-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz SüdiLaller #10790 üzenetére
billentyű még egyikben sem adta fel a harcot.
Exmelohelyen 2 kolleganak is sikerult beleboritania a kavet a Lenovo laptopjaba, kinyirva benne a billzetet.
Mivel a G550-be nem sikerult zaros hataridon belul uj billzetet szereznunk, vegul uj laptopot kaptak.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nagyúr
válasz Viper26 #10793 üzenetére
Nekem az Ultimate verzió van belőle, és nagyon kellemes partner. A különbség a két bill. között elvileg csak a LED-es megvilágítás, technikailag ugyanazt tudja mindkettő. Szeretek rajta gépelni is, nagyon jól eltalált a nyomáspont a billentyűk útja és a méretük is. A driverével teljesen testre lehet szabni, programonként külön profilt tudsz létrehozni, ultra hosszú makrókkal is dolgozhatsz, ha épp erre van igényed, a makrók kézzel, lépésenként szerkeszthetők utólag, emellett testre szabhatod, mit szeretnél tiltani gaming üzemmódban, stb. A bill maga jó nehéz, így nem csúszkál, és kellemes minden alkatrész tapintása, és külön tetszik a karakterek stílusa. Ami nem jött be, az az USB hub, fejhallgató/mikrofon csati elhelyezése a klaviatúra jobb oldalán, mivel ott az egerem van, és az asztalom tálcáján nincs több hely a vezetékeknek, így ezt a funkciót nem használom. Emellett vanak még multimédia vezérlő gombok, és egyéb általános funkciók (hangerő, sleep, stb., de bármelyik gombra bármit be tudsz állítani, tehát billentyűleütést, egérfunkciót, egérmozgást, programindítást, akármit). Mindent egybevéve elmondhatom, hogy az eddigi legjobb billentyűzetem. Már-már jobban szeretek rajta gépelni, mint a munkában használt MS Ergo 4000-zel, pedig ez nem is ergonomikus ugye.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
batyesz
tag
Tudnátok ajánlani egyet? Netezés, játék. Multimédiás + háttérvilágításos jöhet!
Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
Sima mezei felhasználásra kellene egy világítós bill. Este csak lámpával tudnék használni klavit, de annak a fénye meg zavarja a páromat.
Revoltec LightBoard XL3-ra gondoltam. Pro és kontra? Vagy jobb alternatíva van ettől és nem horror ára van?Realme GT Master Edition
-
rhonin
senior tag
válasz SüdiLaller #10792 üzenetére
Szétszedtem. Tehát az összes nyomógombot leszedtem. De szerintem befolyt pár helyen az a fehér szilikon alá vagy vagy valahova ahova nem értem be tisztításkor. Ha jól tudom ragasztva vannak így nem tudom miként folyhatott egyáltalán be alá?
-
$p@rr0w
őstag
Logiteck K200 tulajok valamelyike le tudna nekem egy egyszerű dolgot tesztelni?
Ha nyomod a bal shiftet, és a Caps lock-ot felette egyszerre akkor érzékeli-e ha megnyomod a w-t?
Illetve ha a shiftet+w+v-t nyomod az r gombot érzékeli-e?[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Viper26
nagyúr
Ezt néztem ki játékhoz, vélemény?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz rhonin #10791 üzenetére
kiszeded, de úgy látom annyira egyben van, hogy max csere, vagy szétfeszegeted, és alkohollal kitakarítod, majd összerakod (kókányolod)
Van egy oldal ahol 3-5K a laptopbill. megnéztem neked de ilyen pont nincs. 3-4 hét mire ideér Hongkongból, de még mindig jobb mint 18K-ért venni laptopbontóban.Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
rhonin
senior tag
válasz SüdiLaller #10790 üzenetére
Csabi1984: köszönöm a megjegyzést, átadom asszonykámnak majd... de gondolom te is tudod milyenek a nők...
A gombok leszedésén kívül még hogy tudnám még jobban szétszedni a billentyűzetet? Van rá mód, hogy kitakarítsam valahogy? USB-s bill csak szükségmegoldásnak jó.
Az igazság az, hogy 60-70k-t érő laptopba nem igazán van kedvem beleinvesztálni egy 15k-s billt. -
SüdiLaller
aktív tag
válasz Csabi1984 #10788 üzenetére
"Ha gépezel ne igyál," dafuq?! zéró tolerancia? A probléma már bekövetkezett, megoldás kell, nem oltás. Utólag okosnak lenni meg rosszabb, mint előre hülyének. Javítottam már jó pár notit, amibe belefolyt ez+az. De többnyire ilyeneket cseréltem hogy: wifi card, alaplapi usb kihalt, raktam bele pc-macisat, billentyű még egyikben sem adta fel a harcot. Legvégső esetben usb-s billt használsz.
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Synthwave #10786 üzenetére
nem rossz, bár ez is drága. meg ahogy olvasgattam teszteket kb mindig kijött, hogy az MS Natural Ergonomic 4000/7000hez képest az összes ilyen csoda elég nehezen indokolható. a Nat Ergo is eszméletlenül kényelmes, ha lenne belőle mechanikus is, akkor pedig gyakorlatilag meglenne a ultimate bill... bár úgy meg lehet picit hangosabb lenne.
szóval ha kényelmes bill kéne, akkor egy olyat próbálnék ki a helyedben, ára is eléggé baráti.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
rhonin
senior tag
Sziasztok!
Óriási billentyűzet problémám akadt. Egy asus x5dij notiról lenne szó amire ráfröccsent a citromos sör. Persze azonnal eltávolítottam és kivettem az összes gombot és kipucoltam az egészet, de sajnos pár gomb nem működik. Ami furcsa, hogy kb. egy helyen vannak a nem működő gombok. ( Enter, Backspace, á, ú, ó, jobb SHIFT, balra nyíl felfele nyíl és a numerikus részen a 8as gomb). Csinál még olyat is, hogy mondjuk lenyomom a numerikus padon az ENTER-t és beír egyszerre 5 karaktert és minden enternél ugyanazt az 5öt.
Szárítottam radiátoron azóta kb. 3-4 napot bevetettem a hajszárítót is, de még mindig nem működik. A szalagkábel számomra épnek tűnik.
Nem igazán szeretnék 15kért újat venni úgyhogy kérlek segítsetek megoldani.
Köszönöm előre is!üdv.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Sk8erPeter #10785 üzenetére
Azért egy ilyen jót tenne a darabokban heverő kezeimnek. Kár, hogy 82-es Sony Bravia-árban van..
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz csimika #10782 üzenetére
"Kulonben tudnek sok masik topicban is sznoboskodni de valamilyen modon csak ezek a kattogo szarok erdekelnek ennyire."
Hála az égnek."Kar hogy ilyen gazdasagban valoszinuleg lehetetlen az emberek nagy reszet rabirni hogy kockaztassanak egy kicsit a jobb gepelesi elmenyert, azt meg vegkepp nem varom el senkitol hogy 50ezer felett koltson billentyuzetre."
Főleg, hogy ha azt vesszük, nagy általánosságban kijelenthető, hogy totál felesleges ennyi pénzt kivágni rá. Ha már költ az ember, akkor vegyen egy jobb procit, vagy költsön többet az új laptopjára, hogy jobb teljesítményt tudjon kisajtolni belőle, blabla... egyébként szerintem nem csak ilyen gazdasági helyzetben kiakasztóan sznob dolog csak úgy szórni a pénzt billentyűzetre. 200 ezer Ft? Basszus, annyiért vettem a jelenlegi laptopomat... (igaz, tök újonnan drágább lett volna, de használtan is szerencsére teljesen újszerűen kaptam meg) Jó, tény, van, aki laptopra is hajlandó költeni 600 ezer Ft-ot. Tényleg arra költöd a pénzed, amire csak akarod, félre ne érts, nem beleugatok, de annak fényében, hogy tudhatod jól, hogy az ide járó emberek 98%-a nem engedheti meg magának ezt a luxust, vagy nem is szeretné, mivel totál feleslegesnek tartja, még ha lenne is lóvéja rá (inkább mondjuk kisegít egy rokont, hogy jobb bútort tudjon venni a lakásába, vagy berakja bankba), akkor nem kicsit tűnik szimpla arcoskodásnak egy olyan mondat, hogy "minden alkatresszel egyutt kb 150ezer folott lenne az ara, nem tudom a jelenlegi hamarosan 200 ezret ero billentyuzet melle van-e szuksegem meg egy ilyenre." És akkor finoman fogalmaztam.Sk8erPeter
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz vadorzó #10783 üzenetére
Nem egy nagy ördöngösség megtanulni úgy gépelni, hogy közben nem nézel le. Aztán már csak profitálhatsz belőle.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
csimika
csendes tag
válasz WolfheartGR #10776 üzenetére
Ha nem akarod elsietni, akkor a Ducky sokfele switch es led kombinacioju billentyuzetet gyart, viszont a 105 gombos piacon meg csak most indulnak be. Erdemes varni ha az jon be.
Sk8erPeter: Alkoholra es kurvakra nem fogy a penz, szerencsere tudok billentyuzetekre es egyeb tech felszerelesekre sporolni. Ahogy neztem forumokon vaganykodas nagyon sok embernek a hobbija, nem csak hazankban. Kulonben tudnek sok masik topicban is sznoboskodni de valamilyen modon csak ezek a kattogo szarok erdekelnek ennyire. Kar hogy ilyen gazdasagban valoszinuleg lehetetlen az emberek nagy reszet rabirni hogy kockaztassanak egy kicsit a jobb gepelesi elmenyert, azt meg vegkepp nem varom el senkitol hogy 50ezer felett koltson billentyuzetre.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz WolfheartGR #10776 üzenetére
Én egy ilyet vennék, de azonnal: OMGOMG.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"egymáson levő fóliára vannak felgőzölve a vezető szálak, és ahol a sör hozzájuk ért, ott lemarta a vékony fémréteget, és csak a fólia maradt. Így jó néhány karakter elérhetetlenné vált."
Azért ez elég szégyen, főleg ennyi pénzért.
Az én IBM-embe már belement vagy fél liter kóla / kakaó / tejeskávé / egyéb lötty, 5 tonna hamu és dohánymorzsalék, esetleg némi zsemle meg még ki tudja mi, plusz amikor QL-ben laggol a netem, ÜTÖM, de úgy TÉNYLEG. A jobb shift műanyagja már meggörbült a záporozó csapások erejétől, de az összes gomb hibátlan. Meg sem merem említeni, hogy 3 éve vettem használtan 500 Ft-ért (Akkor is volt már vagy 5 éves. A másik 4 db ugyanilyet meg ingyen kaptam - amúgy 4 KRO, PS/2, fekete).SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jaffa 2843
Ármester
Megérkezett a Rapoo E2700 Blade (fekete). Igazából azt kaptam amire "vágytam". Pici. Nagyon Pici. Gépelni abszolut alkalmatlan, de ez várható is volt. Top panel USB-be dugva nincs gond a szobán belüli irányítással. (hátul nem próbáltam, de nem is fogom, mert lusta vagyok )
A dedikált multimédia és böngészést gyorsító gombok hasznosak. A szálcsiszolt alu váz nagyon szép. (csak sajnos a fingerprint magnet "feladatát" is tökéletesen ellátja)Összességében azt kaptam amiért fizettem. Kicsi, kompakt távoli kontrollercsomagot, amivel lehet filmezés közben navigálni a masinát, esetleg visszaírni egy-egy türelmetlen ismerősnek facebookon.
Azt tudja valaki, hogy smart tv-vel működik-e, úgy mint a K400?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz Sk8erPeter #10775 üzenetére
bocs, benéztem[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
WolfheartGR
őstag
válasz csimika #10771 üzenetére
Még futok vele egy pár kört. De mindenképp tenkeyless cuccot szeretnék, piros megvilágítással a lehető leghalkabb switchekkel. Nem 200e-ért. Hanem reális áron. Ha tudsz valami értelmes alternatívát annak örülnék. Kiosztás az jobb lenne egy 105 gombos féle, de meg lehet szokni ugye majdnem mindent. Nem mostanában lesz beszerezve, meg nem is szoktam elkapkodni az ilyesmit.
Sk8erPeter: Ő lóvéja, csinál vele amit akar. Én inkább elkurv@znám, de nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz SüdiLaller #10772 üzenetére
Ez csak 90*90 pixeles. Hát most érted, van, aki mondjuk Hummerrel gizdul, van, aki meg billentyűzettel.
A srácot egyébként nem kell komolyan venni, néha idejár trollkodni és vagánykodni a pénzével és az elképesztő sznob nagyarcúságával: [link].Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz csimika #10771 üzenetére
Neked túl sok a pénzed, nincs kedved nekem küldeni most a hétvégére? Úgyis utazom külföldre, jól jön bármi értelmetlenül elb@szható lóvé. (Igaz, jó hangulat mellett még egy egyestés nagyon ordenáré bekúrást is ezerszer értelmesebbnek érzek, mint egy 200 ezres billentyűzetet. )
Sk8erPeter
-
csimika
csendes tag
válasz WolfheartGR #10765 üzenetére
Grat. Talaltal egy boltot ami a Ducky Nordic 105 gombos europai ISO kiosztasu billentyuzeteit arulja nemzetkozi szallitassal vagy ANSI 104 gombos lesz?
En is gondolkodtam mostanaban egy KMAC 2-n ([link]), de minden alkatresszel egyutt kb 150ezer folott lenne az ara, nem tudom a jelenlegi hamarosan 200 ezret ero billentyuzet melle van-e szuksegem meg egy ilyenre. -
need
addikt
válasz WolfheartGR #10767 üzenetére
üdv..
ebből a Microsoft Sidewinder x4 ha jól látom nincs magyar kiosztású nem..? vagy tévedek?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
vadorzó
tag
-
WolfheartGR
őstag
válasz vadorzó #10766 üzenetére
Sokszor ajánlottuk azt a billentyűzetet a kiemelkedő nKRO képességei miatt. Jobb oldalon fent megtalálod a keresőt, ha oda beírod a kulcsszavakat akkor jónéhány hozzászólást fog kidobni, ami erről szól.
Valamint ezt és ezt ajánlom elolvasásra. Ha személyes tapasztalatra is vágysz akkor őt keresd.[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
Üdv!
Microsoft Sidewinder x4-ről van valakinek tapasztalata, véleménye? Mennyire ajánlott megvenni?
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
Crytek
nagyúr
válasz WolfheartGR #10762 üzenetére
Sosem vettem eddig 2k-nál drágább billentyűzetet.Eddig mindig sima alap slim volt. Én ezekkel tökéletesen meg vagyok elégedve. Csak sokat zombulok a gép előtt és este mivel nem nézem a billentyűzetet meg nem is nagyon látom sok az elgépelés.Így ezért akarok ilyen világítós cuccot venni.
Ez a 6k sok de ez van kell és kész.Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
Az úgy volt, hogy a jobb kezem jobbról balra mozgott a billentyűzet felé, a Dréher Bak pedig az asztalon állt, ütközőpályán. És akkor hupsz. A lecsapó királykobra sebességgel kaptam utána, de - mivel még tele volt, és az üveg gusztusosan harmatos volt - elkéstem, és egy pocoknyeletnyi nedű a billentyűzetbe csorgott. Bahh.
Szétszedtem, szárítgattam, de belül a bill. úgy néz ki, hogy 5, egymáson levő fóliára vannak felgőzölve a vezető szálak, és ahol a sör hozzájuk ért, ott lemarta a vékony fémréteget, és csak a fólia maradt. Így jó néhány karakter elérhetetlenné vált. Próbáltam fabrikálni hozzá a hibás részre vmi kis nyákot, ami áthidalja a hibás részeket, de nem tudtam megoldani a fólia rögzítését sehogyse (vagy nem rögzült rendesen, vagy nem fért el a bill. házában). Aztán inkább rendeltem egy újat ugyanabból a típusból.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Crytek
nagyúr
válasz WolfheartGR #10760 üzenetére
Igaz nem értem ezt a 'jó szívvel nem" sort ,de körülnéztem és találtam ezt: A4Tech-Kd-600L Számomra ez tökéletes lesz!
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna ajánlani valami olcsó világítós (ne égesse ki a szemem hanem elég a lightos fény épphogy csak látszódjon) slim billentyűzetet?
Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
válasz proci985 #10753 üzenetére
Én sört öntöttem bele pár cseppet, kinyírta nekem is. Melóba ugyanolyan vettem, igaz, nem is kerestem alternatívát, mert nagyon a szívemhez - és a kezemhez - nőtt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
XtremLor
őstag
Tegnap "elfaradt" az mk710-em most fog menni garanciaba, remelem hamar vissza kapom....
Ebayrol rendelt touch pados bill is megjott, viszont nekem a minosege nem tetszik igy inkabb marad az eredeti elkepzeles, es rendeltem egy k400-at, masodlagos bill-nek jo lesz szerintem a tv ele, legalabb is jobb mint az olcsobb tarsai"Legen...Wait for it...Dary"
-
proci985
MODERÁTOR
beleborult par csepp -annyira tenyleg nem tunt soknak- viz az MS Natural Ergonomic 4000be es par billt sajnos nem vesz be:S.
letezik valami alternativaja, vagy csuklotartos kenyelmes bill vonalon meg mindig ezt erdemes venni? esetleg van hasonloan kenyelmes nem osztott alternativa is? (bent normal billeket hasznalok ami a leutes szempontjabol nem mindig tunik idealisnak)
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nyunyu
félisten
válasz Marci.32 #10751 üzenetére
Eddig nem nagyon találkoztam kimondottan olyan infókkal, hogy alvó állapotban mennyit fogyaszt egy adott konfig.
