-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Cougar Gaming 200K-t vettem
Ezt nem lehet valami programmal beállítani?
Ami zavar. Ha bekapcsolom a gépet világít a billentyűzet. Kikapcsolni a világítást csak úgy lehet ,hogy végignyomkodom az összes szint majd kb a 8. nyomás után offol.... Erre nincs megoldás vagy ez ilyen gagyi?
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Elolvastam 1-2 Cougar 200k review-et vásárolóktól jókat írnak róla... Meg is rendelem.
Magyar terméket miért nem tudnak lefotózni? Csak ma mindenféle weboldalon néztem vagy 40 billentyűzetet. Mindegyiknél a nem magyar billentyűzetes kép van Az angol kiosztás kit érdekel?
-
Crytek
nagyúr
A következőre lenne szűkségem:
- slim
- leütésre aránylag halk legyen
- világítás- ezt nem tudom ,hogy írjam olyan kéne ahol a billentyűzet feliratai felett van valami védőréteg ( védi a lekopás ellen)
~ 12000ft-ig
Jelenleg A4Tech KD600L -el van de kb 2-3 év után már alig látom melyik betű micsoda mert csak egy paca van annyira lekoptak a feliratok
-
Crytek
nagyúr
A4-Tech X-Slim ezt néztem ki!
A4-TECH KD-800L X-SLIM vagy ez is jó!Ezen vajon ki is lehet kapcsolni a világítást vagy éjjel nappal világít ha kell ha nem? Mert nekem napközbe nem kell csak este.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Milyen nagyon olcsó led világítású (ha van olyan akkor ki be kapcsolható világítású) slim billentyűzetet ajánlanátok?
-
Crytek
nagyúr
válasz WolfheartGR #10762 üzenetére
Sosem vettem eddig 2k-nál drágább billentyűzetet.Eddig mindig sima alap slim volt. Én ezekkel tökéletesen meg vagyok elégedve. Csak sokat zombulok a gép előtt és este mivel nem nézem a billentyűzetet meg nem is nagyon látom sok az elgépelés.Így ezért akarok ilyen világítós cuccot venni.
Ez a 6k sok de ez van kell és kész.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz WolfheartGR #10760 üzenetére
Igaz nem értem ezt a 'jó szívvel nem" sort ,de körülnéztem és találtam ezt: A4Tech-Kd-600L Számomra ez tökéletes lesz!
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna ajánlani valami olcsó világítós (ne égesse ki a szemem hanem elég a lightos fény épphogy csak látszódjon) slim billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...