Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
válasz
Vigneau #61356 üzenetére
Jártam ma a praktikerben, vettem "hobbiüveget" 1600 forintért (25x50cm, 2mm vastag szépen átlátszó műanyag), méretre vágtam, sajnos nem lett a legszebb, úgyhogy valszeg majd még egyszer nekifutok, már csak a rögzítés mikéntjét kell kitalálni, ha van valakinek tippje örömmel fogadom, egyelőre jó alternatívának tűnik. Most az jutott eszembe, hogy ha következőre sikerülne teljes passzosan levágni úgy, hogy négy oldalról szorítsa a négy műanyag a sarokban lehet hogy rögzítési megoldásra sem lenne szükség hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egy óra, két rendszer
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest