Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
QwErTy42
üzenetére
Szia! Én nemrég vettem HA-ról 0 km-es 1150-es mITX lapot. Hivatalos bolti garancia nincs rá, de a srác azt mondta, egy évig állja a sarat, ha meghibásodna a lap. Gyakorlatilag minden oké vele, egyedül a hátlapi USB3 kimenetek bizonytalanok, de szerintem ennek ugyanaz a táp hiba az oka, mint a korábbi 1151-es lapom indításaikor, hogy elvész a billentyűzet. (Duracellm... kolléga talán emlékszik rá.
) Normális asztali táppal szerintem nem lesz vele gond, de még nem próbáltam ki.A srác HA értékelése egyébként elég jó, és ha jól látom, most is hirdet ilyen foglalatos mITX lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Normális asztali táppal szerintem nem lesz vele gond, de még nem próbáltam ki.