Egy korszeru tapegyseg+nem karacsonyfa alaplap 5-10W korul fogyaszt alvo modban.
Amig Asus lapom volt oldschool tapegyseggel addig ~30W volt a standby, ugyhogy muszaj volt full kikapcsolni vagy hibernalni a gepet.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Marci.32
csendes tag
válasz nyunyu #10750 üzenetére
Köszönöm, akkor valószínűleg tényleg csak az alvó mód játszik. Az alaplap Gigabyte vagy Asrock lenne terv szerint.
Eddig nem nagyon találkoztam kimondottan olyan infókkal, hogy alvó állapotban mennyit fogyaszt egy adott konfig. Szerinted ennek utána tudok nézni valahol az említett 2 márka esetén? Vagy kizárólag teszteket kellene vadásznom, ha kinézek egy alaplapot?
-
nyunyu
félisten
válasz Marci.32 #10743 üzenetére
Tudnátok nekem olyan vezeték nélküli billentyűzetet ajánlani, ami működne PS/2 porton keresztül?
Regi 27MHz-s Logitechek mukodtek PS/2-rol is, 2.4GHz minivevosoknel viszont nem valoszinu.
Erre az egészre azért lenne szükségem, mert szeretném megoldani, hogy a gép billentyűnyomásra induljon (a távolság miatt vezeték nélkül lenne kényelmesebb), amit ha jól tudom, csak PS/2-es billentyűzettel lehet a BIOS segítségével kivitelezni.
Ha nem valami elbaltazott Asus lapod van, ami alvo allapotban is karacsonyfat jatszik, es ugyanannyi aramot zabal, mint nem alvo modban, akkor celszeru lehet alvo modban felejteni a Wint.
Ekkor aktiv marad az USB billzet, es barmelyik gombnyomasra visszajon az oprendszer.Felteve ha nem kergul meg a Win7, mint nekem az MS billzettol+L egertol.
Energiagazdalkodasnal le kellett tiltanom a "ebresztheti a gepet" opciot, mert automatikusan felebredt altatasbol a Win, alig hogy leallt a gep.
Igy most csak Power gomb jatszik a gep orran.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz TOLEDOO #10740 üzenetére
Olyan programot,alkalmazást keresek ami kijelzi mind két akkumulátor merülését.
Logitech SetPointja mutatja az aktualis akku allapotot, MS Mouse and Keyboard Center viszont nem.
De ha jol remlik, a regi MS IntelliPoint is feldobott egy hibauzenet ablakot, ha nagyon meruloben volt az eger.[ Szerkesztve ]
-
enisz
csendes tag
válasz WolfheartGR #10734 üzenetére
Köszönöm. Le lettem beszélve
Esetleg javaslat valami jóféle vezeték nélküli billentyűzetre és egérre?
-
wolf88
aktív tag
válasz SüdiLaller #10745 üzenetére
Köszi,azóta már én is utána olvastam.Messziről elkerülöm.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz wolf88 #10744 üzenetére
Én kipróbáltam, és egy rakás lepkefos. Nehéz vele gyorsan írni, mert bizonytalan az érintése, nem érezni úgy mint egy műanyag billt. amikor lenyomod, azt tudod mikor van lenyomva. Annak ajánlott, aki a kádban laptopozik órákig vagy notórius tea/kávé beleöntő, esetleg ráejti a lekváros kenyerét.
-
wolf88
aktív tag
Hello!
Kinek mi a véleménye ezekről a szilikonos billentyűzetekről?Mindennapos PC-zéshez lenne használva, netezés, semmi játék.Le akarom cserélni a billentyűzetem.Nem kell nekem semmiféle krix-krax, multimédiás hülyeség.A lehető legalapabb bill csak.Köszi -
Marci.32
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan vezeték nélküli billentyűzetet ajánlani, ami működne PS/2 porton keresztül?
Fogalmam sincs, hogy egyáltalán van-e ilyen, csak azt tudom, hogy USB-->PS/2 átalakító létezik, de abban nem lennék biztos, hogy a vezeték nélküli billentyűzet USB-s vevőegysége tolerálná a dolgot.
Erre az egészre azért lenne szükségem, mert szeretném megoldani, hogy a gép billentyűnyomásra induljon (a távolság miatt vezeték nélkül lenne kényelmesebb), amit ha jól tudom, csak PS/2-es billentyűzettel lehet a BIOS segítségével kivitelezni. Javítsatok ki, ha tévedek! Illetve ha erre lenne más ötlet, azt is szívesen fogadnám.
Üdv,
Marci -
jaffa 2843
Ármester
válasz WolfheartGR #10739 üzenetére
Azt kellene megtudni, hogy a Rapoo touchpad gesture-ök mennyire szuperálnak. Mert abban van bal-, jobbkatt, görgetés, lapozás, stb. Lehet berendelek egyet. Amire nekem kell arra úgyis elég lesz. Meghát ugye occóbb
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok! Billentyűzet vásárlása elött állok és meg is van a kiszemelt viszont van vele egy kis gond. A hangerő szabályzója sokak szerint önálló életet él. Némít vagy kisebb nagyobb hangerőre vált automatikusan. Kérdésem az, hogy ezt a hangerőszabályzót nem lehet e kiiktatni, kötelező használni? Vagy ha ezt nem ajánljátok esetleg van e más magyar kiosztású gamer billenytűzet? Válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
TOLEDOO
tag
Bocs ha nem jó helyre írok.
Vezeték nélküli bill.,és egerem van.
Olyan programot,alkalmazást keresek ami kijelzi mind két akkumulátor merülését.
Van ilyen???
Köszi. -
WolfheartGR
őstag
válasz jaffa 2843 #10738 üzenetére
Jól emlékszel.
Tehát K400:
Felénk úgy megy, hogy a gép hátuljából van egy usb hosszabbító kivezetve a gép/tévé mellé, arra van rádugva a pici vevőegység. A szoba másik sarkából is teljesen frankón működik. Billen hátul van egy on/off kapcsoló, így csak akkor megy ha valóban kell is. Kb fél éves és az elemek gyengülésének semmi jele. Elég az az egy gomb oda szvsz, több már kényelmetlen lenne szerintem. Nekem a görgetés hiányzik igazándiból róla, meg nem bírom a töccspadot, jobb lett volna ha golyós megoldású. Mi is túlméretes távirányítónak használjuk, asszony gépe rá van gyógyítva a tv-re, így szoktuk lesni ha olyasmi van amit a tv saját erőből nem tud lekezelni (feliratok, online nézése valaminek, etc).Rapoo-ra én is kíváncsi lennék mindemellett. De én a megbízom benne márkát vettem anno.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz WolfheartGR #10737 üzenetére
Jól emlékszem, hogy ezt egy korábbi saját hsz-edből másoltad? Igen, használom a keresőt.
A lényeg az lenne, hogy 2-2,5 méterről akadásmentesen lehessen navigálni. Az sem hátrány ha sokáig bírja egy szett elemmel, mert úgyis az ágy alatt lenne szinte állandóan, és csak akkor rántanám elő ha lusta vagyok felkelni és odacammogni a géphez. (szinte mindig )
A bal felső klikk elég hasznosnak látszik. Jól gondolom, hogy meggyorsítja az "egerészést"? (mondjuk akkor már lehetne mellette középső és jobbkatt is..)
A Rapoo viszont olcsóbb kicsit és nekem jobban tetszik, bár ezutóbbi nem igazán szempont.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
WolfheartGR
őstag
válasz jaffa 2843 #10735 üzenetére
K400 van itthon, házimozizni van használva, lehet rajta gépelni is ha nagyon muszáj, csak szokni kell a méreteket. A bal felső sarokban található extra balklikk csak első ránézésre hülyeség, valójában hasznos.
Rapoot is vett már valaki."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
SüdiLaller
aktív tag
Csak most látom hogy nekem is írtál, bocsi. Pont megszoktam mindent, G gombokra hosszadalmas jelszavaim vannak felhúzva, vagy hogy hány fokkal milyen irányba forduljon a heli pilótája + szitkozódások, kedvenc hosszú mondatok, amiket gyakran írnék... ékezetes írást megszoktam, csak mivel unatkoztam gondoltam "szebbé" teszem, de marad az UK. a magyar hiányában. Nagyon frankó a 2 féle világítás erősség, és hogy ki lehet nappalra kapcsolni. A futásnál kicsit zavaró a bal shift távolsága, de már abba is beletörődtem.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
Üdv!
Vezetéknélküli piciny billentyűzet kellene nekem, mégpedeig olyan, amin van touchpad is.
Első blikkre ezeket néztem:
- Logitech K400
- Rapoo E2700 BLADEJelenleg a Rapoo felé hajlok, de ha bárkinek van tapasztalata etéren, szívesen meghallgatom.
-
enisz
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Most szeretném lecserélni a vezetékes egeremet és billentyűzetemet vezeték nélkülire. Még régen próbáltam venni egyet egyedül és eléggé mellé fogtam.
Amit szeretnék:
- vezeték nélküli (egér és billentyűzet => akár egy csomagban akár külön-külön; nem tudom hogyan jobb vagy érdemes)
- 15.000 forint körüli értékig (meggyőzhető vagyok ha egy kicsit drágább)
- magyar billentyű kiosztás (nem ragaszkodom a multimédiás plusz gombokhoz)
- ne legyen laggos (ha így hívják; ne döcögjön)Valamint nézegettem interneten és láttam olyan billentyűzeteket amelyek ledes "háttérvilágítással" rendelkeznek. Ilyenek léteznek vezeték nélküli kiadásban? Mennyire merítik ezek az akksit (vagy elemet)? Mennyivel drágábbak a nem ledeseknél? Ha van ilyen billentyűzet vezeték nélküliben az is érdekel!
Első nekifutásra a Fujitsu LX 900-at néztem ki magamnak. Erről mi a véleményetek?
Előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Megvettem végül a curve 3000-t és így pár perc használata után is már meg vagyok vele elégedve egy logi wave után. Egyetlen negatívuma talán az előzőhöz képest a csuklótámasz hiánya, ha kényelmi szempontot nézzük.
-
WolfheartGR
őstag
Látom a követelőzésen kívül a sírás is megy. A kereső használata nem. Visszaolvasni sem csak egy oldalt lehet.
Kicsit segítek: [link](#10729) babicsbalu: Flémen kívül akarsz e mást?
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz scream #10729 üzenetére
hálás köszönet a gondolataidért..
WolfheartGR
nyilván ha 1értelmű lett volna valami is erről a genius imrerator billentyűről..akkor nem kérdeztem volna meg..
1 oldalt olvastam vissza ott nagyon nem volt semmi..
ezen felül..
volt 1 promo..a tűzess videós..ott is elolvastam a hsz-eket.. abból se sok minden derült ki..ha beírom a gugliba..akkor nagyból annyi van hogy hol lehet +venni!
akkor most miről beszélünk?
tényleg inkább ne is írj semmit![ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
scream
veterán
válasz WolfheartGR #10728 üzenetére
Ennyi erővel akkor minek fórum ? Miért nem csak egy wiki van itt, vagy amúgyis, biztos máshol is fent vannak ezek az információk amik itt mennek PH!-n ...
-
scream
veterán
válasz WolfheartGR #10726 üzenetére
Igaz, sokkal jobb akkor, hogy nem válaszol neki senki, így maga fogja kiválasztani azt ami "gyenge minőségű", igazad van, nem kell róla tudnia ...
-
need
addikt
ez a topik DEAD...?
-
need
addikt
Sziasztok..
megerősítést kérek..
Szeretnénk valamilyen gaming billentyűzet..! néztem is ez a Genius Imperatort..de ahogy látom ebből 2 féle van..a sima és a Pro..na most a sima az magyar kiosztásban van..és nem világít..a pro pedig világít és angol kiosztás..jól tévedek...?
Esetleg valami világítós billentyű tinek örülnénk magyar kiosztással max 15 ropiig..!
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #10719 üzenetére
Köszönöm a normál hangvételű választ! (Ha beteg vagy, érthető az alacsonyabb ingerküszöb.)
Csimika: én jól megvagyok a Blacwidow-val, Birkusz keres háttérvilágítással rendelkező billentyűzetet játékra 25k-ig bezárólag, és bár én javasoltam neki, hogy inkább mechanikusat vegyen, világítás nélkül, de neki ez utóbbi fontosabb.
-
WolfheartGR
őstag
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #10717 üzenetére
Azért ajánlottam, mert megfelelt a kolléga által támasztott követelményeknek, vagyis az árkategóriának, és a háttérvilágítás igényének, és mint írta, nem HC gamer - jelentsen ez bármit is. Emellett a közelemben használnak egy ilyen bill-t két és fél éve probléma nélkül.
Mindazonáltal, ha nem is értesz egyet valamivel, annak hangot adhatsz emberi stílusban is, bár, ahogy elnézem a hozzászólásaidat, ez nem az erősséged.
Egyébként te, aki nem mellesleg rendkívül tájékozott vagy, milyen háttérvilágítással rendelkező, játékra is használható billentyűzetet ajánlanál a 20-25k-s árkategóriában?Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
WolfheartGR
őstag
nKRO képességei gyatrák. És épp elégszer tettem ezt szóvá ebben a topikban.
Nem, nem veszek vissza. Közepesen unalmas, hogy jön néha egy-egy jómadár ajánlgat összevissza. Mellette meg a tájékozottsága nagyjából megegyezik a nullával.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #10715 üzenetére
Haver két és fél éve nyúzza, és nem igen akadt vele problémája. Esetleg lehetnél konstruktív, és elmondhatnád, hogy milyen hiányosságai vannak, illetve, te mi ajánlanál helyette. Arcodból meg vegyél vissza kicsit.
-
neduddgi8456
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi ajánljatok nekem magyar kiosztású, világítós, jól kinéző billentyűzetet 20 ezerig max.
Köszönöm!
-
nyunyu
félisten
válasz tknof1871 #10712 üzenetére
Frissitsd a WinAmpot.
Nekem az evekig hasznalt 2.95 nem kezelte a Win7 default multimedia billentyuit, aztan feltettem az 5.5.x-et, es voila, magatol megy a track leptetes, play/pause.
Nem kellett semmit se konfiguralni.Maguk a multimedia billentyuk sima billentyuk, aminek egyedi scan kodja van, aztan kb. az XP ota automatikusan kezeli oket a Win, es az alapertelmezett medialejatszot vezerli vele.
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv! A multimédiás billentyűzetek multimédia billentyűi macro-s billentyűk? Szóval programozhatók a billentyűk? Nekem van egy régi multimédiás billentyűzetem, de az nem működik például a Winamp-pal. A Winamp-nál X= Play, V=Stop, stb.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Birkusz
csendes tag
a háttérvilágitás fontosabb szempont lenne mint az, hogy mechanikus legyen, annyira nem vagyok progamer, hogy nekem ilyen technikára legyen szükségem plusz ezek a billentyűzetek télleg rohadt drágák :/
“ A NASA elkezdhetne asztronauták helyett hegymászókat képezni, mert az epéniszeden feljutunk a Marsra” by BuZzNiaK
-
nagyúr
válasz Birkusz #10708 üzenetére
Ebben a kategóriában valóban nagyon jó vétel a G110-es. Én még a Roccat IskU FX-et nézegettem, amikor billentyűzetet kerestem, és a világítás kiemelt szempont volt. Ugyanakkor azon nem gondolkodtál, hogy háttérvilágítás nélküli, ám mechanikus billentyűzetet vegyél? (Ha mindkettőt tudják, akkor újonnan már igen borsosak sajnos.)
-
Birkusz
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó háttérvilágitással megtámogatott billentyűzetet, lehetőleg valami megbizhatót, ami nincs agyon csicsázva és megfizethető árú? Leginkább játékra kellene, ha hangos az sem igazán zavar.
“ A NASA elkezdhetne asztronauták helyett hegymászókat képezni, mert az epéniszeden feljutunk a Marsra” by BuZzNiaK
-
adam432
tag
válasz Draken #10704 üzenetére
Nekem kitűnően megy a K200-on a gyorsírás, és szerintem halk is... de tudod ez mind relatív. Lehet neked ez már a hangos kategória . Ha hozzászoktál a kanyarulathoz, akkor inkább vedd a Microsoftos klaviatúrát!
Mindenesetre vásárlás előtt mindenképp püföld meg egy kicsit, hogy érzékeld a hangját.„Si vis pacem, para bellum.”
-
Draken
őstag
Leszűkítettem a kört, egy logitech wave után vajon melyiket vegyem, logi k200 vagy microsoft curve3000? Fontos az odafigyelés nélküli gyorsírás, hogy halk legyen (mert ez már nagyon hangos) és néha játék is..
-
adam432
tag
válasz adam432 #10669 üzenetére
Ma vettem Logitech K200 billentyüzetet, és nagyon elégedett vagyok vele. Aki megbízható, kényelmes, jó ár/érték arányú klaviatúrát keres, annak melegen ajánlom!
„Si vis pacem, para bellum.”
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Micro Four Thirds
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...