Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- iPad topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Birkusz #10708 üzenetére
Ebben a kategóriában valóban nagyon jó vétel a G110-es. Én még a Roccat IskU FX-et nézegettem, amikor billentyűzetet kerestem, és a világítás kiemelt szempont volt. Ugyanakkor azon nem gondolkodtál, hogy háttérvilágítás nélküli, ám mechanikus billentyűzetet vegyél? (Ha mindkettőt tudják, akkor újonnan már igen borsosak sajnos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest