- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam432
tag
Sziasztok! Speedlink illuminated eddig ilyen billentyüzettel nyomultam, de vmi miatt a felső számsor és az o: betű elromlott, igy ezeket csak a numpadról tudom használni. Maximálisan megszerettem, és elégedett voltam ezzel a billentyüzettel. Pont ezért vmi hasonló struktúrájút szeretnék. Mit ajánlotok, mire cseréljem? Néha game, de elsősorban jó sok chat és gépelés lesz vele, igy fontos h konnyen lenyomódjon, akármelyik részén nyomom le a billentyűt. A világítás nem fontos. Legyen vezetékes. A cél, h minél olcsóbban megússzam, de ha kell fizetek tobbet is érte. Tippeket kérek szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- gerner1
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Fujifilm X
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- IBM Model M (csere is)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Keychron Q2 Pro - alumínium ház, BANANA switch hot swappable
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest