- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
Megvettem végül a curve 3000-t és így pár perc használata után is már meg vagyok vele elégedve egy logi wave után. Egyetlen negatívuma talán az előzőhöz képest a csuklótámasz hiánya, ha kényelmi szempontot nézzük.
-
Draken
őstag
Leszűkítettem a kört, egy logitech wave után vajon melyiket vegyem, logi k200 vagy microsoft curve3000? Fontos az odafigyelés nélküli gyorsírás, hogy halk legyen (mert ez már nagyon hangos) és néha játék is..
-
Draken
őstag
Sziasztok!
A régi logitech wave-emet leváltanám. Kényelmes billentyűzetet keresnék ami a lehető leghalkabb. Fontos szempont a gyorsírás illetve némi játék. Korábban ajánlották a Sculpt Comfort Keyboard-t de sajnos ennyiért nem tudok billentyűzetet venni. Ezen kívül melyik lenne a szempontjaim szerint az ajánlottabb vétel, egy comfort curve 3000 vagy egy genius i220 vagy esetleg valami más? Köszönöm!
szerk: max 5-6k-ig bezárólag[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Korábban volt egy kérdésem, erre érkezett is válasz, de ahogy látom, ez dupla annyiba kerül mint a tervezett keret. Rátaláltam a curve-re, nem tudom mennyiben tér el a drágábbik billhez képest, esetleg tapasztalat, vélemény róla? Bár a csuklótámasz (ami a jelenlegi logi wave-nél nagyon kényelmes) az hiányzik. Az elvárásom ugyanaz mint amit a kérdésben is feltettem. Esetleg még jó is lenne, ha megtapogathatnám valahol.
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Leváltanám ütött-kopott, hangos logitech wave-emet, nagyon jól teljesített, sok mindent átélt, talán akkortájt vehettem mikor megjelent, jól bírta a strapát.
Hasonló kialakítású, kényelmes (csuklótámaszos) billentyűzetet keresek, ami a lehető leghalkabb a leütéseknél, első sorban gyorsírásra használnám, ezért fontos lenne, hogy odafigyelés nélkül le tudjam ütni a billentyűket, tehát normális távolságra legyenek egymástól (ne túl közel), egy két multimédiás gomb se ártana illetve játékra (FPS) is lenne néha használva. Árban 5k nagyon max ~6,5k-ra gondoltam és persze magyar kiosztásúra.[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
sziasztok!
szeretnék egy vezeték nélküli bill-t, a feltétel csak annyi lenne, hogy legyen kényelmes, ne legyen hangos a bill leütés és amennyire lehet, olcsó legyen. találok ilyet?
-
Draken
őstag
Nos, végülis magam kiválasztottam a bill-t, logitech wave mellett döntöttem, és szerencsére jól választottam, nagyon halk, kényelmes, és hát aki sokat gépel, és emellett játszik is annak mindenféleképpen ajánlom, kb 3-4évre
-
Draken
őstag
új bill kellene, sokat játszom, persze nem überpro szinten, és sokat is gépelek, tehát ilyen szempontbol kellene nekem vmi jó kis bill max 6ezerér, és lehetőleg ne legyen hangos, mert a jelenlegit már 4éve koptatom, és a másik szobába is áthallatszódik mikor gépelek. Ezt néztem ki, ha esetleg tud vki vmi mást akkor szívesen meglesem azt is, esetleg tapasztalatokat ezzel a billel kapcsban.köszi
-
Draken
őstag
mod: #1294
egyáltalán kapható lesz-e..attól függetlenül h az első szériábol se volt?
[Szerkesztve] -
Draken
őstag
új g15 magyar kiosztással mikortol lesz kapható?
-
Draken
őstag
-
Draken
őstag
trust vista remote esetleg várható magyar kiosztásban?
-
Draken
őstag
trust vista remote esetleg várható magyar kiosztásban?
-
Draken
őstag
vki #1246 pls
-
Draken
őstag
Nem tudja vki, hogy ezt [link] lehet e majd valamikor kapni magyar kiosztással?
köszönöm! -
Draken
őstag
Köszi!
még várom a további ajánlatok! -
Draken
őstag
Üdv mindenkinek!
Várnám a véleményeket ehhez:
szeretnék uj bill-re váltani, már a p*csöm is tele van a sok drága sz*rral, igy valami 5ezren aluli bill-t szeretnék venni, a leglényegesebb hogy nagyon halk legyen, a másik lényeges dolog h legyenek rajta multimédiás gombok.
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!