Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi46
aktív tag
-
chege
aktív tag
sziasztok! Tudtok javasolni olyan boltot (vagy valakit) Budapesten ill. közelében ahol tudnék venni 4010 -es radiális ventilátort? Hotend hűtésre kellene.
Köszönöm szépen előre is! -
Janos46
tag
-
quby
őstag
HI,
Nincs valakniek a fiok mélyen egy használaton kivüli pencake motorja ami jo OMG V2 extruderhez? Olyanom van ami az orbiterhez kell, de annak véknyabb a tengelye és a fogaskerék rajta kicsi és nem levehetö. Ilyenre gondolok. Ha valakinek lenne és megválna töle szivesen átvenném.
Tudom van alin, de viszonylag gyorsan kéne és nem 3 honap mulva. -
Tomika75
tag
válasz
Tikakukac #34864 üzenetére
Nálam ez pont fordítva történik, Minit cserélek MK3S-re. Kell a DD és az MMU.
Reggie0: Amúgy a 180x180 azért nem olyan kicsi és ugye tudjuk ahogy Tikakukac is írta ha úgy hozza a sors semmi sem elég nagy. ( Ööö ez két értelműen hangzott....)
Henrico: ha egyáltalán nem értesz a nyomtatáshoz és esetleg az állandó szerelgetése sem érdekel annyira akkor esetleg egy Prusa Mini lehetne a megoldás szerintem....Visszább esett volna Prusáéknál a megrendelés szám? Én még 8 hetes szállítással rendeltem, most pedig már csak 4-5 hét. Még jó, hogy folyamatosan lestem mikor lesz náluk fekete PC. Nagyjából egy délelőtt alatt el is fogyott a készletük.
-
Janos46
tag
Sziasztok.
Prusával kapcsolatos kérdésem lenne. Hogyan lehet támasz blokkolót hozzáadni illetve annak alakját megváltoztatni. -
petyus_
senior tag
válasz
Tikakukac #34883 üzenetére
a magasság az oké, ahhoz már néztem modelleket, de nekem a mélysége a gond, ahhoz az asztallapot kellene toldani, és ez a méhsejtes lap nem túl jó ilyen szempontból (illetve kicsit keskenyebbre is csinálnám, felesleges 55cm nekem, max 50 elég lenne szélességre)
Mr.Csizmás: melyik szekrényre gondolsz?
-
-
petyus_
senior tag
sziasztok!
sidewinder X2-höz csinálnék enclosuret, holnap találkozom az asztalossal, viszont egy hétig most nem leszek otthon és elhagytam a papírt amire a méreteket írtam. akinek ilyen nyomtatója van meg tudná nézni a szélességét, mélységét? úgy rémlik kicsit nagyobb mint amit specben írnak. (a mélység biztos, mert ott nem az asztal két végállását írják, nekem az kéne)
a koncepció egyébként az lenne, hogy 4 oldalra menne plexi, felülről bútorlap, és lenne egy második szint is, ahova a filamentek mennek. raknék bele egy aktív szénszűrőt, ami a filamentek szintjére fújna, illetve a filament szintre egy hepa filtert ami kifele fújna, így mindkét féle szűrőt tudnám használni, mennyire oké ez így?
-
Tikakukac
titán
válasz
Henrico #34872 üzenetére
Pont azért kéne kezdőnyomtatónak, mert azt ha összedobod akkor elég nagy eséllyel nyomtatsz és szevasz. Hidd el, a szeletelés és az egyéb beállítás is bőséges időt és energiát fel tud venni. Ha egyébként nem okoz örömet vagy tesz neked valami pluszt az életedbe mikor kibogozod a különféle anomáliákat, akkor tutira egy viszonylag magasan tartott szinten minőségellenőrzött gépet vennék supporttal, különben bele tudsz futni a köszmétebokorba könnyen.
-
Saccco
nagyúr
válasz
fabula #34874 üzenetére
A klón sem rossz választás akkor. [Összehasonlító videó, magyar sráctól nem magyarul. - The best Prusa MK3s 3D printer alternative?]
kb. 154eft a kit + nyomtatott alkatrészek. Amit innen is biztos bárki megcsinál.
-
Henrico
tag
válasz
fabula #34866 üzenetére
Köszi! Nézegetem..
"Miért kell mindjár Prusa kezdő nyomtatónak (költői kérdés volt)?" nem értem a kérdésed.. azért Prusa-t nem kapsz 200 alatt... vagy nem értem mire gondolsz. Egy szóval se mondtam, hogy nekem az kellene. Mivel azt sem tudom mi kellene, azért kérdeztem.
-
fabula
őstag
válasz
Tikakukac #34869 üzenetére
Na ja, ebben egyetértünk. Azért veszek én is mindig olcsó nyomtatókat és jókat "szórakozok" velük, mert ez nekem csak hobbi
. Nekem pl. Prusa mini kicsi, a Prusa MK3 meg drága
, hát nem is szemezgetek vele. Akinek az a jó, legyen, a pénzes hozzászólásomat meg csak poénnak szántam, ha nem baj
.
-
Tikakukac
titán
válasz
fabula #34868 üzenetére
Van az úgy, hogy egy ember felméri az igényeit és nem lő sem alá, sem fölé. Srác elmondta mit akart, ez a nyomtató pontosan tudta. Ennyi, ha ezt minden ember betartaná töredék szemetet termelnénk ki és fogyasztanánk. Ebben az esetben meg mondjuk erősen bedőlne a kártyavár, de ez már gazdasági topik
-
fabula
őstag
válasz
Henrico #34860 üzenetére
Pl.: Artillery Sidewinder X2? 300x300x400 és elég jókat írnak róla, dobozból kivéve is jól nyomtat. Az ára itt [link] 183 e Ft. Mondjuk nekem nincs, de mások az előd X1-ről is jókat írtak itt a fórumon is. Miért kell mindjár Prusa kezdő nyomtatónak (költői kérdés volt
)?
-
Henrico
tag
Még valami... számít az az elképzelés is, hogy menet közben leállítom és nyomtatás közben beillesztek valami kiegészítőt? Pl csapágy? Vagy ezt minden nyomtató tudja.. "pause"?
Bocsi, a lámaságért. -
Henrico
tag
Véleményeteket kérném: kezdőként keresnék kb 180e ft-ig egy olyan nyomtatót, amiben ha elakadok, nagy eséllyel találok sorstársat.
Egyenlőre csak előre megtervezett dolgokat nyomtatnék, mert a témát egyelőre csak "ugatom"
Gondoltam arra is, hogy esetleg olyan helyről venném, ahol támogatást és kaphatnék rá, magyar nyelven. Tehát nem mindenáron kintről szeretném beszerezni.
Mit kell még tudom (tudnotok) esetleg információk terén ami segítene?
Köszi! -
HornedReaper
senior tag
válasz
Saccco #34858 üzenetére
Alakul a twotrees SP-3 nyomim.. A Klipper FW nem akar települni a nyomira, lassan megunom aztán lesz rajta Marlin. Már egy Orbitert ráraktam, de havernak is kell
Megvettem az utolsó itthonit. A hozzáférés az extruderhez és a nyomathoz nálam is nagy kérdés lesz, plexi lapos a nyomi tető nélkül de a plexi lapoknál kell majd kézzel tekerhető csavar vagy mágnesre cseréni, meg a majdani teteje is magasra kell kerüljön a direct drive miatt + kemény carbon filamentek miatt
-
Saccco
nagyúr
válasz
HornedReaper #34857 üzenetére
Megy úgy is. Ettől függetlenül sokkal jobban szeretem makróval. Illetve nekem nem is lehet hozzáférni sem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
HornedReaper #34855 üzenetére
Javasolt makróval befűzni és kifűzni az Orbiter-t.
-
HornedReaper
senior tag
Trianglelab egész jól leárazza majd az Orbiter V2 extrudert a sok kuponnal, meg vannak egyéb kuponjaim is.. [link]
Mennyire körülményes a használata? Értem ezalatt, nekem a BMG-n nagyon tetszik a kilógó fogaskerék, amivel pl filamentcserénél tudok áttolni anyagot, akár kitisztítani az előző anyagot a hotendből -
petyus_
senior tag
válasz
Saccco #34840 üzenetére
Csináltam egy kockát 15-ös max sebességgel, de annak sem tetszett a felülete, úgyhogy most 0,6tal próbálkozom.
Mértem egy max feed rate-t, először hotend nélkül kalibráltam az extrudert, aztán hotendet 220ra állítva teszteltem E100 F50-től F300ig, de 250 fölött már kevesebbet tolt ki. Ebből számolva kb 10mm3/s a max volumetric speed, ami elég alacsonynak tűnik. Létezik, hogy csak ennyit bír, vagy valamit elnézek? Volcano elvileg 25 körül kéne hogy bírja, Trianglelabtól rendeltem, nem tudom ez mennyire minőségi, mindenestre kb 3x olyan nehéz mint a gyári hotend.
-
Reggie0
félisten
válasz
jeff_lynn #34846 üzenetére
Mennyire kell infraban atlatszonak lennie? A PLA es PETG filamenten tobbnyire atmegy az infra, a piros es feketeken jobban, a keken mar kevesbe. A PETG viszonylag egeszen UV allo, de az ASA az igazi. ASA-t viszont nem teszteltem infrara. Sajnos meg nem epult meg a spektrometerem, de ki akartam merni ezeket.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy lehet-e 3d nyomtatással olyan alkatrészt készíteni, ami UV álló (kültéri felhasználás lenne) és infravörösen átlátszó, és lehetőleg sötét színű. Ezek ugye külön-külön teljesíthető feltételek, de nekem együtt kellene mind :) Ha megoldható, akkor milyen anyaggal?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Scallion #34844 üzenetére
En most csereltem 2 honap utan muszajbol,gondoltam megtakaritom.De ugy ossze volt mar sulve a 2 menetes resz,hogy szet kellett szednem az egesz fejet,hogy ra tudjak normalisan fogni fogoval,igy is szan szet sarkaltam a fuvokan a 6 lap fejet,az kuka is lett
Szerencse,hogy volt egy tartalek fuvoka.
Amugy meg,ha le lehet “toleletesre” gyartatni,akkor 1m-es anyag annyi darabot kiad,hogy jo par evig eleg lesz. -
-
Gubu0101
veterán
Kollegam felajanlotta,hogy savalobol esztergal nekem fuvokat.Erdemes vele foglalkozni?
Nem hinnem,hogy birna -
petyus_
senior tag
sziasztok!
mivel általában egyszerű, nagyobb dolgokat nyomtatok (társasjáték rendezők pl) ezért arra gondoltam kipróbálok egy nagyobb nozzlet. 0.8ra esett a választás, 1mm line width, 0,5 layer height mellett csináltam ezeket, a felső 205 fok 60mm/s, az alsó 215 fok 45mm/s.
az lenne a kérdésem hogy milyen minőség érhető el ezen a kockán ekkora nozzleval? érdemes lenne még kicsit játszani vele, vagy ennél sokkal jobb nem lesz? a flow test kocka minősége teljesen oké volt, ott ugye csak egy fal volt, az hasonlít ahhoz amit főleg nyomtatni fogok -
JulianSinulf
őstag
válasz
Gubu0101 #34834 üzenetére
Köszi!
Ez is egy jó ötlet, szerintem én is kipróbálom, ha más nem ír jobbat.A szélén húzott csíkot azért nem tartottam rossz ötletnek, mert így biztos, hogy meglett a nyomás a fejben. Viszont most így belegondolva nem szabadna már a melegítési fázisban is kinyomnia az anyagot, mert az azt jelenti, hogy működteti az extrudert, mikor még nem kellene. Illetve a nyomtatás végén semmilyen visszahúzás nincs. Szerintem.
A nyomás előállításhoz meg elég lesz a szoknya is. Elvileg úgyis ezt a célt szolgálná.
Az, hogy nyomtatás előtt középen leteszi a fejet a tálcára szerintem a nyomtató sajátossága. Az Anycube nem csinált ilyet, de nem is automata szintezős volt.
Ha nem lesz más, akkor kipróbálok más szeletelőket is, mint a nyomtató gyártó sajátja vagy a korábban említett kalibrációhoz. Amit le is szedtem, meg nézegettem is, csak már késő volt, ma meg mással próbálkoztam.Eddig a legjobb eredményt 205/60 fokon, 5/30-as visszahúzással értem el. Közel sem jó eredmény, de a legjobb. Majd még kipróbálom 200 fokon azonos beállításokkal. Bár jóra így sem számítok.
-
Gubu0101
veterán
válasz
JulianSinulf #34831 üzenetére
Nekem is ugyan ezt csinalja,elindul oldalra,elkezd kitolni magaból egy kis anyagot,majd be azt asztal közepére és húzná szépen magával,ha nem szedném le csipesszel.
(Én 3djake-es PLA-t használok de ugyan ezt csinálja a flexibilis pla-val is,hőfokot még nem próbáltam ki,hogy esetleg ha lentebb veszem megoldódik-e.)
4.3-as curaval nem volt semmi gondom,most a 4.13 van,ezzel meg meg van kergülve a gép
Szerintem vissza is váltok majd 4.3-ra,ha nem lesz más megoldás. -
Tomika75
tag
válasz
axlfsi #34817 üzenetére
Nem egy rossz dolog, ha magyarra állítod. De attól függetlenül hole-ra vagy magyarnál furatra kellene állítanod a hozzáadandó objektumot. Jelen esetben a téglalapot. A bal egér gombbal pedig kijelölöd őket( Húzol egy négyzetet köréjük) és akkor egyesíted. Piros keret lesz körülötte amíg dolgozik rajta a szerver. Pár másodperc múlva pedig egyszer csak kész is. Az ilyen műveletekhez idő kell amíg végrehajtja a feladatot. Én most kipróbáltam és kb. 10 másodperc volt mire elkészítette a kivágást.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
AiRLAC #34825 üzenetére
@AiRLAC
@Saccco
Köszönöm a tanácsokat!
A hűtés 100%-on.
Próbálkozom a különböző beállításokkal, eltérő eredményekkel.Viszont van egy olyan jelenségem, hogy a nyomtatás megkezdése előtt már kijön egy vékony szál a levegőben. Ezt le szoktam szedni csipesszel a fejről, de csak tovább csordogál. Emellett már leszedésnél is húz egy hálót. Ezt követően a fej bemegy középre, ott leteszi az asztalra némi anyaggal, majd kimegy a szélére húzni két csíkot (ez az új ultimate cura sajátossága), de menet közben már ott a pókháló, illetve középen hagyott is némi anyagot.
A nyomtatás végeztével ugyancsak kicsorog némi anyag, míg hűl a fej.
Ez a csordogálás megvolt a másik nyomtatónál is.Azon gondolkodom, hogy nem lehet, hogy a gond valahol máshol tetőzik és a beállítások állítgatása nem elég?
Gondolok itt olyanra, hogy az Anycube PLA nem a legjobb minőség és esetleg nincs is rá megfelelő beállítás?
Esetleg az Extruder feszítése nem megfelelő? -
Demo07
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék!
Kb 2 hete kinyomtattam a stealthburner-t és összeraktam, úgy 80%-ban, majd elraktam egy zárt dobozba.
Ma lett volna időm feltenni, de sajnos észrevettem pár problémát... és hát éppen az ideg karmol le a talpamról miatta.
Több helyen elrepedt állásában az anyag, úgy hogy se fényt, se hőt nem kapott!
DevilDesign abs+ anyagból nyomtattam, a voron által ajánlott beállításokkal.
Nózi first:255 other:250 fokon volt, a bed pedig végig 95 fokon, amikor nyomtattam.
Mi lehet a gond? Merjem e így beépíteni? Valaki járt már így?
Amúgy a beta5-ös body amivel így jártam. -
bbmt
senior tag
ŐŐŐ Creality alaplapon akartam az extruder Vref értékét állítani, már majdnem megvolt amikor egyszercsak elkezdett 0-át mutatni, Bármerre tekerem marad a 0 érték.
Akkor én ezt most kinyírtam? -
Saccco
nagyúr
válasz
JulianSinulf #34824 üzenetére
PLA 100% hűtés.
-
válasz
JulianSinulf #34822 üzenetére
Lassabb retract speed-el próbáld szerintem, bár nem ismerem a CR6se-t.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
fboldog #34823 üzenetére
Köszi!
Ennek utánanézek.
Eddig az Ultimaker Cura-t használtam. A nyomtatóval kaptam a Creality Slicer-t, de egyes esetekben szeret bezáródni, így nem használtam.Közben elkészült az újabb próba darab. Ez most egy kicsi tárgy, rövid nyomtatási idővel.
200 fokos fej, 70 fokos ágy, 6,5/60-as visszahúzás, 50 a sebesség, a hűtés 80%. Ezek a szeletelő főbb beállításai. Z Hop nincs bekapcsolva.
Az eredmény:
-
válasz
JulianSinulf #34820 üzenetére
Ne benchyvel tuningolj az elején.
Érdemes végig menni a SuperSlicer kalibrálási folyamatán (flow, rectract, stb.) -
válasz
JulianSinulf #34820 üzenetére
Próbáld meg 200-on és 65-70es asztallal. Retract milyen sebességű és mekkora?
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem!
Az új nyomtatómat teszteltem a Benchy-vel és igencsak pókhálós lett szegényke.
Ettől eltekintve szépre sikeredett.
Neten nézelődve találtam egy oldalt, ahol több tesztnyomtatással beállítható pár fő paraméter a szeletelőben, mint a hőmérséklet, visszahúzás mennyisége, gyorsasága.
A hőmérsékletnél el is akadtam, mert feljött a tárgy az asztalról a 3. hőfoknál.
Anycube PLA-t használok jelenleg. 200-230 fok között lehet vele nyomtatni.
230 foknál nem volt hálósodás, 225 foknál már igen.
Amikor a 220 fokos rész oszlopainak tetejét nyomtatta, akkor történt az elmozdulás.
És felhajlott a tárgy egyik felén alul. Az ágy 60 fokos volt.
A nyomtató egy Creality CR6-Max.Minden nyomtatás után le kell takarítani az asztalt? Ezért jött fel vagy a hőmérséklettel volt a gond? (Üveglap karbon bevonattal.)
Hogyan szüntethetném meg a pókhálósodást? Tényleg 230 fokon kellene nyomtatnom?
(Korábban a régi nyomtatómmal kinyomtattam egy 20x20 cm lapot [2mm vékony, körbe 1 cm széles és fél cm magas fal] rajta 4 oszloppal. Ott is voltak pókhálók-szálak rendesen. 210 fokon nyomtattam. Most csak egy lapot nyomtatnék a falakkal, de 4. nekifutásra jó lenne, ha sikerülne is.)
Ha itt nem tudtok segíteni, akkor tudtok olyan fórumot mondani, ahol esetleg segítséget kaphatok?
Sok videót néztem, sokat is olvastam, de lehet, hogy egy-két alapvető dolog kimaradt vagy átsiklottam rajta. Egy jó magyar nyelvű összefoglalónak is örülnék tényleg kezdőknek, amit akármikor előszedhetek, ha gondom van. Ha más nyelven van, úgy is jó. -
Nereyn
tag
válasz
JulianSinulf #34818 üzenetére
Ami az sd-n van csak egy klipper install lenne, így nem érdekelne mi lesz vele
A pad alatt nem láttam semmi fémest, így énis úgy gondoltam hogy jó lesz majd.
Felforrasztottam, majd kipróbálom ahogy időm engedi a hétvégén tesztelni sikerült-e -
JulianSinulf
őstag
válasz
Nereyn #34816 üzenetére
Szia!
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy pont szerencséd volt és nincs bekötve.
Ezek a pad-ek általában hamarabb fel is tudnak jönni, mert csak a ragasztó tartja ott és nincs fémes összeköttetés. A ragasztó meg hő hatására hajlamos meglágyulni.
Ha a pad alatt nem látsz vezetőre utaló jelet, ami a panelba menne (általában ilyenkor csak egy barna felület van, míg, ha van vezető, akkor kis kör alakú fémeset is látni a barna felületen), akkor forraszd vissza és próbáld ki. A kártyán lévő adatokról azért legyen biztonsági másolat, de a kártyát tönkre nem teheti. -
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #34811 üzenetére
... elénzést a bénzásáomért és a sok offért, de valamiért nem megy ez a dolog nálam
Egyik Solid, a másik Hole, shift+egérkattintással a kettőt kijelölöm és a JOBB oldali, szürke objektummal nem működik, ... sokszor, sokféleképp próbálgattam, mire gondoltam egyet és tűpontosan ugyanúgy, a BAL oldali objektummal ugyanezt megcsináltam és ott láss csodát, eltűnik amit a "hole" takar ... -
Nereyn
tag
Sziasztok!
Van egy SKR 1.4 turbo alaplapom és nem tudtam egy idő után firmware-t frissíteni rajta. Utánaolvasva kiderült, hogy sérült volt maga az sd kártya olvasó a lapon (2 lába teljesen kitörve még 2 felgyűrve saját maga alá...)
Viszont lett egy olyan problémám, hogy sikerült leforrasztani az sd olvasót, viszont jött vele az egyik pad is a lapról... (ha az sd felém néz akkor balról a második)
Találtam erre a lapra való sd olvasót, viszont nem tudom hogy hova kellene nekem azt a lábat a lapon kábelezni, hogy működni tudjon.
Amennyire utána jártam találtam [ezt]a rajzot, e szerint a fentről második láb nincs sehova se bekötve, így lehet szerencsém van hogy nem kell valahova kábelezni a lapon? Tudna nekem ebben valaki megerősíteni vagy cáfolni?
Feleslegesen nem szeretném össze-vissza forrasztgatni a lapon mindent is. -
Gubu0101
veterán
Fuvokat rezen kivul,milyen anyagbol erdemes meg venni?
Lassan rendelnem kell,de ha van tartosabb,akkor rendelek mas anyagbol. -
törölt tag
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Tinkercard szerkesztőjével ismerkedem, de nekem úgy tűnik, hogy meglehetősen korlátozottak a lehetőségek egy már importált STL esetében (... de egyébként is).
Mutatom:
A szürke alakzat "nyakánál" el szeretném vágni az objektumot és a felső részét a bal oldali objektum "nyakára" implementálni.
... de egyszerűen nem látok lehetőséget arra, hogy elvágjam az objektumot. Mindenféle méretezési lehetőségek adottak, de "felszeletelni" nem tudom.Jól látom vagy én vagyok a figyelmetlen?
Amennyiben ez ennyit tud, mit tudnátok helyette ajánlani, ami meglehetősen felhasználóbarát az ilyen egyszerűbb szerekesztésekre?
-
MuMa012
tag
Prusa SL1S-sel vagy SL1-gyel rendelkezik valaki a kedves fórumtársak között? Kacérkodom a gondolattal, hogy beszerezzek egy gépet a meglévő mk3 mellé, s elsősorban karbantartási, működtetési költségekről érdeklődnék. Köszönöm!
-
Imy
veterán
válasz
WunderKinder #34804 üzenetére
Addig nem akarom merendelni a cuccokat hozzá, amíg nincs meg a hivatalos terv.
Annyi bajom van a szíjjasssal, hogy 1:10 az áttétel, nem 1:40. Jobb lenne a nagyobb áttétel, mert nem a sebesség a lényeg szerintem. -
WunderKinder
aktív tag
A Landybe simán berakható a bamboo szíjas gearbox-a. A nyitott difik nem passzolnak, 9 mm-rel keskenyebb a nyomtáv. De azokból már megcsináltam a szélesebbeket, most nyomtatom őket. Ha stimmel minden és megengedik, kirakom a thingiverse-re.
Bár azt ígérték kijön majd a Landy-hez is a cucc, de nekem gyanús hogy max fizetős upgrade lesz.
-
kovacszk
senior tag
válasz
RoyalFlush #34801 üzenetére
A táp veti csak akkor megy ha melegszik, kapcsoló pedig 0-át szakít, úgy bekötve nem tud világítani.
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
Ma vettem át a megrendelt Creality ENDER 3 PRO nyomtatómat. A tápegységével kapcsolatban volna kérdésem. A ventilátora mindig kellene menjen onnantól, hogy bekapcsolom a printert? - mert az nálam bizony meg sem moccan, illetve a bekapcsológomb sem világít 1-es állásban. A nyomtatás "még" működik, de inkább lekapcsoltam az egészet.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Valorant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Facebook és Messenger
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest