- Apple notebookok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz WolfheartGR #10099 üzenetére
No offense jelleggel, de lehet az ilyen kéréseket csökkentené egy, a más topikokba szokásos első hsz, ami összegyűjti a fontos infókat s a leggyakrabban felmerült igényeknek megfelelően ajánl is billentyűzeteket, esetleg tesztek, vélemények linkjeivel együtt, innen a PH!-ról.
-
wwhy
veterán
Kedves újoncok, tagok ésatöbbi! Ennek a nagyszerű oldalnak van egy még f@szább funkciója, amit úgy hívnak: gyorskereső. A jobb felső sarokban tessék keresgélni és használni -- nem itt rinyálni aztán,hogy senki sem válaszol.
Mindemellett kérem, hogy szokjatok le a Q sokk felkiáltó jelről, mert nem kell itt minden végén felvinni a hangsúlyt. (akinek nem inge ...!)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Silvirenzo
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek milyen vezetéknélküli billentyűzet+egér kombót vegyek?
Játékhoz kell, billentyűzetnél fontos h halk legyen, egérnél fontos h halk és pontos legyen finom mozgásokra is, ezenkívűl semmelyik se fog rálátni közvetlenül a jeladóra mert lesz akadály egy kicsit bele fog lógni a fal széle és 3méterre fogok ülni a géptől úgyh nagyon jó érzékelőre van szükségük!
Fölös extrák nem kellenek! Csak és kizárólag ezek a kritériumok!
Tudtok segíteni h melyik termék jó nekem? Mi az a minimum keret amiért ezeket már megkapom? Mert sokat nem akarok kiadni rá!
Előre is köszönöm a válaszokat -
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Egy háttér világítású billentyűzetet akarok venni max. 12k esetleg 15k ha nagyon ott van!
Valami ilyenre gondoltam Sharkoon Nightwriter csak nincs Magyar kiosztással csak Angol!
Gépelésre nem igazán használnám, leginkább Diablo 3-ra meg FPS-ekre! (macro nem kell)
Előre is köszönöm a válaszokat!!!![ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Nálam kiírja a vétel erösséget és az elemre, hogy "good" ennyi.
Nagy felhajtás nincs körülötte, de a bill is jelzi, ha kevés a power.
Az elem behelyezésekor zölden kigyullad, ha merül, akkor pirosan villog? 2.5 év alatt nem kellett cserélni benne, pedig volt benne pár óra fps. -
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm a gyors Választ T.imi Neked is köszönöm szépen .
Roppantul agyalok egy ilyen megvásárlásán.
K360-ról elég sok negatív tapasztalatot olvasok, K810 árát sokallom. Inkább lemondok a unifying vevőről és lesz egy tartalék MS egerem. (egy M705-ösöm van, azt nem szívesen cserélném le )[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
MS Wireless Desktop 3000 tulajoktól szeretném megkérdezni, hogy ehhez is van-e olyan program, mint a Logitech-ekhez a setpoint?
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a caps lock, num lock, stb. kapcsolók állapotát ki lehet-e jeleztetni képernyőn, illetve az elem élettartamot.Előre is köszönöm a segítséget.
-
d3kk
senior tag
válasz Sk8erPeter #10083 üzenetére
Szerdara megyek erte de szerdan meg zh-m lesz szoval aznap nem sok eselyt latok ra.. de amugy mar elkezdtem es csak a szemelyes velemenyezes hianyzik. irtam egy rovid termekismertetot meg bevezetest
-
nyunyu
félisten
Ki lehet kapcsolni valahogy egy Genius (sima alap) billenytyűzeten a num lock billentyű bekapcsolásakor világító ledet, úgy hogy a gép kikacsolása után ne világítson? Vagy bekapcsoláskor ne kapcsoljon be automatikusan?
Regebbi BIOSokban az Advanced setup menuben lehetett allitani, hogy bekapcsolaskor mi legyen a NumLock allapota, ujabbakon a Boot fulon talalod.
Gep kikapcsolasa utan is vilagit meg attol van, hogy az USB aram alatt marad.
Ez nemelyik alaplapon szinten allithato a BIOSban, nemelyiken jumperolni kellett.Ha PS/2 a billzet, akkor a billzetrol bekapcsolas funkciot tiltsd le a BIOS Power management vagy Advanced/ACPI reszenel.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz WolfheartGR #10073 üzenetére
Amerikai kiosztason mindegy melyik Altot hasznalod a karakter gepeleshez, mert mindketto ugyanugy mukodik, csak az europai kiosztasokon mas a bal meg a jobb funkcioja.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
psg5
veterán
Üdv!
Ki lehet kapcsolni valahogy egy Genius (sima alap) billenytyűzeten a num lock billentyű bekapcsolásakor világító ledet, úgy hogy a gép kikacsolása után ne világítson? Vagy bekapcsoláskor ne kapcsoljon be automatikusan?
F.K.T.
-
Bucicimaci
tag
válasz WolfheartGR #10075 üzenetére
Ó hogy nem tudtak fullos háttérvilágítást tenni rá... Na mind1 köszönöm szépen, felkerült a listára.
-
WolfheartGR
őstag
válasz Bucicimaci #10074 üzenetére
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Ehhez hasonló billentyűzetet nem tudok. Mármint minőségre meg stabilitásra, meg a kapcsolók is jók, ki is adnám értük a pénzt, viszont nekem nincs szükségem programozható gombokra, meg nincs szükségem USB portra.Tehát ehhez hasonló billt keresek, néhány nekem nem szükséges feature nélkül, reménykedve, hogy akkor mondjuk egy 10k-val olcsóbb , de 5 is jó, csak nem szeretek olyan dologért fizetni amit nem használok ki.
-
helgi
aktív tag
Sziasztok.
Érdekelne a véleményetek mert nem tudok dönteni. Vagy világitós bill.(piros,kék), vagy sima+asztali led a kérdés. Sima kábeles is jó. Nem tudom melyik megoldással látnám jobban a gombokat.
Eddig ezeket néztem:
A4Tech KD-800L
A4Tech KX-100
Játékra és gépelésre is. -
nyunyu
félisten
válasz WolfheartGR #10069 üzenetére
US kiosztasu billzet magyarkent hasznalataval az alabbi kellemetlensegek adodnak:
- nincs dedikalt Í gomb, igy a nagy Í csak az AltGr+I, kicsi í meg az AltGr+J-vel erheto el
- AltGr+Í sincs ('<'), de a kacsacsorok elerhetoek az AltGr+M/AltGr+ponttal is.
- Ű-nek megfelelo gomb mashol van, billzet dizajntol fuggoen a felso sorban a Backspace bal oldala helyen, vagy eggyel lejjebb az Enter teteje helyen.
- szokni kell az Enter alakjat. (jobb also sarka mindegyiknek ugyanott van...)AltGr+numerikus szamok amugy sem mukodnek, mivel adott ASCII kodu karaktert csak sima Alt gombbal lehet irni.
Magyarra (nemetre/britre) allitott kiosztassal a jobb oldali viszont Ctrl+Alt-kent mukodik.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dEkKoo98
csendes tag
-
WolfheartGR
őstag
válasz dEkKoo98 #10068 üzenetére
UK kiosztásban pontosan ugyanott van mint a magyar kiosztású billen, csak nem az van ráírva.
Nekem német kiosztású billem van, német jelölésekkel mégis magyarnak, magyarul használom. Csak tudni kell fejből mi hol van. [link]De ha US kiosztást veszel akkor vannak bizonyos betűk amik [Alt GR]+ (számok) kombóval mennek csak.
[ Szerkesztve ]
-
dEkKoo98
csendes tag
válasz WolfheartGR #10067 üzenetére
Amúgy ha megveszem a Microsoft SideWinder X4-et UK kiosztásban akkor azt hogyan lehet megcsinálni, hogy a magyar ékezetes betűket is használni tudjam?
deKKo
-
d3kk
senior tag
válasz Sk8erPeter #10065 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszodat, és értem mire gondolsz mostmár
Megnéztem még1x a vidit de nekem az tűnik fel hogy a mostani bell.-emnél ugyanígy tartom a kezem szóval nem lehet kissebb sokkal meg irták is az oldalán hogy 110mm * 340mm
találtam még egy véleményt róla és nem hívta fel ő sem a figyelmet arra hogy túl kicsi lenne pedig ő egy k750-hez hasonlította a rapoo-t
sőt most látom hogy még azt mondja hogy nagyobbak a gombja kicsit a k750-énél..
lemértem az enyémet és méretileg annyival kisebb mitha az enyémből kivenném a home end szigetet
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
"mikor mondtad hogy a ficek nem.ugy tartja a csuklojat ahogy kellene.. haz azert mert o rajta akarja tartani a 10 ujjat a billentyuzeten gepeles kozben.."
Én mondtam, de nem is azzal van a baj, hogy mind a 10 ujját rajta tartja, hanem hogy valahogy ez a nagyon pici billentyűzet fura pozícióba kényszeríti a kezét, furcsán tartja, nem tűnik egy egészséges gépelő pozíciónak.
http://www.youtube.com/watch?v=8hwBhdXtjoo
Szerintem.Egyébként lehet, hogy nem így van, én csak gyors véleményt mondtam a videó alapján, de remélem, hogy nincs igazam, és nálad beválik!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Formaster
addikt
válasz KalocsayMate #10056 üzenetére
Na megnéztem a E-Blue Cobra-t. Sokat nem tudok rola nyilatkozni, szàmomra ismeretlen màrka. Rànézés alapjàn nem lehet megitélni sok mindent. Olvass àt pàr teszt forumot, mert ha jol làttam nàlunk nem is forgalmazzàk.
Logitech G110-re gondoltam, sajnos az àra nàlunk is a 20 ezret tapossa. Azért keress rà, mert az ismerösöm eléggé elégedett vele.
Màsrészt nekem Thermaltake Challanger Ultimate van. Ennek a Pro vàltozata a kistestvére, ami 15 ezer körül kaphato nàlunk. Elég jo kis billentyüzet, programozhato, fedélzeti memoval + kistàska hozzà ha lanra mennél, valamint egy felesleges kis ventillàtor is jàr hozzà, ami nem tudom hogy a Pro-nak is tartozéka-e, de nincs létjogosultsàga, mert én még 40 fokos melegben sem raktam rà a billentyüre. Sajnos a Pro csak piros szinben vilàgit, ami szerintem nem a legszebb, de ettöl függetlenül azért nem rossz billentyü.
-
d3kk
senior tag
válasz Formaster #10060 üzenetére
igen vegulis olyan mint egy netbook bill netbook nelkul csak nagyobb, van numerikus billentyuzete, meg meeeeg valami... ja meeegvaaan es Nem Hasonlit rá..
Nyugalom.. varjunk csak, ja hat azert nemrt mikor mondtad hogy a ficek nem.ugy tartja a csuklojat ahogy kellene.. haz azert mert o rajta akarja tartani a 10 ujjat a billentyuzeten gepeles kozben..
a fo szempont amugy az volt hogy chiclet mechanikáju legyen ami ebben megvan es hasonlitottam az ezzel egy arkaetgoriaju logi k360hoz . van rola egy vidi de ezt otthon is kiprobalhatja nekem most os vmi alsokat. bill. em van (i220) genius es csavargasd meg finoman a hossztengelye menten.. hat a k360nak eleg olcso hatasa volt amikor megtette ezt a csavarast vele a ficko.. na de elkanyarodtam.
a lenyeg hogy nekem bejon, meg mostanaban hoztak be az orszagba a markat.. keresgeltem ph-n is utana de tegnap szerepelt a magyar valtozat eloazor egy karacsonyi hardvereso hirben.
- alacsony gombok
- 1-2mm es lenyomasi út
- otletes elrendezes. amit en valasztottam az e9070 a legnagyobb de van beloluk olyan emi touchpaddal szerelt es azon lehet hasznalni a jumpadot is ha a touchpad aljan vegighuzza az ember az ujjat. meg van rovidebb valtozat ami numpad nelkul szerelt, meg van a legkisebb azt hiszem e2600 amit ipadekhez ajanlanak, mert olyan 20cm korul van a hossza es bluetooth-al komunikal a geppel. vannak szettek is amihez adnak egeret de nekem az nem kell (kb 2000 huffal dragabb)nade csak azt akartam ezzel mondani hogy en adok neki egy eselyt
-
Formaster
addikt
válasz KalocsayMate #10059 üzenetére
Még pluszba a magyar árakhoz amik amugy is magasabbak? Neiiin! Az durva. Esetleg javasolnék egy ebay vásárlást nem kinai megbizhato sellertől. Kicsit jobban jönnél ki ugy érzem plusz nagyobb választék. Sry hogy dupla, csak tableten vagyok ...
-
Formaster
addikt
válasz KalocsayMate #10056 üzenetére
Az egy időben lenyomhato billentyű kombimáciok, amik a panelozástol függenek. Legtöbb gyárto ma már ugy gyárt gamerbillentyűt pl g seriest hogy átlag gameknél ezek ne legyenek gondok. Pl nem fog egyszerre ctrl+f12+esc+entert nyomni, ezért ugy alakitják ki az áramkört hogy inkább ezt a kombot ne érzékelje mint a WASD+space+ctrl kombot.
Másrészt merre laksz?
-
KalocsayMate
csendes tag
Nézelődtem, de az a billentyűzet az én országomba nem beszerezhető, viszont megakadt a szemem ezen:
E-Blue Cobra Combatant-X Pro Gaming, LED megvilágításu, USB portos, és az ára is igen kedvező vagy még ez ami tetszett és kicsivel drágább: Gigabyte Force K3 Gaming, USB, szintén LED megvilágítású. Nem tudom, hogy mennyire jók, de azért kiírtam hátha, de inkább kiváncsi lennék a holnapi válaszodra.E: Ez az Nkro mit is jelent, vagy mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz WolfheartGR #10054 üzenetére
Valahogy igy értettem az igényeket, de szerintem a g seriesnek Nkro kialakitása nem rossz, attol függ mire kell neki. De ha már igy kezdte hogy vezeték nélküli olcso gamer, akkor nem hiszem hogy pont nkro szefint fog dönteni.
-
Formaster
addikt
válasz KalocsayMate #10052 üzenetére
Nincs mit, azért te is fusd át a g seriest. Spanomnak is ez van, deneki a komolyan talán g510, de az 30 pénz környéke. Talán g210nek hivják a kistesoját, vagy hogy. Az kb 15 csak nincs rajta lcd kijelző, valamivel kevesebb makro gomb és háttérszin, de ugyanaz a bill ...
-
Formaster
addikt
válasz KalocsayMate #10050 üzenetére
Logitech nem rossz, sőt. Talán a g szériábol lenne olyan ami belefér, de holnap megnézem neked én is, csak kost tableten vagyok.
-
KalocsayMate
csendes tag
válasz Formaster #10049 üzenetére
Értem, én igazából kompromisszumkész vagyok bármilyen megoldásra. Annyit akarnék, hogy bírja a strapát és halk legyen és a max ára 15k legyen. A többi már nekem mindegy csak a követelményeimnek feleljen meg. Amúgy melyik márka a megbízható látom a Logitech viszonylag jól megy.
-
Formaster
addikt
válasz KalocsayMate #10047 üzenetére
Igényektől függ minden, illetve árkategoriátol. De a gamer és a vezeték nélküli nem jo párositás.
-
WolfheartGR
őstag
válasz KalocsayMate #10047 üzenetére
Sok sikert!
UI: Kihagytad az igényekből a világítást.
-
KalocsayMate
csendes tag
válasz KalocsayMate #10043 üzenetére
Valaki erre valamit?
-
addikt
Sziasztok,
Milyen billentyűzetet tudnátok ajánlani 10e környékén, ami vezetékes, slim s gépelési komfortba hasonló mint a Logitech Illuminated(halk, könnyen lenyomhatóak a gombok, jól reagálnak stb)?
Nem kell, hogy világítós legyen, meg multimédia billentyűk se fontosak, de ne legyen kompakt, tehát numpad, home/end, pgup/pgdown stb kell, a kiosztása angol vagy magyar, nem fő szempont. -
d3kk
senior tag
válasz Sk8erPeter #10042 üzenetére
huhh megynugodtam
nem vagyok a 10 ujjas gépelő szóval nem lesz nyomoritva a kezem
-
KalocsayMate
csendes tag
Helló, lenne egy kérdésem: Olcsón vezeték nélküli direkt játékra szánt billentyűzetet tudnátok ajánlani, ami nem annyira zajos, mivel beújjítottam egy új gépre és illene akkor már billentyűzetre is ( Space, Enter, Ctrl, Tab gombom be van ezen ragadva :'D + úgy szól mint egy atomerőmű).
Szóval várom a tanácsotokat, előre is köszönöm szépen! -
-
d3kk
senior tag
válasz Sk8erPeter #10040 üzenetére
hát szerintem nem sokkal rosszabb mint ennek..
arra gondolsz hogy tul közel vannak a gombok vagy mire pontosan?
ugyis ez lesz a választottam csak kíváncsi vagyok a véleményedre is
-
d3kk
senior tag
Ügy döntöttem hogy beújítok egy RAPOO E9070-et mert nagyon jókat mondtak róla külföldi fórumokon meg youtube-n megnéztem a tesztjét és hát:
Pont ilyet kerestem
szálcsiszolt fém háza van chiclet billentyűmechanikával ami egyezik a laptopoknál használtéval, szóval kegyetlen halk és 7k körül lehet hozzájutni ami belefér még..
Ha meglesz nyomok egy preview postot ide
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Hétköznapi használatra megfelel-e ez, a lényeg, hogy halk legyen és ne legyenek olyan problémái, hogy lag-ol vagy inkább egy MS Wired?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
weeberkolos
csendes tag
válasz stranger28 #10030 üzenetére
értelmest választ kértem ...
-
Roys
csendes tag
válasz Alpachino #10026 üzenetére
Többször is feltettem kérdésemet, hogy ki mit ajánl de senkitől sem kaptam választ.Persze most már mindenki okos és senki sem ajánlja amit megvettem.Kár volt megkérdezni, illetve leírni hogy mit vettem.Sebaj a jelenlegi geniusomat fényévekkel lehadja, ami kibírt 4-5 évet, akkor ez is kifog!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Roys21 (Privátra illik válaszolni!!!)
-
stranger28
addikt
válasz weeberkolos #10029 üzenetére
Ezen sajnos én sem.
-
weeberkolos
csendes tag
SEGITSÉG!!
Vettem egy Z board billentyűzetet és nem tudom a Z engine-el hogy kell makro gombot beállítani, ha tudtok valahogy segíteni azt megköszönném.
-
d3kk
senior tag
Nem tudom megérteni ilyet miért nem szerválnak idehaza?? pedig nem szeretnék ékezetek nélkül élni meg matricázva.. ( meg alapbol nincs ezeken hely a Í -nek.. )
ha sokáig húzzák az agyam akkor viszont lesz egy jo kis aluminium szálcsiszolt enermax aurora...
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz WolfheartGR #10024 üzenetére
Valóban....
Ennél a REVOLTEC XL3-nál a A4TECH KD-600L ( hamár olcsó világítós bill.-ről van szó) minden tekintetben jobb, ráadásul olcsóbb is valamennyivel. Volt nálam egy pár napig, az XL3, tehát van összehasonlítási, viszonyítási alapom, zörgősebb, keményebb gombjai vannak, olyan olcsó kategóriás bill. hatását kelti használat közben.....igaz két színben világít és elég erőteljesen is teszi mindezt
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
d3kk
senior tag
Úgy látom Rapoo-t senki nem próbált...
-
d3kk
senior tag
Na mondjuk ebben az árban már inkább ez
csak ne lennének a kurzor gombok annyira megnyomorítva
-
Roys
csendes tag
Hali.
Én megtaláltam a magamnak "megfelelőt" ebben a revoltecben és elég jókat is írnak róla bár kicsit drágább mint a te elvárásaid.De az én kritériumaimnak megfelel, és ma meg is vettük amit persze karácsonyra fogok megkapni
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Roys21 (Privátra illik válaszolni!!!)
-
d3kk
senior tag
most látom hogy előrendelve 31000.-
na egy ilyen biztos jó lenne (ez tuti halk..)
amugy faternak egy curve 3000 microfos billentyűzete van és én azt halknak mondanám.. csak még nemtudom megszokni azt a hajlitást a billentyűzet síkjában..)
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz Sk8erPeter #10015 üzenetére
igen éppen azért írtam hogy a NEM-mechanikusak a halkabbak
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én is csak azért járok a topicba, hogy hátha sikerül valaha találnom egy normális, relatíve halk, Logitech Unifyingos vagy hasonlóan általánosan használható billentyűzetet (+esetleg egeret), de sajnos nem találtam még ilyet. Ha tudnám, milyen, tényleg kellemes billentyűzetet érdemes venni, hidd el, már rég ajánlottam volna...
Egyébként a mechanikusok pont nem a halkságukról híresek. Ha van mégis ilyenben kivétel, akkor majd valaki megírja... de az eddigi infók alapján általában azok olyan hanggal rendelkeznek, mintha egy átlagos billentyűzetet valaki elkezdene izomból püffölni.
Szerk.: félreértés ne essék, egyáltalán nem értek ezekhez a billentyűzetekhez, nem is szeretnék hozzájuk érteni , csak és kizárólag azokból az infókból indulok ki, amit eddig itt a topicban olvasgattam, és úgy általában a billentyűzet-téma kapcsán utánaolvasások során láttam.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
d3kk
senior tag
válasz Sk8erPeter #10013 üzenetére
Rendben, megbeszéltük..
És szerinted ezek a mode-com-ok milyenek akarnak lenni?
csak mert nem szeretnék kiadni potyára semennyi pénzt..
Illetve javíts ki ha tévedek de a nem mechanikus félmagas vagy lapos, gumimembrános billentyűzetek a leghalkabbak..
játszani nem nagyon szoktam ha mégis fogok akkor itt van a jó öreg i220 az játszani még jó csag gépeléshez hangos...
-
d3kk
senior tag
válasz Sk8erPeter #10011 üzenetére
Megjegyezném, hogy ez egy nyugalmi állapotban gépelt mondat hangja volt szóvel kicsit sem püfölés...
rajta tartottam az ujjam és úgy nyomtam meg.. De ha bnőm felkel arra hogy gépelek tőle 3 méterre az nekem hangosnak számít..
Azért írtam hogy legyen laptop szerű a működési elve és az már nem hangos ugye..
Eddig egy tippet sem kaptam szóval köszi
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem voltam én morcos, inkább csak nevettem, hogy 2 másodperces szar minőségű videó alapján hogy lehet ítélni
Hát a hangfelvétel alapján valóban nem tűnik halknak Mondjuk az is hozzátartozik, hogy bármilyen billentyűzetet lehet úgy püffölni, hogy hangosnak tűnjön
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
d3kk
senior tag
válasz Sk8erPeter #10009 üzenetére
Itt van egy hangfelvetel..
Es nem kellenek morcos offok
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- One mobilszolgáltatások
- E-book olvasók
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...