Új hozzászólás Aktív témák

• Ziyan

aktív tag

válasz flashpointer #64617 üzenetére

:Y 2 hónapja rendeltem a B650I Lightning WiFi-t, 75k-ért, igaz emagról bulgáriából, már akkor is csak ott lehetett kapni értelmes áron, szerencsére minden fasza, zsír új jött szépen becsomagolva... de egyébként igen, sajnos az ITX piac prémiuma egyre nagyobb és nagyobb, ahogyan jönnek az új termékek...

Egyébként sokan félnek a MediaTek wifitől, de az utóbbi években szerintem már alaptalan a félelem, a B650I Lightning-ban RZ616 (MT7922) van, teljesen stabilan működik, Windows és Linux alatt egyaránt, pedig nyúzom rendesen, szinte egész nap SSH-zok rá, azonnal észrevenném, ha lecsatlakozna vagy nagy lenne a latency.
    A nagy gépemben (X870E Nova) pedig RZ717 (MT7925) van, ugyancsak kifogástalan.
    Persze lehet routertől függ, Flint 2-m van, ami ugyancsak MTK :) (az is minden eszközzel kifogástalanul működik).

VRM téma: 9950X van a B650I Lightning WiFi-mben, itt írtam róla: #64348
    Ezzel a konfiggal a VRM stabilan 78-80 fokos (~1 órás terhelés után), ~140 wattos CPU fogyasztás mellett (~200W komplett gép konnektorból). Bőven elfogadható, és nincs is felső ventim a házban, érzem, hogy fent távozik a VRM melege, valószínűleg jóval hűvösebb lenne, ha beraknék egyet.

Új hozzászólás Aktív témák