Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"egymáson levő fóliára vannak felgőzölve a vezető szálak, és ahol a sör hozzájuk ért, ott lemarta a vékony fémréteget, és csak a fólia maradt. Így jó néhány karakter elérhetetlenné vált."
Azért ez elég szégyen, főleg ennyi pénzért.
Az én IBM-embe már belement vagy fél liter kóla / kakaó / tejeskávé / egyéb lötty, 5 tonna hamu és dohánymorzsalék, esetleg némi zsemle meg még ki tudja mi, plusz amikor QL-ben laggol a netem, ÜTÖM, de úgy TÉNYLEG.A jobb shift műanyagja már meggörbült a záporozó csapások erejétől, de az összes gomb hibátlan. Meg sem merem említeni, hogy 3 éve vettem használtan 500 Ft-ért (Akkor is volt már vagy 5 éves. A másik 4 db ugyanilyet meg ingyen kaptam - amúgy 4 KRO, PS/2, fekete).
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Logitech G915 TKL US ANSI Clicky - új állapotú
- YMDK GH60 halkított, angol feliratozású PBT kupakos, programozható, hot swap mechanikus billentyűzet
- Keychron K1 Pro Low Profile - ISO UK - RED/BROWN Switch
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest