Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#15027) op9:
Én meg ahogy számolgattam olyan 20-70W között fogyasztana a konfig (H61-es ITX alaplap + Celeron G1620 + 4GB DDR3 + 64GB SSD). DC-ről mérve maxxxxx. 45W, AC oldalról 60W. szerintem ha olyat nézel ami le tud adni folyamatosan 6-7A 12V akkor azzal már túl is biztosítottad a dolgot!
(nálam !DC-12V-ról! max 65W-ot eszik a cucc intel burn in teszt alatt, idle 16,7W(kikapcsolt hdd mellett).
(#15036) batagy:
Nem teljesen, ebben a méretben vettem:[link]
Annyi történt hogy a csatlakozók helyére be lett forrasztva a fixre az előlapi kábel, és a +12V-ot a "Case-FAN" csatlakozóról kapja. A hátlapja lett csak "forgácsolva"Ez egy Nexus low-7000 R2, a ventilátor tartó alul lemezek nélkül, és egy kicsit elgörbítve :[link]
(#15038) tlac:
Ez egy nagyon régi modell, hogy már nem is lehet kapni: Morex 3777:[link] Itt aprón vettem bő 3 éve, és átesett egy kis átalakításon, hogy bele tudjak rakni egy 12cm-es ventilátort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- 58.5 mm full fém tamper
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest