-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár SSD topikban kérdeztem már, egy darab válasz érkezett aki szerint ez normális hőfok:
Van a Gigabyte Z590I Vision D alaplapom.
Bár csak 2260 és 2280 csavarhelyek vannak rajta, belepattintottam egy 2230-as BC711 SSD-t, amit a Steam Deckhez vettem. Gyönyörűen beszorult a foglalatba, nem laptop, nem láttam indokoltnak tovább bolygatni, szépen benne van, nem lötyög.
Rácsuktam a gyári hűtőbordát, gondolván, majd az ad neki egy kis extra rögzítést.
Működik is, de talán meleg. Ennek ennyi a hőfoka? De akkor hogy ajánlják simán Steam Deckbe ahogy nincs külön hűtése?
Idle volt 38°C
Egy nagyon rövid benchmark alatt felment 45-re. 3500/2600MB jónak tűnik amúgy, de nem szeretném ha megsülne. Létezik, hogy nem érintkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest