- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
phulee #61743 üzenetére
Őszinte leszek, meglepődtem, mert jónak néz ki, bár az SFX tápoknál engem mindig zavar a tömöttségük... Kis helyre sok dolog bezsúfolva, majd egy kis ventilátor erőlködik velük... dupla golyóscsapágyas, nem tudom mennyire hangos. Tartósnak tartós, az biztos. Van benne minden védelem, CWT bél, kondik vegyesen japán és kínai. Hát őszinte leszek, még az is lehet, hogy megvenném, de 2 év garancia az nem sok (nyilván ezzel is próbálják letolni az árát).
Megnézném a versenytársakat is többé-kevésbé ugyanebben az árban, hogy mit tudnak nyújtani:
be quiet! SFX Power 3 450W Bronze (BN321)
Fractal Design SFX 450W 80Plus Bronze (P-AS2B-450-EU)A Fractal valószínűleg Sirtec beles. Ha nem cicereg, akkor az is jó választás, még, ha kicsivel drágább is.Szerk.: közben utánanéztem, ugyanaz a bele, mint az FSP SFX Pronak... Kérdés, hogy mivel tud többet a felárért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest