Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
& flashpointer : Remek, akkor majd kérdezek hamarosan szerintem. (Nincs se nyomtató, se faragó ismeretségem)
Mert én a ventihez való gumipöcökkel raktam be, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt öregszik el a gumi
Plusz ugye pont az van a táp felett, oda kellene inkább a rács, de az meg jó nehéz, nem mertem még azt is a gumipöcökre bízni.
Fekete 10cm-es sata kábellel találkozott már vki? Eddig csak sárga és piros verziót láttam.KaiotEch: azért azoknál is ki kell találni hogy fér a 4 nagy doboz a lehető legkisebb helyen, netalán úgy hogy ne is főzzék meg magukat.
De ha már nr200p fejlesztés, akkor az előlap felőli vázat kilyuggathatták volna jobban is, a 2,5/pumpa furatok körül. Hogyha odatenném a tápot, és lenne rajta hdd, akkor most az előlap blokkolja a táp nyílását úgy 80%-ban. Ha megfordítom, akkor a hdd blokkolja, de akkor meg max 2-3 mm légrés marad a hdd-táp venti között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Temu
- Villanyszerelés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gaming notebook topik
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Gigabyte H81M-DS2
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk dokkolókat
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz ugye pont az van a táp felett, oda kellene inkább a rács, de az meg jó nehéz, nem mertem még azt is a gumipöcökre bízni.