kisebb interferencia rizikó és hűvösebb működés.
Ennek az intel SOC -nak van topikja? Tengernyi kérdésem lenne. Engem csak akkor érdekel egy ilyen procis kütyü, ha megoldható a dual, vagy trial boot (akár touch nélkül is). De még nem világos ez a 32 vs. 64 bites UEFI problémakör. -
Mike88
senior tag
válasz
Pistabaaa #4339 üzenetére
1080p outra csak kernel csere a megoldás, ezt már írták. Nem tom... mi akad? 1080p videó, 720p, esetleg SD? Igazából ehhez a témához már nem tudok túlzottan hozzászólni, amíg T-R42-t használtam, azon nem akadt az 1080p-s videó sem, most egy ennél jóval gyengébb hardverrel megáldott boxot használok, de messze felülmúlja stabilitásban akármelyiket, igaz 60e volt. T-R42-n BeyondXBMC-t s JustXBMC-t használtam utóbbit jobban szerettem. Próbálkozz azzal, hátha ezen a boxon is nyerő. Zárójelben az itt eltöltött több éves olvasgatásból leszűrve RK3188 vonalon talán azok jártak a legjobban, akik T-R42-t vásároltak, még a V1.0 V1.1 boardosok közül, utóbbi volt nekem is, ami a médialejátszást illeti soha, semmivel nem kellett "szívni".
-
kazan23
aktív tag
válasz
mgTerminator #4340 üzenetére
100"-ra vetítve és 2-3m-ről sem. Elmélet az csak elmélet sajnos és a valóságban egy kevésbé rosszul összerakott 720p bőven veri az átlagos 1080p-ket. 5-6 éve próbálom megcáfolni, de nem igazán sikerül. Természetesen egy rossz 1080p-nek a 720p-s rilíze még rosszabb.
-
Pistabaaa
aktív tag
Nos, valami csoda folytan megjavult az XBMC, maradt a 2.0 beallitas, de 5.1 is lehet, mindegy. Rendszer szinten a sima SPDIF es az SPDIF Passthrough is oke.
Ami kellett, az a enable passthrough, ac3 es dts receiver enabled, transcoding enabled.
Bar probaltam mar ezeket, most a restore to defaults utan megoldodott.
Egyetlen para, hogy a passthrough ota szaggat a video. MX palyerben nem (bar ott nem is megy a passthrough), de ott van HW decode, ami vegre hasznalja a vasat. Egy ujabb XBMC kellene, amiben szinten van.
Vagy egy MX, ami tud passthrough t, az kicsit jobban is tetszik.
De a lenyeg, hogy van.
Kerdes, hogy az 1080p outra mi a megoldas?
-
Zol77
aktív tag
válasz
#79335424 #4303 üzenetére
A pulykapénzed egy újabb (f)elhasználási területe :
[MinixZ64 pótló] [16GB-os]
Ha nincs ló ... akkor jó a "mígó" is.
Amúgy még stickben nekem jobban bejön,egy lommal kevesebb az asztalon.
A dx-től úgy is rendelünk sokat,lehet kosárba kéne tolni egyet,csak kérdés,hogy idén ideérne,de szerintem már a karácsony miatt nem. -
Pistabaaa
aktív tag
Igen, ezekkel nincs gond. Még a 2.0 > 5.1-re való állítását megpróbálom, de a passthrough van kiválasztva rendszer szinten, és a beépített "Video" app szépen ki is adja, a hangszórónál világít a "decode".
Igazából nem ragaszkodom az XBMC-hez, bár szép az ágyból nyomkodható media-center feeling.
MX Playert próbálom még hergelni kicsit, de ott sem sikerült egyelőre.Így, hogy a sima Videoval működik, nagyon közelinek érzem a megoldást (libmedia.so felülírásával pedig sokan írták is, hogy megoldódott), a fullHD output viszont úgy nézem már alacsonyabb szinten való belemászást igényel sajnos.
-
Mike88
senior tag
válasz
Pistabaaa #4335 üzenetére
DD, DTS outhoz minden beállítás megfelelő?
(XBMC-ben) a rendszerben (beállítások) majd szintén a rendszer fülön, a hangbeállítások lehetőségnél az 5.1-es hangot kell beállítani, s RK vonalon ha jól emlékszem vannak további beállítások is, hogy DTS képes erősítő stb, ezeket sem árt kipipálni. Majd így próbáld kiküldeni a hangot, de ehhez az is kell, hogy a boxon az android beállításokon belül a hangbeállításoknál legyen olyan kimeneti lehetőség, hogy passtrough, anélkül nem megy a dolog. Pl. T-R42-nél ha jól emlékszem ez csak custom rom-al valósult meg.
Bocs, ha pontatlanul fogalmazok, alig pár hónapja, hogy nincs meg a box, s már elfelejtettem mi hol van... -
Pistabaaa
aktív tag
Na itt szerintem minden infó megvan. Ezek alapján mi ajánlott (stabil, 1080p@60 out, DD out az XBMC-ből)?
-
Pistabaaa
aktív tag
-
mgTerminator
veterán
-
kukszi1
tag
Elsöre egy gyàri full romentés javaslok. 15 perc az egész utána nemér meglepetés ha valami nem rávalot teszel fel. Még ha egyezik is a wifi chip nembiztos hogy müködik. Elö kolégának is a romentés segitett mert gyárilag vagy valami okos lejelszavazta indulásnál jelszot kért.
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
interstate76 #4328 üzenetére
Köszi, már ez is valami. Igazából abban reménykedem, hogy kapok egy linket, hogy ezt a kernelt ezzel a ROMmal így rakjam fel, és minden megoldódik.
Láttam a wasser ROMot, de van mindből 1000 féle, szóval ezt akarom most átugrani, és rögtön egy stabil rendszerre menni.
-
Pistabaaa
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég sikerült szert tennem egy ilyen CS918-as boxra, és szép meg jó, de 2 problémám van vele:
1. 720p-ben ad jelet, pedig a Settings / Display / Output-nál 1080p@60 van kiválasztva
2. XBMC nem akarja SPDIF-en kiadni a Dolby jelet, pedig felismeri, hogy DD5.1, stb., de a dekóderemig már nem jut el. A beépített "Video" app viszont szépen kiteszi, csak ott meg szaggat az 1080p-s kép.Tudnátok segíteni?
Telefonos szinten nem vagyok buta a ROMoláshoz, inkább most idő és kísérletezési kedv híján (és mivel karácsonyi ajándék lesz, nem akarom elbarmolni valami félig jó rommal
) remélem, hogy valakinek van tuti tippje.
Köszönöm!
-
válasz
gilimbgalamb #4325 üzenetére
fordítsd meg a tv-t...
bocs, nem bírtam ki
-
gilimbgalamb
tag
Sziasztok!
Van egy Android CS918-as tv boxom! Az lenne a problémám vele, hogy néha a képernyőt magától fejjel lefelé állítja, és az istennek se tudok rájönni,hogy miért! :S
Ha valakinek van valami ötlete, szívesen meghallgatom! Köszi
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #4323 üzenetére
megvan!
-
kukszi1
tag
Igen. Flashelni meg amugy is kikapcsolt állapotban kell.
-
válasz
mgTerminator #4319 üzenetére
van rá esély persze
-
válasz
mgTerminator #4316 üzenetére
Hát ha így vetted (és nincs kedved szorakozni vele), vidd vissza
-
kukszi1
tag
Szia. vegyél fel skyp és segitek felrakni rá a rendszert temviweren keresztül csináltam már. Meg töbszáz teloval is
skyp cimem : kukuc- a minusz jel - kell a név mögött különben nem találsz meg.
-
mgTerminator
veterán
válasz
body007 #4314 üzenetére
És ezt miért így kell eladni hogy abszolút nem működik? Tehát nem az a gondom hogy laggol vagy valami mert akkor simán betudnám a gyenge teljesítménynek és kész... Amúgy kilométer hosszú a lista és annyira nem tudok jól angolul ráadásul nincs kedvem vele baszakodni... Valaki tudna segíteni?
Ja de amúgy ha nem kapcsol be akkor mégis hogy tegyem újra a rendszert?
-
kukszi1
tag
Igen csak elötte szedd szét és elenörizd milyen wifi és blueloth modul van benne meg mi van írva az alaplapra.Ne érjen meglepi ha nem ap6210 wifi van benne.
-
válasz
mgTerminator #4313 üzenetére
Én simán újrahúznám rajta a fw-t
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #4308 üzenetére
Tudnátok segíteni? Nagyon fontos lenne! A neten nem találtam semmi használhatót! Vagy hol tudnék gyorsan Nyiregyen venni másikat?
-
-
Visszaküldöm a t-r42-t (nem vagyok a teljesítményével megbarátkozva).
Melyiket vegyem szerintetek:
- Google Android TV CS918 II.
- Google Android TV TM8Cannyi az elvárásom, h a fullhd-t kompromisszumok nélkül kiszolgálja. ez a mostani ebben a felbontásban úgy viselkedik mint egy sok éves számítógép, csak vánszorog szegény...
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Van egy Wayteq Measy U4A Android mini PC-m de sajnos állandóan bootloop-ol, illetve nagyon nagyon ritkán be is tölt de utána megint bootloop-ol. Mit lehet vele tenni?
-
dussy
őstag
válasz
#79335424 #4305 üzenetére
A most látom a mappát, az alábbi tartalommal bír:
AVRCP
Generic
qwerty
rk29-keypad
rkxx-remotecl
Vendor_... (ebből 7 különböző nevű)Minden fájl .kl kiterjesztésű.
nagash:
Sajnos nem talátam semmi erre utalót az XBMC-ben, segítenél merre keressem?
Örülnék az egér görgő kalibrálásának is...(zoom illetve home funkciót szeretnék hozzárendelni.)
-
dussy
őstag
válasz
#79335424 #4305 üzenetére
Valami olyasmire gondoltam, hogy egy bizonyos "parancsot" küld a dedikált gomb (pl:Videó mappába ugrás) és ezt a parancsot megkeresve egy másik alkalmazást társítok mellé (pl: egy videó lejátszót)
A 720i-s videókat próbáltam lejátszani külső Hdd-ről. Először a gyári alkalmazással próbáltam, láthatóan szakadozott. Az Mx player -el kicsit jobb volt a helyzet, de itt is volt némi akadás. Mit használtok?
-
nextman
aktív tag
Tudtok olyan programot, amivel tavolrol tudnam vezerelni a kutyut?
Valahogy ugy, mint regen LogMeIn nevu progival egyik windowsos gepet lehetett a masikrol iranyitani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest