Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika75
tag
válasz
axlfsi #34993 üzenetére
Nekem is van itthon egy régebbi aszalógépem ETA,de azon nem lehet hőfokot állítani sem időt. Igazából semmit sem lehet állítani rajta csak bekapcsolom és kész. Természetesen én sem akarom szétvágni a rácsokat, arra gondoltam vagy nyomtatok rá egy hengert vagy nézek egy átlátszó edényt megfelelő méretben, esetleg valami hőre lágyuló átlátszó lapból hajlítok rá valamit. Minden a matekon múlik, ha ugyan annyiba jön ki mint egy gyári szárító akkor lehet veszek inkább azt. De mint mondtam egyenlőre nem igazán sikerült még senkinek megalkotnia a tökéletes szárítót ami ár/Érték arányban meg is érné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest