Hirdetés
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuncanGhola
aktív tag
Sziasztok, tudom hogy kb én vagyok az egyetlen aki raijintek EVO házakkal szenved, de vajon metis evo vagy ophion evo lenne jobb egy 2700x 5600XT kombóhoz hogy ne forrjon fel és lehessen valami halkabb gépet összetákolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Formula-1
- Gitáros topic
- Horgász topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest