Hirdetés
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Dell notebook topic
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Keresgéltem sokat de aztán arra gondoltam itt, az adott témában jártasak gyorsabban tudnak ajánlani valamit.
Egy nagyon alacsony fogyasztású gépet szeretnék összepakolni. Intel atomra gondoltam első körben. De ha van ettől jobb, az is érdekelne.
A dologban az extra csavar, hogy legyen rajta minnél több PCI foglalat. Találtam is ilyesmit [link] de egyenlőre a beszerzése is problémás lenne.
Van valami ilyesmi a piacon ?
Router és nas lenne kiváltva vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MCDODO T03 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest