- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz blackydan #6099 üzenetére
Látszatra (mármint ezeken a képeken) hasonló méretűnek néz ki, mint a Genius i220, 222 gombjai.
Ja, és nem mindegyiken ilyen a minta, az iponos cikkben teljesen kultúrált borítást kapott, megspékelve azzal, hogy "magyar" elrendezésű az enter. Azthiszem az angoloknak készülhetett.
Ja, és már lehet is kapni, ha igaz.
[ Szerkesztve ]
-
blackydan
senior tag
Hát elég érdekes az fix. De személy szerint nem nagyon értem a felső "népi" motívumok, hogy férnek meg az alsó repcsivel
Gondolom méretre akkora mint a k300, ami nekem eléggé szűkös pedig 70%-ban a noteszgépet ütögetem.------- Ok most megnéztem ez hülyeség, nagyobb annál sokkal szellősebb a gombok között, my fail
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Mondjuk ezt is bevállalnám, hogy óccó lenne [link]
-
vlevi
nagyúr
Na, nekem egy ilyen kéne, ha lenne rendes Ins, Home, ... gombja
Logitech Wireless Keyboard K360
30 eurós ár egész jónak hangzik. És az is, hogy unifying vevős, tehát egy normális egeret is hozzá lehet rakni.
Mondjuk, a csúnyaság az, hogy a Logi honlapján ott van a unifying vevős K320, amit itthon még sehol sem láttam. Pedig formára pont olyan, mint az Internet 350.
[link][ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
No megvettem a 250-es logit, én elégedett vagyok vele, <2k volt, halkak és puhák a gombok, nem csattog, nincs gagyi érzete - bár maga a cucc persze nem nagy szám, picit billegett, de meg lehet kézi erővel minimálisan "hajlítani", így már semmi baja. Néhány játékot próbáltam vele, talán 4 gomb volt a max amit egyszerre használtam, azzal nem volt gondja, majd alkalomadtán megnézem ismét. Összességében véve elégedett vagyok vele, esetleg egy hangerőszabályzó gombpárt látnék még rajta szívesen.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
flash-
veterán
sziasztok
gamer billentyűzetet keresek 10 ezer forint alattha lehet 5-8 ezer forint körül legyen
mit tudtok ajánlani? -
Gabesz144
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Logitech Wave billentyűzettel?
Megér 8000 Ft-ot vagy van jobb ebben az árkategóriában?Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Xaels
félisten
Na beruháztam egy Genius Slimstar i222-re. Nagyon kellemes rajta gépelni. Egyedül a Space-nek van kicsit csattogósabb hangja. A gombok puhák és kellemes a nyomáspontjuk.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki ajánlani olyan helyet, ahol kapható (és nem csak rendelhető) a GIGABYTE GK K8100 bill magyar kiosztással? A magyar kiosztás nagyon fontos lenne.
Gugliztam, árgépeztem, de nem igazán találtam.
Előre is köszi! -
horush
addikt
Hali, erről tud vki. valamit: Perixx Periboard-307. A specifikáció és az ára alapján tetszetős darab, de nem tudom, hogy minőségileg milyen..
-
Ati bá
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez hasonló billentyűzetet keresnék: [link]
Még a numerikus billentyűzet se fontos, csak az a lényeg, hogy ultra vékony, kicsi és USB-s legyen.Valaki tud ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Nekem egy Genius billemnél voltak ilyen gondok, az úgy nézett ki, hogy ugye van két fólia, és ha lenyomom a gombot, akkor a mögötte lévő gumi korong közepén lévő kis pöcök összeérinti a két fóliát, és ez a kis pöcök elmozdult/letört. Nem igazán tudom mondjuk, hogy hogyan... kis apró pöcök-szerű alkalmatossággal pótolható ugyan, de a megfelelő magasságot nehéz belőni (vagyis vagy nem lehet rendesen benyomni a billt, vagy nagyon be kell).
Legalábbis esetemben ilyesmi volt, persze lehet szó másról is, vagy gariztasd, vagy kapd szét, és nézz körül odabent.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
MrCsiT
addikt
válasz M_o_g_y_i #6048 üzenetére
"nem keeeeel olyan Isten, aki nem tud Magyarúl"
6065-re : sötétben szerinted mi az, ami látszik ?!
6063-ra: írta valaki , hogy Speedlink Anterno 3-4 bill. együttes lenyomásánál már eltöpreng, hogy mi történt, az meg gémer-nek nem a legjobb...[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Najz
tag
sziasztok tudom hogy nem ide tartozik de van egy problémám egyik napról a másikra elromlott a "j" betüm a billentyüzetem nem tudjátok mi lehet a baja ? mit kéne megnéznem? már a gombot kiszedtem a helyéről és kifujtam de nem segitett (logitech g15)
a vicceskedőket kérem kiméljenek a "j" betüt ctrl v vel irom ami előtt jönnének a viccek kösziLassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr
-
Tamoo
MODERÁTOR
Vettem én is egy Gigabyte GK-K7100 -at, elég korrektnek tűnik ennyiért.
-
Utao
csendes tag
Sziasztok!
Billentyűzetet szeretnék venni, lehetőleg feketét, de fontosabb lenne, hogy vezetékes legyen, olyan lapos gombokkal, mint a laptopokon van. Egy hónapig használtam a laptopomat, most úgy hiányzik az az érzés az asztalin is. És ha lehet, akkor világítson is! Milyen típusok jöhetnek szóba és milyen árakon?
Előre is köszi!
-
harry
veterán
Sziasztok, keresek valami olcsóbb de értelmes billt, vezetékes, halk, normális gombokkal jó lenne. Mi most ajánlott? Korábban volt talán logi 350, de már nem nagyon kapni, akkor 250, vagy más típus?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
vlevi
nagyúr
3000-ért már normális Logitechet is lehet venni.
BTW, az a baj a vezetéknélküli bill+egér kombókkal, hogy általában nagyon fapados egeret csomagolnak a dobozba
Vagy pedig eszement drága az a szet, de akkor meg már abban az árban megintcsak gyengének számít az az egér. És sokszor a drágábbak nincsenek is magyar kiosztással.Emiatt jó elgondolás lenne a Logitech Unifying vevője, ami egyszerre tudna kezelni bármilyen billentyűt és egeret egyetlen vevővel, de a hozzá csatlakoztatható eszközök száma, főleg a billentyűzeteké szinte a nullával egyenlő
-
Skizz
addikt
Tényleg az egérre céloztam, azt írtam is, hogy a billen lévő osztott gombok nem zavarnak.
Lajkó: a G5-ön már minden tönkrement, ami tönkremehet, iszonyatosan sokat nyúztam. Ezután nem olyan nagy visszalépés.
Amúgy caps/num lock visszajelzők nem értem miért lettek lespórolva. Darabonként 10 forint értékű LED-ek még csak elfértek volna a tetején a fényes borítás alatt. -
-
vlevi
nagyúr
válasz antivirtuoz #6058 üzenetére
Itt a fórumban a gigabyte k8100 szokott szóbakerülni, ha valaki magyar világítósat keres.
Jó? Azt nem tudom, még csak a neten láttam róla képeket.Inkább vegyél fehéret, az sokkal jobban látszik, és ócsóbb
-
worxland
addikt
válasz antivirtuoz #6058 üzenetére
Speedlink Alterno
piros/kék háttérvillágítás, állítható fényerő, médiagombok
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Skizz
addikt
Na, nem rossz. Kb. 5 évig tapostam egy vékony Geniust, szóval nem egyszerű ezt most megszokni, de elsőre nincs semmi baja, attól függetlenül hogy tök olcsó volt. A pöckökkel pont jó magasságban van, a gombok nem hangosabbak az előzőnél és az osztott gyorsgombok sem zavaróak. A hatótávja elég a szobában, kb. 6 méter van a bill. meg a stick között és semmi ellenvetése nincs.
Az egérnek kicsit nehezebb dolga van, G5-ös volt előtte. Mondjuk fps-t már nem játszom, úgyhogy nem kell, hogy játékos legyen. A legnagyobb bajom vele, hogy kicsi. Nem zavaróan, de azért még nőhetett volna a fröccsöntőüzemben. A gombok kicsit hangosabbak a G5-nél, egyébként semmi baja nincs ennek se. Egyedül egy plusz gomb kéne még, amit nagyon megszoktam, de majd hozzászokom.
Szóval összességében, 5 ropiért szerintem főnyeremény. Ahhoz képest hogy egy nem olcsó, jól bevált párost váltott, sokkal rosszabbra számítottam. Nekem tetszik és végre drótmentes. Következő amire kiváncsi leszek az az elemek élettartama. Remélem nem szívja nagyon. Aki ezen agyal és nem akarja hogy tyúkszemet rágjon meg sört nyisson és bevásároljon minden reggel az nyugodt szívvel vegye meg szerintem. -
czanga
őstag
Megvettük ismerősömnek a genius slimstar i222-est. Halkabb jóval mint az eladője az i220-as. Nem olyan halk, mint az alu apple keyboard-om, de megközelíti. Tegyük hozzá, az apple féle nekem már 2 éves, a genius-t pedig tegnap vettük. Kiváncsi leszek meddig lesz utóbbi ilyen halk.
-
Lajkó
őstag
Nekem volt Logitech MK250-em, és nagyon rendben volt! 5x5ös szobában használtam úgy, hogy a gép hátuljába volt bedugva a stick-je. Mindenben megfelel egy átlagos user számára! De pl. játszani vele negatív, mert nem szereti a túl sok gombot egyszerre....
Én mindenképp a Logit választanám![ Szerkesztve ]
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Tud valaki magyar kiosztású, világító billentyűzetet?
Sajnos este, a sötétben szinte alig látom a klaviatúrát, főleg, hogy az egy külön billentyűzettartó "fiókban" van.
"Házi barkács" / "csináld magad" nem érdekel!
Köszönöm,Antivirtuoz
"A legfontosabb: nem szabad abbahagyni a kérdezést." - Albert Einstein
-
vlevi
nagyúr
"Ins helyen a Home van, igy a copy+pastenal nem csinalt nagy hulyeseget a billzet."
Dehogynem. Mert én a Ctrl+Ins, Shift+Ins kombinációkkal copypastézok, és bizony azok szétszaladtak. Természetesen a Home-End páros is, így képtelenség odanézés nélkül ugrálni a forráskódban. Mert megnyomom a home-ot, aztán ugye alatta van (egy frászt) a Shift+End, majd nyomnám a Ctrl+Ins kombinációt, de csak ordítás lesz a vége, mert a Home gombtól balra nincs semmi, és az End sem alatta van
-
nyunyu
félisten
Az az egy szerencseje volt a Wired500-nak, hogy az Ins/Del a szokasos helyehez kepest egy sorral lejjebb kerult, Ins helyen a Home van, igy a copy+pastenal nem csinalt nagy hulyeseget a billzet.
Igy nem alltam neki 2 melleutes utan instant szetverni.5-6 evvel ezelotti dupla Del-es billzeteket kifejezetten ruhelltem, hogy beillesztes helyett torolte a kijelolt szoveget a ~20 eve beidegzodott kezmozdulatra.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz zoltanz #6051 üzenetére
Hasznalja egyaltalan valaki laptopon a NumLockot?
Engem pl. baromira idegesit, hogy a fel billzet hasznalhatatlan lesz tole.
Amikor radugom a kulso billzetet, akkor persze be kell kapcsolni, kulonben nem megy a numerikus, de mindig elfelejtem kikapcsolni, amikor elcsomagolom hazacipeleshez a lapost, aztan Win kezdokepernyonel anyazok, mert nem tudom beirni a jelszavamat, amig meg nem nyomom az Fn+Ins-et. (asszem oda rejtette a Lenovo a NumLockot)
-
vlevi
nagyúr
Egyetértek a Wired 500-al kapcsolatban, tényleg ordenáré farokság, amit az ins-del és a kurzorgombokkal néha művelnek. Programozni pl. lehetetlen vele, mert ott gépelés közben sokszor előfordul, hogy másolgatok az ember teljes sorokat, és már annyira hozzászoktam a hagyományos elrendezéshez, hogy ezzel a "vicces" megoldással szinte lehetetlen dolgozni.
De ugyanez a Logi classic 200 is
Amíg viszont nem téved oda sűrűn az ember (pl. teleír 2-3 oldalt Wordben), addíg még együtt lehet ezzel élni. Cserébe egy kicsit közelebb lehet az egér.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Most egy Ilyen van neki.
Gyors és gépíró...Orulj neki, hogy nem mechanikus irogepet hasznal.
(Anyamnak volt 30 eve egy Erika tipusu mobil word processora. Ha elerted a hatvanakarhany karaktert egy sorban, akkor csilingelt, es kezzel kellett visszapofozni a kocsijat a sor elejere, hol volt akkor meg a Return/Enter gomb?)#6044: linkelt listaban szerepel az MS Wired500, amivel csak par bajom volt, amikor 2 hete hasznalnom kellett:
-elforgatott Ins/Del miatt nem talaltam rajta semmit
-kurzorok benyomorgatva a jobb Ctrl helyere.
-egypalcas minosegBevallom, nem emlekszem, hogy rendes magyar-e egyaltalan, vagy matricazott, pedig direkt megneztem, milyen tipusu az a hulladek billzet
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz energy_ #6043 üzenetére
Én ezt használom: Gigabyte GK-K7100, és meg vagyok vele elégedve!
Ollós mechanika, extra funkciók (külön driver nélkül) és SZÉP!4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
vlevi
nagyúr
Slimstart i220-at pont ma böködtem a Mediamartkban. Zörög, csattog, szóval felejtős. Gondolhatod, mennyire zajos, ha ez nekem a MM-ban abban a zsongásban feltűnt.
Egyébként a Genius cuccok nekem sosem jöttek be. A cégnél pár hónap, és már elkopik a csillapítás néhány billentyű alól, és onnantól kezdve csattog.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Akkor jó. Ennél szerintem nagyon sokféle halkabb billentyűzet létezik.
Olvasd el ezt : [link]
Amire vigyázni kell, az az, hogy a Microsoft billentyűkből nem mindíg van teljes értétű magyar változat, csak átmatricázott. Emiatt pl. a "í" betű hiányzik róla. Gépírónak egy idegbaj.
És estére, ha lehet, én a fehéret preferrálom. Sokkal jobban látható egy kislámpa fényénél, mint fekete társai.[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
Sziasztok billentyűzetet szeretnék az alábbi szempontok szerint:
-kényelmes
-halk
-olcsóleginkább játékra és netezésre lenne használva,most egy genius slimstar 110 van és megőrülök tőle olyan hangos
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Apple alu keyboard-ot használok, és egy jó barátom szeretne hasonlót, szeparált billentyűkkel, és olyat ami ilyen halk mint ez a modell.
Melyik ami az utóbbinak is leginkább mgfelel a három közül?
-genius slimstar i220
-slimstar i222
-arctic k381Gari szempontból a genius-ok nyertek, illetve ezekről tudtam csak olvasni, pl mhorvat cikkét. Youtube-on néztem videokat, de nagyon nehéz megállípítani, billentyűk, és halkság terén melyik a legjobb.
-
vlevi
nagyúr
"Feltétel, hogy kényelmes és EXTRA halk legyen. sokszor még gépel mikor én aludnék és a mostani egy kicsit....."
Ja, hogy végülis magadnak vennéd
Az "átverés" az az egészben, hogy a boltban böködve szinte mindegyik billentyűzet halknak mondható, de otthon, amikor tényleg lendületből használja valaki, akkor megjön a hangja. Főleg a space és enter gomboknak. A space értelemszerűen azért, mert hosszú, és általában fém merevítés van benne, az enter pedig azért, mert abban is van fém, és arra jó nagyon rácsap mindenki
Mégvalami. A nők képesek hosszú karmokkal gépelni, azon semmilyen billentyűzet nem segít. Tapasztalatból beszélek, kolléganőm szokott olyan hangzavart csinálni, hogy egy profi harkály elszélgyelli magátPl. itt van ez a Logitech Mk250 (vagy drótosban a Classic 200). Én most halknak mondanám. A gombok hangjánál nincs az a kemény csattanás, de azért ez sem 0 decibeles. Olyan szerintem nincs is. Genius és hasonlók sajnos csak nagyon rövid ideig olyan vajpuhák, mint gyárilag, nagyon hamar kikopnak és akkor már csillapítás nélkül vágódik neki a kemény műanyag a kemény műanyagnak. Ami nem csak hogy hangos és zavaró, hanem az ujj ízületeknek sem tesz jót.
Milyen van most? Mert akkor már lenne viszonyítási alap, hogy mihez képest kell hallkabb.[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Szeretnék egy új billentyűzetet a páromnak.
Feltétel, hogy kényelmes és EXTRA halk legyen. sokszor még gépel mikor én aludnék és a mostani egy kicsit.....
Köszi a tippeket
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Szeretnék venni a közeljövőben egy Revoltec Lightboard LX3-at, tud valaki róla mutatni esetleg egy tesztet? Vagy valaki vett már innen PH!-n? Tapasztalatok?
Hol a legolcsóbb? 4-5k-nál többet nem szánok rá.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Sziasztok!
Kellene valami normális minőségű vezetékes billentyűzet (vagy bill+egér kombó). Max 5 körül szánnék rá külön külön vagy összesen 10.Lenovo PC billentyűzeteiről lehet valamit tudni? Használt valaki ilyet?
PL
Eddig egyébként ezt használtam: [link] teljes megelégedéssel, csak már megszolgálta az idejét. Viszont ha nem találok valamit ami tetszik és nem túl drága, akkor megint veszek egy ilyen szettet. Mindenképpen vezetékesben gondolkodom. -
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó minőségű, de olcsó vezetékes bill.-t mindennapi használatra? Játszani nem igen fogok, mindegy hogy usb vagy PS2 csatis, néhány alapvető média bill. (pl. hangerő + -, némítás) nem ártana rá, Fontos lenne hogy rövid, és jól érezhető legyen a lenyomás. Jah, és ha lehet ne Barbi szinekben pompázzon!
Köszi! -
csabiks
senior tag
Aki nagyobb összeget szeretne billentyűzetre fordítani, mindenféleképp ajánlom az apple billentyűzetét. Ennél puhább, jobb minőségű billt nem hiszem hogy talál bárki is. Ezen szó szerint élmény gépelni.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
CoolMan
MODERÁTOR
Sziasztok!
Két bill között "vergődök" melyiket válasszam szerintetek? Játékra kellene.
1. Gigabyte AIVIA K8100 [link] magyar kiosztásút most nem kapni bizonytalan ideig. (hogy meddig azt nem tudni).
2. Logitech G110 [link] ebböl csak angol kiosztású van.
A kérdés az, hogy most még várjak a magyar gigára (nem tudom meddig) vagy vegyem meg a logitech-et? Áruk most közel azonos, nekem mindkettő tetszik,viszont a giga magyar kiosztású.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hi! Vettem egy Microsoft Wireless Desktop 3000 V2.0 bill és egér kombót 8.500 hufért. Gondoltam megírom a tapasztalatom.
Nagyon halk a leütése, nem érződik egyáltalán gagyinak. Első billentyűzetem, amin vannak programozható gombok és ez bejön... Amit nagyon elbasztak, hogy az F1-F12 gombokon, nem a számok vannak hanem a funkció gombok jelei. Illetve ezek felé festik az F kiírásokat... Ez nem is lenne nagy baj, ha el lennének választva helyközökkel, mint a hagyományos billeken, amin 4esével vannak csoportosítva.
De a legjobb az egér. Nagyon tetszik! Bluetrack-es, van súlya, gömbölyű amennyire kell és beleillik a kezembe. Kicsit hangos a klikkelése a régi Logitech-em után, de cserébe nagyon masszív!
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Xaels
félisten
Az, hogy drága. Ha ügyes vagy ugyanezt olcsóbban is meg lehet úszni. Amúgy szerintem az Mx518-al jobban járnál egér szempontjából és az még olcsóbb is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Núbi
csendes tag
A Razer PRO csomagról mi a véleményetek?
-
Xaels
félisten
Egér, ez az egyik bestbuy játékra. A billentyűzet szvsz mindegy csak bírjon 3 leütésnél többet egyszerre. Az egérpad is szubjektív. Attól függ mit szeretnél jobban csússzon vagy kevésbé. (Én Razer Goliathus-t használok)
-
Núbi
csendes tag
Sziasztok,
játékhoz szeretnék billentyűzetet, egeret és egérpadot venni. Ti mit javasoltok, milyet érdemes? -
bitmad
aktív tag
Ha valaki használ Logitech G510 -es billentyűzetet, akkor az lemérné nekem a bill fizikai maximum méretét? (szélesség * hosszúság * magasság)
A magasságát a kijelző tetejéhez képest kéne mérni, mert ettől függ hogy befér-e az asztalom kihúzható billentyű tartójába. -
Gyick
őstag
Sziasztok!
Van egy billem(Genius KB-21e),1-2 gomb nem müködik rajt,szétszedtem-összeraktam de igazából csak rosszabb lett Ezért szeretnék venni vmi nagyon olcsó bill-t kb 2ezer ft magaslatában.Magyar legyen,legyen ilyen levehető csuklótámasza,meg ha van rajt mute gomb az nem hátrány.Mit ajánlatok? -
nagyúr
A minap vásároltam dolgozni a notim mellé egy MS Ergo 4000-es billentyűzetet. Olvastam még a vásárlás előtt, hogy a space jobb oldala zöröghet, néha nem érzékeli a leütést, ám, ha leszedem, az U-alakú kampót beakasztom, és úgy teszem vissza, az jó eséllyel megoldja a problémát. Leszedtem, beakasztottam, visszatettem, de a helyzet nem változott, Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? Köszönöm előre is!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
hajtömeg
aktív tag
-
Radnix
senior tag
Hello!
Valahol lehet már kapni Revoltec LightBoard XL3-at MAGYAR kiosztással?
Amennyiben nem lehet, akkor tudtok háttérvilágítással ellátott, hasonló árkategóriájú billentyűzetet magyar kiosztással?
köszi! -
_tRebroN_
tag
Van itt aki Logitech G110-et használ??
Norbi
-
Xaels
félisten
Üdv. Szeretnék egy halk billentyűzetet, semmi más extra nem kell csak, hogy csendes legyen. Miket tudnátok ajánlani?
-
qfm
őstag
Sziasztok,
milyen billentyűzetet lenne érdemes venni, ha az alábbiak a szempontok:
1, kitapintható szélek a billentyűn (kényelmetlen egy olyan billentyűzet amin az egész egy sík felületnek érződik)
2, laptop billentyűzet szerű minőség: hp, és thinkpad billentyűzetet használtam/használok megelégedettséggel, viszont pár másik laptoptól ami a kezeimbe volt, pl. fusi, vagy packard bell, a hideg rázott olyan rossz volt.
3, kényelmes használat, bár ezt az előbbi feltételnek garantálnia kell, de hosszú program kódokat elég fárasztó írni a jelenlegi magas és nehezen járó gombú asztali billentyűzetemmel
4, legyen numpad
5, normális enter
6, és nem bánnám ha legalább egy némító gomb helyett kapna rajta
Ami nem fontos:
Világítás, ergonomikus hülyeségek, csili-vili design, vezetéknélküliség, semmi ilyesmi nem fontos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!