- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vadorzó
tag
B.U.É.K.
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz Gamer Feles #23863 üzenetére
CM Eu store.
-
vadorzó
tag
válasz ---Lasali--- #23692 üzenetére
Valaki nem vágta/rágta le a körmeit eléggé.
-
vadorzó
tag
válasz Felesbandi #23650 üzenetére
Ha van fejlemény oszd meg, kíváncsi vagyok a végeredményre.
-
vadorzó
tag
válasz Felesbandi #23600 üzenetére
CM Eu Store-ban nézelődj, ott van mindenféle (ha CM mellett döntesz).
Itthon US kiosztást lehet kapni - már ahol lehet, talán 1-2 helyen van ISO.
Sok sikert.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz Felesbandi #23575 üzenetére
Igazából ez sztem mind jó amiket felsoroltál, nehéz döntés.
Nekem CM TK van, elégedett vagyok vele, habár a döntésben az is közrejátszott a méret, ill. hogy melyik billentyűzetből milyen kiosztással milyen kapcsolós volt elérhető a webshopban.[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
válasz Felesbandi #23528 üzenetére
Konkrétan melyek a kiszemelt billentyűzetek?
-
vadorzó
tag
Időközben megérkezett az ebay-es zselés csuklótámaszom is...félbehajtva , hogy a kisméretű csomagolásba beférjen...
-
vadorzó
tag
válasz Felesbandi #23404 üzenetére
Nemrég érkezett.
Ránézésre én se vennék egeret tőlük, de billentyűzet idáig rendben van.
Előtte jó néhány videót megnéztem jútubon, olvasgattam a kommenteket itt is, ott is.
Világítósat akartam, abból brown, ill. red volt náluk raktáron (sajnos blue nem), brown TK lett a vége.
Nézelődj a honlapjukon, arra figyelj, h érdemes német v nordic kiosztást rendelni (franciát semmiképp, ahogy én is tettem , de az olaszt sem ajánlom).
Kis variálással, matricázással most van egy majdnem magyar kiosztású mechanikus billentyűzetem.
Korábban Steelseries termékeit is nézegettem, de ott nem találtam világítósat elérhető áron, kompakt méretben.[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
válasz Felesbandi #23396 üzenetére
Én a TK-t választottam a kompakt méret miatt, brown kivitelben, CM Eu Store-ból.
Ajánlott.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
Rendelésnél 2 választásom volt, red v brown, pár videot megnéztem, és úgy döntöttem nekem kell a csattogás, kattanás, ha tehettem volna blue-t rendelek a kinézett billentyűzetből.
De természetesen ezzel is nagyon elégedett vagyok/elégedettek vagyunk.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz sweet.szan #23267 üzenetére
Halk, és a mechanikus valahogy kizárja egymást sztem, de az o-ring nyilván majd segít ezen.
Gépelni cherry mx blue az ajánlott, de itt megoszlanak a vélemények, kinek mi.
Nekem brown van, nagyon jó rajta gépelni, ennél egy blue már csak jobb lehet.
Black-et is próbáltam, azt nem ajánlom gépelésre.
Külföldről rendeltem, így nem volt túl olcsó, nézz szét mi a kínálat hazai boltokban (feltételezem, h US kiosztás elég gyakori).
Amit kinéztél nem tűnik rossznak, próba cseresznye.[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
válasz vadorzó #22878 üzenetére
A sztori folytatódik, hollandok voltak olyan kedvesek és gratis adtak német keycap-eket, így összeraktam úgy, ahogy nekem a legjobb. Később talán matricázni is fogok...
Kis szépséghiba, hogy az új, német billentyűsapkák feketék, míg az eredeti szürke...
Két képet lőttem is gyorsan telefonnal (közvetlenül PH nem engedi felrakni, ezért link):[ Szerkesztve ]
-
-
vadorzó
tag
válasz haxiboy #22886 üzenetére
A "w" gomb nagyon csálén áll, amúgy már vissza is raktam a helyére.
Fehér matricát már rendeltem, még meglátom mi lesz, talán a többieket betanítom vakon gépelni...
De holnap okosabb leszek annak függvényében, hogy a support mit mond a cserére.[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
válasz haxiboy #22883 üzenetére
Tudok 10 ujjal vakon gépelni, de nem csak én használom a billentyűzetet sajna.
Megpróbálok egy cserét németre, meglátjuk mi sül ki.
Sajna nem vettem figyelembe, hogy más a gombok dőlésszöge
Amúgy nagyon jó gépelni rajta, most is arról nyomomYou can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
Időközben megérkezett a CM Storm TK billentyűzetem amit a CM hivatalos honlapjáról rendeltem.
Cherry MX brown, francia kiosztással. Kissé szokatlan még, mert a gombokat meg kellett cserélnem (a csere miatt a w kicsit másképp áll,de nem vészes), idáig jól szuperálYou can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz haxiboy #22460 üzenetére
Igen, épp azon agyalok most, hogy tudom megvariálni a billentyűket majd (ha rendelek esetleg egy angol, v német kiosztást), h kicsit hasonlítson a magyarra.
Hazai boltokban sajna nem találtam, csak US kiosztást a kiszemeltből [link]A honlapon valaki azt írta, hogy 7 hónap után elszállt a világítása.
Ez szerintetek mennyire reális?You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
-
vadorzó
tag
Ha angol kiosztású billentyűzetet kezdek használni, akkor azt az oprendszer angolként, avagy magyarként fogja kezelni?
(pl. a 9-es mellett, a 0 helyén ö lesz-e, vagy 0?)You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
Eközben a másik fórumon: [link]
Más: volt szerencsém egyik plázában megtapintani az Asus Echelon nevezetűt.
Nem tett rám mély benyomást, szerintem nem ér 38 ezret. Nem tudom mióta lehet kint, de nagyon megkopottnak tűnt szegény.
Mindenesetre a vadászatom folytatódik...You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz pomorski #22375 üzenetére
Jelenleg Logitech wave-em van, játékra is használtam anno (fps), elég sokat kibírt, de pár funkció elromlott rajta (néhány betű nem működik együtt SHIFT-tel, így néhány betűt csak CAPS LOCK-kal tudok írni, vagy úgy sem).
Összességében: nagyon kényelmes, nagyon jó, de megérett 1 minőségi cserére.Most már csak egy olyan boltot szeretnék találni, ahol tudok kártyával is fizetni
[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
válasz haxiboy #22359 üzenetére
Ma akartam megvenni, de gondoltam előtte még felnézek ide...
Asus Echelonról mi a véleményed?
Mindenképpen magyar kiosztásút akarok, mechanikusok közül meg már csak ez marad...meg a black kapcsolók...[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
Sziasztok,
Erről van bárkinek bármilyen tapasztalata?
[link]You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
-
vadorzó
tag
válasz haxiboy #21954 üzenetére
Canyon Hazard, CM Storm Octane, ~ Devastator, ~ Supressor.
Ezekkel szemeztem, de tanácstalan vagyok, mert nem tudom hol kipróbálni ezeket.A klaviatúra inkább gépelésre, mintsem gamingre kell, csuklótámasszal, ha lehet háttérvilágítással.
Természetesen egy mechanikus bill. tökéletes lenne, ha nem arany árban kínálnák; nagyjából 10-15k HUF körüli összeget szánok a dologra.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
Hali!
Cooler Master, illetve Canyon billentyűzetekről milyen tapasztalataitok vannak?
Érdemes megvenni őket?
Ár/érték arányban milyenek?You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
Ozone Strike-ról tudja valaki, hogy milyen gyártmány?
-
vadorzó
tag
válasz proci985 #11570 üzenetére
Köszi. Először Ozone Strike-ra gondoltam, de épp a fekete miatt szerintem annyira nem lenne ideális. A Logitech g710+ is szimpatikus, kérdés, hogy ér-e ennyit a cucc, meg úgy általában ér-e ennyit egy billentyűzet...
-
vadorzó
tag
Mechanikus billentyűzetre gyűjtök, érdekelne, hogy ki mit tud ajánlani, mik a tapasztalatok?
(Átlagos felhasználásra, gépelés + kevés játék, legyen kényelmes, és lehetőleg ne kerüljön 60k ft-ba.)You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz ricsiii01 #11219 üzenetére
2008-ban vettem egy Logitech wave-et, elég sokat játszottam rajta (UT2004), nagy igénybevétellel, mai napig működik, néhány funkció romlott el csak rajta (nem tudok pl % jelet írni, meg 1-2 nagybetűt). Előtte volt néhány komolytalan darabom is, max 2 hónapig bírták.
Kérdés, hogy mennyit szánsz a dologra, és mi az ami fontos neked használat során.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz rayoliviero #11198 üzenetére
Bölcs döntés. Ha váltani akarsz, talán érdemesebb gyűjteni egy jobb billentyűzetre, és mire a mostani elhasználódik, össze is jön a rávaló az újra. Szerintem.
-
vadorzó
tag
válasz rayoliviero #11191 üzenetére
Biztos, hogy jó egy használt cuccost megvenni? Annyira jó az a g105 használtan is?
-
vadorzó
tag
válasz WolfheartGR #11190 üzenetére
Nekem hasznos volt, kedvet is kaptam mindjárt egy ozone strike-hoz , talán olcsóbb lesz egyszer
-
vadorzó
tag
Gigabyte k8100-as tapasztalata van valakinek?
(Régi kommenteket leszámítva, azokat olvastam, érdekelne, hogy hosszútávon hogy szuperál, érdemes-e megvenni, stb.)You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz BenJoe80 #11095 üzenetére
Az én munkahelyemen Acer márka van gépből is, billentyűből, egérből is.
Napi 24 órán át valaki mindig veri a klaviaturát, és idáig semmi gond nincs vele szerencsére. Lapos (nekem néha túl lapos is, a hagyományosat jobban szeretem), amolyan slim kivitel, jól használható.
Más kollégák Lenovo-t használnak egységesen, próbáltam azt is, nem rossz.
Logitech olcsóbb változatait is szokta 1-2 ismerősöm dícsérni. Most hirtelen ennyi jut eszembe.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
válasz VAgica #11083 üzenetére
Lenovo Pro-full size egész jó, kényelmes, napokban próbáltam, bár nem multimédiás. Mondanám, hogy logitech wave, mert minden általad megadott kritériumnak megfelel, de sajna már nem lehet kapni, mást meg nem igazán találtam így hirtelen, amit ajánalnék...
Cooler Master Storm is jónak tűnik, kérdés mennyit szánsz a dologra.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
vadorzó
tag
Valaki meg tudná magyarázni nekem, hogy kis hazánkban miért az angol kiosztás a menő? (És nem a német, vagy esetleg valami északabbi, ami megegyezne a magyar kiosztással...)
-
vadorzó
tag
-
vadorzó
tag
válasz BénaNyurga #10945 üzenetére
Genius imperator?
-
vadorzó
tag
válasz BénaNyurga #10941 üzenetére
Bestbyte-ban érdemes szétnézni. Talán Mediamarkt-ban is (nem tudom ott ki vannak-e rakva mostanság ilyenek...)
-
-
vadorzó
tag
válasz #56302464 #10866 üzenetére
Nagyon egyszerű, argep.hu amúgy meg youtube-on is van fent egy rakás video, de részemről Magicomp, vagy Aqua (Karinthy), 3 év gari nem olyan rossz. Kár, hogy ergonomic-on nincs világítás...a sidewinder-nek viszont szar a csuklótámasza...a többi klaviatura meg nem játékos amiket forgalmaznak...kész botrány.
-
vadorzó
tag
válasz #56302464 #10838 üzenetére
Nat. Ergonomic-ból elvileg a legtöbb bolt angol kiosztásút ad, ami egyezik a magyar keyboard billentyűzetének számával, csak nincs átmatricázva. Próbáltad már egyébként? (Mert én még mindig a nat. ergon. ill. a sidewinder x4 között hezitálok)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Trust GXT 838
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest