- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bármelyik 4KRO-s, lehetőleg PS/2-es. Ár újonan: ~2000 Ft.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz WolfheartGR #9466 üzenetére
A joy-aik nem rosszak. Persze nem CH Combatstick.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bármelyik 4KRO-s, lehetőleg PS/2-es. Ár használtan: ~500 Ft.
-
barisj
aktív tag
válasz WolfheartGR #9494 üzenetére
na de most ténylegD
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
barisj
aktív tag
Hali, melyik a legolcsobb gamer bill cs1.6ra?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
gyulank
addikt
válasz WolfheartGR #9491 üzenetére
Igen, magyar kiosztással, de nekem elég, ha annyival tud többet, hogy világít. Ez a funkció, gondolom nem kerül annyiba, mint a plusz gombok.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
WolfheartGR
őstag
válasz gyulank #9490 üzenetére
Az attól függ, kell e magyar kiosztás. Ha nem akkor van mit ajánlani. Ha igen akkor meg őőőő, majd segít valaki más.
Amúgy a Microsoft Sidewinder X4-et tudom ajánlani. Kapcsolható és pirosan világít.[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Régóta szeretnék egy világító betűs billentyűzetet, de minden kéken világít, pedig azt utálom.
Nekem azt hiszem a pirosas-narancs színű betűk tetszenének legjobban.
Tudom, vannak matricák, de jobban szeretném én befolyásolni, mikor világít.
Találtam flexibilis világító billentyűzetet is, télre nem lenne hülyeség olyan sem, de az is kéken világít, ráadásul a billentyűzet világít, a gombok sötétek, a betűk meg feketék rajta, szóval pont a lényeg nincs kontrasztban. Létezik kedvemre való billentyűzet, ami nem is drága?ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
jilian
addikt
válasz WolfheartGR #9487 üzenetére
Nem még annyira nem.
Nekem felesleges az nKRO, bár jó volt látni/tudni, hogy tudja a bill.
"Mit szeretnél még tesztelni?"
...inkább gyakorolni, hogy pontosabb legyek a játékokban. -
jilian
addikt
Bajekom ebből az utolsó pár hsz. -ből én is tanultam tőletek! (ismét)
más:tudtok még ilyen kis teszt oldalakat? ez az egeres nagyon jó.
-
WolfheartGR
őstag
Nem azért ìrtam ami ìrtam, hogy megbántsalak. Csak próbálok segìteni. Tudom időnként kicsit nyers a stìlus. Ha csak ez a baj akkor ne haragudj meg érte. (Most is melóból lógok, hogy neked ìrjak.)
-
stranger28
addikt
válasz WolfheartGR #9482 üzenetére
208 ms, pedig engem szerettek mindig is bannolni, bakker.
Hát, én már leírtam neki, hogy az nem az egér válaszideje, hanem az USB-é, ha úgy tetszik, de nem érti. Másrészt az sem bonyolult dolog, hogy a billentyűzetnél nincs mozgás, amit nagyon pontosan le kéne követni digitálissssan. Az, hogy a billentyűzettel is tudsz irányítani, teljesen irreleváns, mivel vagy le van nyomva valami, vagy nem. Egérnek pont az az előnye, hogy térbeli mozgást követ le, így pontosabb, mintha 4-8 irányod lenne összvissz ilyen lenyomás-nemlenyomás kombókkal.
[ Szerkesztve ]
-
kroy83
tag
válasz WolfheartGR #9482 üzenetére
Tudom mennyi az a 8ms, és a saját agyamra hagyatkozok, Próbálok nem megenni semmi sz@rt. Kösz a segítséget. Respect.
I don't need to "get a life". I'm a gamer, I have lots of lives!
-
WolfheartGR
őstag
Elsősorban az, hogy a billentyűzettel egy mm-t sem teszel meg az asztalon, míg az egérrel ez akár sok-sok centit is jelent.
Tudod mennyi az a 8ms? 0,008másodperc. Beszarok, ha ennél gyorsabb vagy. Teszt.
Jaigen, ha ez ennyire fontos, akkor az Ikari kattintás és történés a gépen késleltetése a legjobb 5ms, egy Da 20ms körül van. Valahol az egeres topikban linkeltem erről egy képet, tesztet, nincs időm megkeresni.Nem azért kell nekünk az emelt polling rte, hogy gyorsabban kattintsunk. Hanem azért, hogy a kommunikációs kapcsolat sávja nőljön.
Stranger: Segítsétek kiverni a fejébből a marketing f@szságot. Mert nagyon megette...[ Szerkesztve ]
-
kroy83
tag
válasz stranger28 #9479 üzenetére
Biztos én vagyok a hülye, de mi a különbség az között hogy fel irányítom az egeret, vagy balra nyomom a kurzort? A reakcióidő az amilyen gyorsa reagál az eszköz a mozdítás\lenyomás pillanatától nemde?
-
stranger28
addikt
Beletanul mi....
-
kroy83
tag
Hogy ne lenne mozgás. A jobbra balra előre hátra nem mozgás?
-
stranger28
addikt
Egérnél mozgást követ, ahogy írják is. Tehát minél több adatod van a mozgásról, mivel kisebb időközönként vettél mintát, annál pontosabban tudod majd követni a mozgást. Szóval ez nem olyan válaszidő, mint amire te gondolsz.
Billentyűzetnél ugye nincs mozgás, így végül bőven jó a kisebb Hz.
Másrészt egeret sem sokan ajánlják, hogy 1000-ren használd, terhel az mindent, szvsz feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
kroy83
tag
válasz stranger28 #9473 üzenetére
Nem kell hülyének nézni...
Egérnél ugye ez válaszidőt jelent, vagyis 500hz 2ms 1000 hz 1 ms, ha nem tévedek...
Gondoltam ez a billentyyűzetnél is így van, vagyis annál gyorsabban reagál, minnél több hz!?Köszi a választ, nekem ebből az következik hogy így van ez a billentyűzeteknél is...
Tehát 125hz alapból ugye? 8ms válaszidő
500 hz 2ms válaszidő (vagyis gyorsabban reagál a gomblenyomásra, nekem ez igy jön le)[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz stranger28 #9470 üzenetére
milyen kapcsolót érdemes ezek alapján választani?
blue vagy brown? (vagy ez esetben - nagy ütőerő - jó a red/black is?)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
WolfheartGR
őstag
válasz stranger28 #9473 üzenetére
Ne bántsd, újonc. Majd beletanul. Mi meg azért vagyunk itt, hogy segítsük.
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz WolfheartGR #9472 üzenetére
Olyan gémeressen hangzik, azé.
-
WolfheartGR
őstag
Ömmm... Azon kívül, hogy rá van írva, és terheli az usb síneket feleslegesen kevésbé tartom valószínűnek, hogy javítaná a billentyűzet perfect controllját...
"USB Polling Rate: Ez az az érték, ami megmutatja, hogy egy másodpercen belül hányszor frissül az egérpointer pozíciója. A 8 bites adatsávval rendelkező egerek esetén (Microsoft WheelMouse Optical 1.1 / Intellimouse 1.1a / Intellimouse Explorer 3.0 / Laser Mouse 6000, Logitech MX 300 / MX 500) az emelt polling rate jelentősen javítja a perfect control-t is. Picit részletesebben lsd. lejjebb.
Perfect Control: Az az egzakt sebesség (m/s), ameddig a szenzor hiba nélkül követi a rántási vektort." Bővebben.
Egy billentyű esetében az egyszerre kezelt gomblenyomások kezelése az érdekes játékos szempontból. nKRO
Tehát miért fontos ez neked? (Vetült fel bennem az értetlenkedő kérdés.)[ Szerkesztve ]
-
kroy83
tag
Valahol olvastam hogy a billentyűzet is mehet 500hz-en ahogy az egér. Ez billentyűzettől függ, vagy tweak?
-
hegti
aktív tag
sziasztok! Gigabyte GK-K6800 multimédiás billentyűzetről mi a véleményetek? mennyire jó vétel 3300 Ft-ért?
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Ringman
nagyúr
hello!
mechanikus billentyűzetet ajánlotok, gépelésre, ha a billentyűzetet használó (nem én vagyok) igen "erős leütéssel" gépel, és szüksége van arra, hogy iso kiosztású legyen a bill?
a magyar boltokban kapható razer blackwidow-k azok UK kiosztásúak? más brown/blue (a fentiek alapján melyik lenne jobb) - kapcsolós bill kapható itthon, 30k alatt?
jó lenne, ha mind2 win gomb meglenne, illetve + a menu is.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
csimika
csendes tag
Ki fogja a Filcojat upgradelni?
-
WolfheartGR
őstag
[link]
Másrészt meg szívtam már saitek cuccal, volt egy pro gamer command unitom meg egy erővisszacsatolásos kormányom is. Tőlük nem merek venni semmit immár. Arról nem beszélve mik a tapasztalatok a rat széria többet eladott darabjaival.
Remélem neked semmi gondod nem lesz és sokáig élvezed a cuccost.[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
Sziasztok
SOS-be kellene nekem egy ajánlott vezeték nélküli egér +bill páros
Saját akkus vagy ceruza akkus lenne a jó
Telefonhoz használnám így nem lenne rossz ha relatíve kis méretű lenne de azért még kényelmesen használható tudtok valamit ajánlani?
Köszi
-
Acsi
aktív tag
válasz WolfheartGR #9460 üzenetére
Van alátét csak ugy nem látszódott az egér mi a bajod az egérrel próbáltad már?
-
WolfheartGR
őstag
Kicsit sok a csillivilli a billen, mindemellett nekem bejön. Főleg a modularitása miatt. Számolj be psl az NKRO képességéről. Itt a tesztoldal.
De az egér... Ennyi pénzért már van normális is.
Nem ártana valami alátét sem. Kár a lakkozott asztalért.[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
A K360-on már hogyne lenne Home/stb. ... /és nem is Fn, hanem rendes funkciógomb/ csak nagyon idétlen helyen
Ami viszont tényleg nincs (és nekem nagyon hiányzik) a normál bill.-kön a jobb oldali W gomb utáni helyi menüt előhozó bill:
Fn+PgUp-al előhozható, de egyáltalán nem kézre eső
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
vlevi
nagyúr
válasz #48967168 #9452 üzenetére
Egyébként nekem is hasonló a problémám, nekem is egy kicsit arrébb van a tévé, előtte a kormány+pedál. Én mondjuk annyival oldottam meg a dolgot, hogy a bill+egér szet az drótnélküli MS Wireless 800, amiből a billentyűzet egész használható, egérből meg van mégegy, normális drótos. Valahogy drótnélküli egér még nem volt a kezemben olyan, ami jó lett volna, billentyűzettel nincs akkora gond. Naszóval, az MS Wireless 800 szetnek az egere oda van téve a kormány mellé, a billentyűt meg viszem magammal, annyi belefér, és az az egér még annyira jó, hogy a "start race"-re kattintsak vele.
"ez a k400 alkalmas játékra?"
Egyáltalán nem. Inkább csak billentyűzet pótléknak lehet nevezni, olyan aprók rajta a gombok.
Persze én is játszok, de Race07, GTR2, GT Legends, amiben a billentyűzet csak arra kell, hogy egy crash után megnyomjam az ESC-t[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
ez a k400 alkalmas játékra?
-
vlevi
nagyúr
Logi K400-nak is unifing vevője van. A logi honlapja szerint is, és a képek szerint is.
A lényeg az, hogy a másik billentyű, vagy egér is ilyen legyen. Az kevés, ha mini vevője van a másiknak, az kell, hogy ez a 6 ágú embléma rajta legyen, ez jelenti a unifyingot.De pont az a lényeg a uni vevőben, hogy nem kell egy szettet venni, vehetsz külön billt és egeret is. Persze sokkal drágábban
Másik gond, hogy egyáltalán nincs választék.
Marhadrága K750, K800, vagy Mk710, nincs is mindegyik magyarul, vagy a K360, azon viszont nincs home/end/pagedown... gomb, meg olyan nagyonizé laptopos. Sokkal jobb, mint a K400, de nekem idegenül néz ki. A gombjainak a méretével nincs gond, mert a látszat ellenére teljes méretűek a gombok, de akkor is furcsa...[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz #48967168 #9448 üzenetére
Ha mindkét vevőegységet csatlakoztatod a géphez, elvileg mennie kell. Ha azt akartad elérni, hogy egyetlen vevőegység lekezelje a régi szettedet is meg a K400-at is, az úgy nem fog működni.
Ha egy vevőegységre akarsz több eszközt kötni, az a Logitech® Unifying technológiát használó eszközökkel elvileg lehetséges. Ha szettet akarsz, akkor csak a Wireless Desktop MK710 játszik, ha jól látom."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech Touch Kexboard-ot (K400) mert néhanap a szimulátorozom a szoba másik sarkában lévő cockpitemben, és marha praktikus, hogy nem kell a meglévő bill+egér kombót hurcolászni.
A K400 vásárlása előtt azt olvastam róla az iPon termékfórumon, hogy hajlandó más Logi-billentyűkkel együtt párhuzamosan (!) is dolgozni, azaz nem kell csereberélni őket a használatukkor. Sajnos nekem ennek ellenére a meglévő vezetéknélküli Logitech szettemmel nem megy (a típusát nem tudom, elég blőd, de már lekopott róla a felirata) bár az még a régifajta vevőegységgel van ellátva, nem ezzel a mákszemnyi USB csatival.
Kezd világossá válni, hogy ebből a "fő" szett cseréje lesz, de az a kérdésem, hogy melyik Logitech-re cseréljem? Olyan kellene ami biztosan hajlandó együttműködni a K400-al... Egyébként normál napi használathoz lenne, nincs szükségem a gamer csoda billenytűzetekre...
(sajnos az iPon-on már nem forgalmazzák a K400-at, így a fórumán sem tudtam ezt megkérdezni)
Előre is köszi!
-
zsotty4
tag
Üdv , nézegettem kicsit a billentyűzeteket, és megtetszett a k360. Méret, kiosztás , stb minden tekintetben megfelelne az ízlésemnek, csak hát wireless... Ezért kérdezlek titeket, hogy hasonló billentyűzet vezetékes kivitelben létezik-e?
-
-
stranger28
addikt
Valaki használ itt dvorak kiosztást?
-
Maxtreme
addikt
válasz Vasinger! #9441 üzenetére
A mozgásérzékelő érzékenységére gondolsz? (ez de szép így leírva )
Azt sajna sehogy Egy kis késés lesz mindig. Tehát nem pontosan akkor kapcsol be a világítás amikor a billentyűzet fölé teszed a kezed, hanem mondjuk 1 sec múlva.A fényerőt pedig FN+F5/F6 (csak manuálisan működik tudtommal, nincs automatikus fényérzékelés. Aztán lehet én tévedek, soha nem keresgéltem mert nincs rá különösebb szükségem )
Am grat hozzá
Ha esetleg előjön az input lag, nem bepánikolni, hanem közelebb tenni az érzékelőt![ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nos jelentem, hogy most már a K800-ról gépelek.
Hát egy cseppet sem bántam meg, hogy megvettem. Ég és föld az ezen való gépelés.
A korábbi alsó-közép kategóriás billentyűzeteim közelébe sem érnek ennek, pedig próbáltam már párat: K120, K200, K300, K340, G11, G15 stb stb.
Ezen élvezet a gépelés. Nem tudok félreütni rajta, beszarás.... Azt hittem, hogy már én felejtettem el gépelni, de kiderült, hogy ez nem így van.
A világítás hihetetlen jó, bár arról lesz pár kérdésem a hozzászólás végén.
Mindenesetre megérte a nem is kevés összeget 16k-t fizettem érte, vadonat újonnan szinte, aki használta még nem is tette fel töltőre mert még annyit se használta, a töltő kábelét én csomagoltam ki hozzá.
A világítással tehát a kérdésem:
Szóval milyen opciók vannak? Van a 3 opció ugye a setpointban:
- Kéz érzékelés
- Adott ideig világít gomblenyomás után.
- Kikapcsolás.Viszont a fény érzékenységét hogyan lehet állítani. Tehát az oké, hogy az FN gombokkal tudom állítani, de a azt hiszem van rajta fényérzékelő is. Azt hogyan lehetne feléleszteni? Pontosan hogy működik ez?
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz Maxtreme #9433 üzenetére
Nem jól tudod, lassan minden gyártó piacra dob ilyet típusú aksit :
Én az Eneloop mellett használtam Vartát, GP-t, Duracellt és Panasonicot - és csak ez utóbbi ért az Eneloop nyomába. De igazából a Vapextech Instant és az Uniross Hybrio aksik aprofik, csak hát nálunkfelé nem hozzáférhetők
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Maxtreme
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz Vasinger! #9431 üzenetére
Igen, kicserélheted, de nem fog lemerülni
Nekem is eneloop van a fényképezőgép vakujában, marhajó cucc.
Az eneloop abban különbözik a hagyományos cerka akksiktól, hogy akár 1 évig is megmarad a töltöttségének 70-80%-a, ha nem használod. Ezzel szemben egy hagyományos ceruzaakkumulátor már 1 hónap után is alig-alig használható. Nem azért, mert elfogyasztod belőle a szuflát, akkor is van egy elég jelentős önkisülése, ha a fiók mélyén tárolod. -
Vasinger!
nagyúr
Ha választani kéne, hogy 16k-ért melyik billentyűzetet vegyem, melyiket ajánlanátok?
Mindkettő 16k-ért lenne.
Logitech K800 kb. féléves, garis
Mx 5500 egérrel több mint 2 éves, kb. fél év gari van rá, de van hozzá egér is.
Gépelés szempontjából melyik lenne a legjobb?
A K800 nagyon csábít a világító billentyűk miatt, de az kicsit zavar, hogy saját akksija van, tehát nem cserélhető. Tehát ha lemerül muszáj vezetékkel használni, másrészt meg ha elhasználódik, akkor nem lehet cserélni se.
Mennyi ideig tart a töltés?
-
Maxtreme
addikt
válasz Tepsifüles #9421 üzenetére
Tess.
Néma bill:
Néma egér:
Egyik sem szép, egyik sem jó, egyik sem használható, de legalább némák
Viszont ezeken kívül nagyon nem is fogsz kapni oylan beviteli eszközt amiknek abszolút nincs hangjuk
Vagy esetleg javasolhatnám ezeknek az alkalmazását:[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #9423 üzenetére
"ugyanis nincs néma bill vagy egér"
Általában a Space-n bukik meg, hogy halk-e vagy sem. Ezenkívül a halkság nagyon függ attól, hogy milyen "lendülettel" gépel az ember. Mert mindegyik halk, amikor óvatosan nyomogatjuk, de amikor gyorsan gépel valaki, akkor nem figyel oda, hogy ne nyomja le erősen a billentyűt, és olyankor jön a hang.
De egy minőségibb cuccnál később. Egy Genius sajnos képes arra, hogy 1-2 hónap után teljesen elkopjon belőle minden csillapítás, és a műanyag csattanjon a műanyagon. Akkor jó, ha a gumiharangok képesek elnyelni ezt az ütést. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tepsifüles #9421 üzenetére
Sok sikert a keresgéléshez.
A barátnődnek meg vegyél egy agybadugós fülest vagy egy zárt fejhallgatót, ugyanis nincs néma bill vagy egér. Egy alap szintnél egyik sem tud halkabb lenni."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
GuruZone
őstag
pchelpline.hu-n megtalálod a billentyűzetet, igaz, nincs odaírva a 2.0, de az enyém onnan való. Írjatok levelet nekik és nagyon gyorsan válaszolnak minden kérdésre.
ÉÉÉS itt és így jelenteném be, hogy a K8100-amat lecseréltem egy K8100 v2-re, így egy rövid videóval is tudok szolgálni
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Tepsifüles
tag
Sziasztok!
A barátnőmet nagyon zavarja ha este tanulás közben gamelek és "kattogtatom" az egeret/billentyúzetet. Valami olyan darabot keresnék, amelyik nagyon-nagyon-nagyon csendes. Tudnátok tippeket adni? (és persze használható játékokhoz ).
Előre is köszi.
Sabee
-
batagy
őstag
Én a Spar-ban vettem egy Silverline MM-KB770 USB billentyűzetet, 1500 Ft-ért, meglepően jó.
Az Enter billentyű kétsor magas, a backspace két oszlop széles, a fel-le-jobbra-balra billentyűk és az insert-home-pagedown-stb blokk el van választva a többitől, szóval minden megvan ami kell.
Van rajta pár multimédia billentyű is, alapból működnek. A registry-ben lehet módosítani, ha más progit akarunk a gombokkal indítani, szóval nem kell külön driver.Annyi negatívum van csak esetleg, hogy az ESC gomb kicsi (fél magas csak, mint a F1-F12 gombok), meg úgy általában a gombok közel vannak egymáshoz, de szerintem egész jó.
-
gg72
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #9418 üzenetére
Ha jobb, mint a K340 (ez van most nalam, de nem igazon jön be, inkabb a laptop-szerü billenytükhöz vagyok szokva, meg zavar a fenyes felület), akkor jühet PÜ-be.
-
gg72
veterán
Apple billentyüzet müködik win7-en?
-
gg72
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #9415 üzenetére
Persze, majd "megfogdosom" őket. Amúgy nem emlékszel mennyibe került?
-
gg72
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #9413 üzenetére
OK
-
gg72
veterán
Trust Curve Wireless Keyboard milyen lehet? Az ára egész baráti (5ezer Ft körül):
[link] -
dEkKoo98
csendes tag
válasz icecave #9050 üzenetére
Üdvözletem!
Én is billentyűzet vásárlás előtt állok!
A mostani egy Genius multimédia billentyűzet kb. 7 éves és teljesen jól működik csak már lötyögnek a gombok kicsit, de más baja nincs.
DE a mostani billentyűzetekhez képest elég nagy és már ideje lenne lecserélni.
Ilyen dolgokat szeretném ha tudna elérhető áron és még sem gagyit! :
- lehetőleg közepes méretű csuklótámasz
- jó nyomáspontú gombok
- igényes kialakítás
- magyar kiosztás
A háttérvilágítás nem fontos.
Igazából gamer billentyűzetet szeretnék venni de nem igazán találtam olyat ami magyar kiosztású.Előre is köszönöm a válaszokat!
deKKo
-
st6969
őstag
Úgy alakult, hogy megvettem a Logitech MK260-at (kipróbálni sajnos nem tudtam sehol, itt nincs közelben semmilyen ilyen üzlet).
Kár volt.
Itt követnék meg mindenkit, aki megpróbált annak idején lebeszélni A billentyűzet elmegy, de az egér... eleve az gáz, hogy a görgő gomb nem az a csendes mikrokapcsolós, ami a legtöbb egéren van manapság, hanem az őskori hangos, tompán kattogós.
Az usb vevőt 2 részben lehet kihúzni a helyéről először a burkolat jön, majd a bentmaradó nyomtatott áramkört óvatosan megfogva ki lehet húzni. Nincs letörve semmilyen pöcök, ennyire lazán pattan össze.
A legnagyobb baj viszont az, hogy használat közben folyamatosan akad az egérmutató. Én ezt csak 1920x1080-as felbontásban tapasztaltam, de ott gyakorlatilag folyamatosan. Kisebb felbontásban jónak tűnik. Lehet ezen valamit állítani?
Win 8-at használok -
Chereiose
addikt
Remélem az új logitech mechanikus billentyű megjelenésével olcsóbbak lesznek a régiek....DE nem valószínű mert az egerek se olcsóbbak, ha kijön egy új...sajnos :S
-
Envo_
aktív tag
Valaki nem tudja hol lehet kapni a Gigabyte K8100 V2-t? Mert neten sehol sem találom, és eléggé "kedvező" az ára pl a SteelSeries 6GV2-höz képest, arra nincs pénzem
-
stranger28
addikt
válasz rayoliviero #9404 üzenetére
Ahhoz képest nem vészes, de persze sok.
-
rayoliviero
veterán
válasz stranger28 #9403 üzenetére
Csak az ára...
-
stranger28
addikt
Logitech is ringbe száll: [link]
-
Maxtreme
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #9401 üzenetére
jaja, az mint említettem nekem sem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Adobe Photoshop
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Trust GXT 838
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Cooler Master CK720
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest