-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pont én is azt olvasgatom, szerintem [oWn]f4te elég röhejesen túlzásba viszi az ezen való rágódást, mintha számítana bármit is, hogy USB-s vagy PS/2-es billentyűzetet használ a játékhoz. Használj PS/2-es billentyűzetet, mert csak úgy leszel menő játékos, akinek másból sem áll az élete!
Sk8erPeter
-
nyunyu
félisten
Ezt a játék közben úgy kell érteni, hogy amikor már valaki hardcore-ban nyomja multiplayeren, és már mindent kikapcsolt, és már csak ez maradt. Akkor, amikor a i7-es configon, Ati 6970x2-vel, de CRT monitoron 800x600 felbontásban élsimítás nélkül 500fps-el nyomja a counterstrikeot, és még egy mikrosecundumot ki akar csikarni a gépből.
Hajaj, ne is mondd.
Ezek osztjak az eszt az egeres topikokban.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Csikter #8295 üzenetére
Hát ennyi, ne legyetek lusták mint én és vegyetek egy angolt vagy várjátok meg amíg valamelyik igazi gyártó kihoz egy magyar kiosztást mert ez nem állapot.
Legtobb jo billzetbol van brit vagy nemet valtozat, amelyek a gombok elrendezeset tekintve a magyarnak felelnek meg.
Brit angolt nem nagyon szoktak tartani az itteni nagykerek, tisztelet a kivetelnek, azt sem tudjak, miben ter el az amerikaitol.Nemet billzet beszerzese mar eselyesebb.
Ha maskepp nem, akkor osztrakiaban csak az van, esetleg ebay.deHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz neverless #8292 üzenetére
Nincs caps és num lock visszajelző led se (nemtom, miből állt volna rátenni egy szaros ledet).
Regebbi L desktopokon a billzet vevojen vilagitott a 3 LED.
Ranezesre kollega ilyen MK260-at kapott az uj asztali HP gepe melle, mert a logisztikusunk nem vagta, hogy a HP csomagol billzetet+egeret a gepei melle.
Ha nem felejtem el, lecsekkolom.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vlevi
nagyúr
"Játék közben"
Ezt a játék közben úgy kell érteni, hogy amikor már valaki hardcore-ban nyomja multiplayeren, és már mindent kikapcsolt, és már csak ez maradt. Akkor, amikor a i7-es configon, Ati 6970x2-vel, de CRT monitoron 800x600 felbontásban élsimítás nélkül 500fps-el nyomja a counterstrikeot, és még egy mikrosecundumot ki akar csikarni a gépből.
Egyébként nem igazán számít, Ha offline játszol, gép ellen, akkor szinte tökmindegy. Egyébként pedig rengeteg dolog van, ahol késlekedés csúszik a rendszerbe. Az egyik a hálózat. Ha egy kicsit terheltebb a szerver, akkor százvalahány ms-os válaszidő a szerver felé, ugyanennyi a többi játékoshoz, az már kétszáz ms. Az, hogy ehhez még a TFT monitor késlekedése, a billentyűzet, vagy egér miatt hozzáadódik 10, vagy 20ms, szerintem lófütty. -
Csikter
csendes tag
Szevasztok!
Most vettem meg az A4tech x7-et.
Gondoltam egy rövid beszámolóval bemutatom, egy rakat szar!
Bővebben, a gombok olyanok rajta mintha egy elhasznált 10 éves bill-t használnál, a 15 macro gomb ennél szarabb helyre már nem is kerülhettek volna, ebből 8 már kifejezetten használhatatlan mivel telibe a space alatt vannak, kettő pedig a a jobb és bal oldalán ami megfelezi a mértét, aztán meg ezek a piros tapadásmentes gombok már egyenesen röhejesek.
Tényleg csak az vegye meg aki nem akar szarakodni a hosszú í-vel, meg a többi magyar kiosztás részleteivel, mert egy kétezer forintos billentyűzetnél tényleg nem jobb, már ezt a rövid beszámolót is idegesítő vele megírni.
Aki az Isku-n gondolkodik és az zavarja, hogy lehet a magyarosításnál elbaszták, hát helyet adhat a rossz-érzésének mert nem csak az hulladék hanem az eredeti angol is, utána néztem az amerikai fórumokon és ott is pont ugyanaz a baja mint ami itt.
Hát ennyi, ne legyetek lusták mint én és vegyetek egy angolt vagy várjátok meg amíg valamelyik igazi gyártó kihoz egy magyar kiosztást mert ez nem állapot.
Ennyi. -
Ribi
nagyúr
Jónapot az uraknak.
Felvetődött az egeres topikban, hogy PS2 bill jobb mint az USBs.
Igazából választ még nem kaptam miért.
Egyik ok elvileg az USB lehetséges kihasználtsága, ami valszeg lagot okozhat. Játék közben fontos ez valszeg, amikor nem sokan szoktak bluray filmet másolni külső winyóra.
Másik a cpu terheltség ugyancsak fene tudja mekkora mértékben, de gondolom ha 30MB/sec másolás nem igazán látszik meg akkor 3 billentyű lenyomása sem hiszem hogy gáz.
Harmadik a 6KRO. Ezzel az a gondom, hogy viszonylag ritkán nyomok le egyszerre 7 gombot, hogy ez gondot okozzon. Játéknál jobbkéz egéren, szóval facerollon kívül nem tudtam kaptam választ a PS2 hype-ra.
Valaki felvilágosítana? -
Kobe
veterán
hát ma sem lettem okosabb, melyiket válasszam, pedig elmentem saturnba és media marktba is, de értelmes áron normálisat nem láttam. Pedig ezeknek van a legnagyobb kirakott kínálata, amit emg lehet tapizni, és a végén már a kábeleseket is néztem
valaki mondjon már valami 5-8K közötti nagyon jól használható billentyűzetet, a K360 eddig a befutó de egyszerűen nem tudok kibékülni vele 100%-ban azzal sem.
Ha valakk tudna modnani egy jó billt, ami vezetékes, ennyiért, akkor lehet bepróbálnék egy usb hubot applikálni a notebook hűtőmre, fel leeht fogatni, így is nyernék usb aljzatot
-
neverless
tag
Sziasztok
Tegnap megvettem a Logitech MK260 nevű bill-egér kombóját. Gondoltam írok róla pár mondatot.
Még egy napja se használom, de már most imádom. Wireless, normális billkiosztása van tehát, az F1-F12 gombok 3x4-es csoportokban vannak, az insert-home-end-stb 6os sziget is a hagyományos elrendezésű. Ez egy régebbi modell, így erre még nem került FN gomb (hál'istennek). Egész vékony. Ilyen tulajdonású bill-ből nem találtam túl sokat... 7328 HUF-os ára se egy vagyon.
Sajnos nem unified-os -legalábbis én nekem nem sikerült pároztatni a meglévő uni nanómmal. Nincs caps és num lock visszajelző led se (nemtom, miből állt volna rátenni egy szaros ledet). Nincs ki-be kapcsoló gomb se.
A hátrányok ellenére nekem nagyon is megfelel. Az egérről nem írtam, mert az nem érdekel, nem is használom, ki se vettem a dobozból.
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Világítós bill-t keresnék én olyan 10-15ig belefér valami best buy cucc!?
Trust eLight LED-es bill-em volt már!
Játékra kéne amúgy.
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
kiki22
senior tag
Koszi az ajanlasokat.Logitech G19 után a Razer blackwindow megváltás.
-
Dot
őstag
Tudom, hogy ez nem az a topic, de hátha tudtok segíteni.
Van egy Logitech Internet 350 billem. Kb. imádom.
Sajna pár hónapja azt vettem észre, hogy az 'e' betűt nem mindig érzékeli.
Tuti, hogy nem windows, nem a progik miatt.
Nem tudom, hogy mechanikai, vagy elektronikai, esetleg mégis szoftveres baja lehet.
Szétszedtem, kitisztítottam, de nem segített.
Ütés, rázás sem segít!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
vlevi
nagyúr
Azt a K400-at szerintem felejtsd el. Az nem billentyűzet, hanem valami katyvasz, amire betűket rajzoltak. Egyáltalán nem arra való, hogy noti mellé billentyűzeted legyen. Legfeljebb arra, hogy fotelből, ágyból tudjál úgy leütni pár billentyűt, hogy mellette van valami egér pótlék is. Nézd meg egy Mediamarktban, ha van rá lehetőséged, és rögtön leteszel róla...
A K360 már más tészta, az tényleg nagyon hasonlít egy notebook billentyűzetre. A gombok mérete akkora, mint egy rendes asztali billentyűzeten, és a hézag sem nagyobb közöttük. A nullától a backspace végéig milimétterre ugyanolyan széles mint bármelyik átlagos klaviatúra. Csak annyi az optikai trükk, hogy egy átlag billentyű trapéz alakú, míg ezen "kocka". Pont annyi a hézag a két gomb között, mint amennyi egy hagyományos billentyű trapéz része.
-
Kobe
veterán
na, úgy néz ki Logi k360 vagy k400 lesz, még agyalok. Laptophoz kellene külső billnek, így jó ha lapos, de később nem lenne rossz a touchpad a k400ason ha pl notit tartósan összekötöm géppel, ágyból vezérelni, netezgetni stb. A K360 viszont viszont kinézetre jobban tetszik, bár játszani is szoktam egy keveset és a WASD nem volt pont alegkényelmesebb rajta.
De ha valaki tud linkelni unifying vevős magyar kiosztású K350-et, arra is csábulna a szívem
-
Csikter
csendes tag
Szevasztok!
Esetleg tudnátok valamit mondani arról, hogy létezik e olyan billentyűzet itthon ami vezetékes, minőségi és netán háttérvilágítás is van benne (természetesen magyar kiosztással), mert egy fél délután ment el azzal, hogy kerestem és idáig az Isku meg a logitech k300 merült fel, ezeken legalább van magyar kiosztás és nem a ranglétra legalján helyezkednek el.
Van valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban vagy esetleg javaslata egy másik termékről ami talán beleillik a kritériumokba?
Előre is kösz a választ. -
sw3nzor
csendes tag
Sziasztok. Egy érdekes kérdéssel állnék elő, remélem tud majd valaki segiteni. Évek óta razer billentyűzetem van, és eddig nem nagyon kellett a hosszú i-t használnom, vagy megoldottam, de mostmár szükségem lenne rá mert egyre több fogalmazást kell irnom..
A kérdés az lenne, hogy egy külföldi billentyűzeten, bármiféleképpen, programmal vagy másképp be lehet e állitani, hogy egy bizonyos gombot felülirjak egy általam kijelölt karakterre (ez esetben hosszú i-re). Szétszórom ezt pár fórumon hátha tudnak segiteni, előre is köszönök minden javaslatot, remélem van ilyesmire lehetőség. Szervusztok! -
proxybition
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata az A4tech KD-800l billentyűzettel? Tudom, hogy funkcióját tekintve alapvetően multimédiás billentyűzet, de mennyire lenne megfelelő játékra? A világító gamer billentyűk jóval efölött vannak árban, úgyhogy ha nem ajánljátok, akkor inkább választok led nélkülit ebben az árkategóriában.
Köszi. -
mclord
aktív tag
Nagyon nem találom a billem, pedig azt gondolom nem nagy az elvárásom
1. Vezeték nélküli legyen
2. Háttér világítás
--Idáig könnyű dolgom van--3. Magyar -sajna amit néztem logitech G sorozatát egyik se tud hunul
4. Ne legyen méregdrága
+1 előny a programozható bill. (PS-be is lehessen)
+2 Hang ki menetEsetleg valami jó bill ami ezen paramétereknek megfelelő ?
[ Szerkesztve ]
''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''
-
fi:zi'k
nagyúr
Van olyan normál-magyar kiosztású bill, ami a Logitech Unifying egységével képes kommunikálni?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Aidan85
aktív tag
Razer Tarantula? Nem sok minden lelhető fel róla itt a fórumban csak, hogy van, akinek tetszik, és van, akinek nem... Azért a kérdés, mert egész baráti áron van 1-2 aprón most.
Mondjuk egy Sidewinder X4-hez hasonlítva? -
vlevi
nagyúr
válasz Sk8erPeter #8267 üzenetére
Nemtudom, lehet, hogy bekevertem valamivel? Vagy csak annyira kómás vagyok, hogy a drótos wave-re néztem, hogy nem unifying?
-
vlevi
nagyúr
válasz Sk8erPeter #8265 üzenetére
Nem, de az mk550 szet, vagy a K350 billentyűzet sem az, amiről az egész indult.
Egyébként tényleg farokság a logitech részéről, hogy van egy ilyen technológiájuk, amit azonnal bele kellene rakni az összes eszközükbe, és akkor öröm bódogság lenne, de nem teszik. Miért?[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz -HajTömeg- #8262 üzenetére
ha bejön a lapos kialakítás és az ívelt forma akkor mindenképp.
állítólag elég kényelmes ugye neked meg gépeléshez kell leginkább. arra ügyelj hogy van belőle angol és magyar kiosztású , vásárlás előtt csekkold meg.olcsóbb kategóriában nem igen van tőle jobb, 5k meg nem húzós ha eseleg csalódsz is benne (bár nem hiszem )
-
laukotomi
csendes tag
Sziasztok!
Én is billentyűzetet szeretnék vásárolni, ahogy sokan mások itt, mert a mostaninak nem tetszett az a másfél deci söröcske... rip
A legfontosabb dolog nekem az lenne, hogy minél kényelmesebben járjanak a gombok és hogy ne legyen benne keylock (azaz legyen benne antighosting vagy micsoda.. tehát 3 billentyűt had nyomjak le egyszerre )
Most van itthon egy ilyen Genius i220-as bill, de hát annak a gombjai borzalmasan kemények a régi billentyűzetemhez képest :/
Az árkategória olyan 5k körül lenne, mert úgy őszintén én sokallok többet kiadni egy billentyűzetre, bár lehet megérné, de lehet nem kell drága, ezért írok ide -
F34R
nagyúr
válasz jaffa 2843 #8257 üzenetére
barna fél úton van a kettő közt azért írtam mert nem tudhattam mire kell főképp.
egyébként a fekete meg a piros kapcsoló ami kimondottan játékhoz készült.
(ezek nagyobb erővel is lenyomhatóak ) egyébként meg átműthetőek a switchek ha baj lenne velük -
jaffa 2843
Ármester
Jah, azhoz kőne leginkább.
Szal ha black nem ajánlott annyira, akkor a red sem? Egyébként imádnám a blue hangját és érzését, csak játék közben ugyis tövig pumpálja az ember a gombokat.
Amugy a black miért nem annyira tartós?#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
F34R
nagyúr
válasz jaffa 2843 #8254 üzenetére
játékhoz köll ?
egy barna / kék ( bár az inkább gépeléshez jó ) járnál jól. fekete switchek nem annyira tartósak.
-
jaffa 2843
Ármester
Valakinek van esetleg tapasztalata a QPAD MK-85 mechanikus billentyűzetével?
Minden van benne amik nekem fontosan
-mechanikus
-N-key rollover
-világítás
-makro
-media gombok
-UK layout (nagy enteres és a / is jó helyen van)#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Kobe
veterán
válasz Sk8erPeter #8252 üzenetére
igen, ezt nézegettem én is, ez a wave utódja wirelessbe, csak annyia szépséghibája, hogy magyarul nem is lehetett hivatalosan kapni magyarországon sem a k350et, semmilyen MK szettet amiben a K350 benne volt, csak US kiosztással, most meg már egyáltalán nem lehet kapni (mindenhol 0 raktárkészlet van)
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha erről a kombóról van szó, akkor írja a spec.-nél, hogy Unifying van hozzá:
[Logitech Wireless Wave Combo MK550]A bill. külön is kapható:
Logitech Wireless Keyboard K350Ha F34R nem erre gondolt, akkor majd megmondja.
Itt pl. lehet kapni, itt is írja, hogy Unifyingos a bill.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Kobe
veterán
azt vágom, csak nekem laptophoz kellene külső billnek, amin eléggé limitálva van az usb csatlakozók száma. Van egy M510-es egerem, amihez van unifying receiver usb-s vevő, amire több cuccot is rá lehet kötni, így olyan bill kellene ami szintén tud ilyet - nyertem egy USB csatlakozó helyet
-
Falcon C.
aktív tag
Esetleg az MS Wired 600 helyett valami szintén halk, fekete és nem agyament árú billentyűzet? Sajnos a 600-ast csak egérrel együtt lehet megvenni, rendelni mindenfelé.
OK, szettben sem drágább 6ezernél, de minek vegyek még egy egeret, így is van itthon kettő...
[ Szerkesztve ]
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
Csatii
csendes tag
-
Csatii
csendes tag
Sziasztok!
szerintetek melyik bill a jobb? árba és minőségbe is.
-genius slimstar i220
-genius slimstar i222előre köszi a segítséget!
Apple iPhone Best!
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ez a notebook bill érzés addig jó még nem egy olyan illető nyomkodja akinek robosztusabb a keze"
Ez nem igaz. Nekem eléggé lapátkezem van, mégis szeretem, ha finoman jár a billentyűzet, mint pl. a Lenovo Y570 billentyűzete esetén. Az ilyen csattogós billentyűzetektől meg kimegyek a fazonomból. Szóval ez pusztán egyéni preferencia kérdése, nem kézmérettől függ.Sk8erPeter
-
Kobe
veterán
logitech wireless billentyűzetből milyet érdemes venni, ami nem túl drága, de használható ?
van egy m510-es egerem, annak van már ilyen okosabb fajta usb csatlakozója, amire több készüléket is rá lehet kötni, valami olyasmi kellene ami azzal kompatiilis
mivel az asztal billentyűzettálcáján lenne ahsználva így jó lenne ha nem lenne túl magas. Elvárás semmi extra, esetleg 1-2 programozható gyorsbill, és hogy ne legyen 90 es évekbeli irodai kattogós hangja
-
qfm
őstag
Félre értettél valamit. Pont a nem mechanikusok közötti összehasonlítást írtam, és azok között érzem a minőségi laptop bill.-t jobbnak (erre a hsz-re válaszoltál). A mechanikust próbálnám ki szívesen, ha lenne rá módom. De mivel nincs, ezért érdeklődtem az elején, hogy mennyivel ad másabb gépelési élményt.
"ez a notebook bill érzés addig jó még nem egy olyan illető nyomkodja akinek robosztusabb a keze"
Nincs kis kezem, és erőm is van hozzá elég, hogy szétverjek egy normál billt, de ha órákon át írsz esetleg, akkor nem mindegy hogy milyen gombokkal küzdesz. Főleg, ha következő nap is még írni akarsz, nem a kezed pihentetni.
-
deathtania
senior tag
válasz peter9228 #8223 üzenetére
köszönöm a megerősítést, már meg is érkezett a kis Genius KB-G235. azt kell mondjam, hogy ebben az árkategóriában maximálisan jó. kicsit emlékeztet a G15ömre. nagyon könnyű vele gépelni, és ha a gombok szélét nyomom le, akkor is szépen lemennek a gombok. ezt a hsz-t már arról írom. azt hiszem szimplán ezt fogom használni a mindennapokban is.
-
-
-HajTömeg-
őstag
Microsoft Curve 3000-ról tapasztalata valakinek?
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
vlevi
nagyúr
válasz Sk8erPeter #8219 üzenetére
Ma is jártam a médiában, és sajnos az enter pont olyan lapos rajta, mint a becsatolt képen. Az Enter fölött van az ű betű.
-
F34R
nagyúr
Hát ahogy érzed , semmivel nem nehezzebb lenyomni egy mechanikus switch-et mint egy sima rubber dome-t. ez a notebook bill érzés addig jó még nem egy olyan illető nyomkodja akinek robosztusabb a keze ( vagy szereti érezni hogy az a bill rendesen le van nyomva.)
Mondjuk nekem mechanikusból is nagy vágyam egy brown kapcsolós nem teljes 88 gombos (us,uk )billenytűzet. Kipróbálni nem merek őket mert az eladó törölgetheti a nyálam a pulton. -
Falcon C.
aktív tag
Mit mondanál arra, hogy magyar kiosztású, fekete és halk billentyűzet? Semmi extra nem kell, csak ezeknek a kritériumoknak kellene megfelelni (olcsó persze lehet!). Még egy apróság: az is mindegy hogy vezetékes-e, vagy sem. Köszi!
[ Szerkesztve ]
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
royalka
őstag
Én egy Dual Color-t már vagy 3 éve.. Teljesen meg vagyok vele elégedve a csere is csak azért volt mert megtetszett a Apple fíling
Kérdés: vajon a hogyan tudok a jobb sarokba lévő csillag gombhoz funkciót rendelni??? (bill genius i820)
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Egon
nagyúr
válasz Strauss #8226 üzenetére
Magyar kiosztású, világítós, minőségi, kifejezetten játékra alkalmas billentyűzet (ami még ráadásul halk is), nem nagyon létezik (még jó, hogy az olcsó kitételt nem szerepeltetted, mert akkor végképp impossible mission... ).
A Logitech G szériás cuccai (meg az MS Sidewinder billek) elég jók, de nincsenek honosítva (valamint az előbbiek nekem picit hangosnak tűntek).
A Logitech K800 elérhető magyar kiosztással, halk is, minőségi cucc, szépen világít - de mivel wireless, HC játékra nem merném ajánlani (ráadásul nagyon húzós az ára). Roccat Isku-t szidják mint a bokrot. Esetleg még a Gigabyte K8100 van (de azzal kapcsolatban is vegyesek a vélemények)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Billentyűzet vásárlás előtt állok ( bármily meglepő ) ,Ötleteket várok
Kritériumok : Magyar kiosztás, világítós , USB hub a többi nem lényeg.
Játékra és gépelésre kellene , most egy Trust easy silverakármit használok , csak már hangos is a lelkem, meg hát setétbe nem látom )
Előre is thx." a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
peter9228
aktív tag
válasz deathtania #8222 üzenetére
Én egy ilyet nyomkodtam meg a boltban, nem rossz. Olyan átlagos. A WASD és nyilak nem gumiborításúak, csak más színűek. Amit néztem, az még az volt, hogy a gombok szélét lenyomva működik-e, és működik (nem ragad be). Szóval szerintem neked megfelelő lenne.
-
deathtania
senior tag
hali!
kinéztem magamnak egy ilyen Genius billt. arra használnám, hogy amikor gamelek egy kicsit, akkor ne a notim billjét verjem szét. ez kb heti 1-2 alkalom. erra megfelel igaz?
valakinek valami tapasztalata van esetleg vele?
-
vlevi
nagyúr
Én a múltkor láttam a Mediamarktban egy ilyen Speedlink billentyűzetet.
Látszatra bejövős, minőségét nem tudom.
-
po1son
addikt
Én tegnap vettem meg. Eddig meg vagyok vele elégedve. Kicsit szokatlan volt először, mert a régi billentyűzetemet majdnem 8 évig használtam, de most már kezdem megszokni az újat.
A gépelés egyébként kényelmes és a csukló támasz is jól jön főleg játéknál. Viszont nem vmi halk, de ilyen áron szerintem ez elfogadható.
A wasd és a lefeljobbball nyilak azok narancssárgák, amik szerintem nagyon jól néznek ki és ami még lényeges, hogy gumiborításúak. A bill driver-ét feltéve egyébként kapunk egy olyan parancsikont az asztalra, hogy X7 Oscar Keyboard Editor.
Ha ezt a programot elindítjuk, akkor itt a 16 gyors gombot betudjuk állítani, hogy milyen célt szolgáljon. Elején megemlíteném azt, hogy 5 profil áll rendelkezésünkre vagyis 5 féle beállítást lehet alkalmazni a 16 gyors gombra. A beállításokat egyébként el lehet menteni a bill memóriájában vagyis, ha másik gépen használjuk, akkor ott ugyan úgy tudjuk használni azokat a beállításokat.
Most hirtelen ennyi. Lusta vagyok továbbfolytatni. Azt ne kérdezték, hogy vízálló-e, mert nem próbáltam és nem is fogom.
Tehát ár/érték arányban szerintem jó választás.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
royalka
őstag
Nah találtam hardver aprón Genius I820-at ma meg is jött. Kicsit szokatlan a külön média gombok hiánya de amúgy egy nagyon kényelmes kis bill. Az egér nevetségesen kicsi, számomra használhatatlan, de nem is ez volt a lényeg. 5 ropit simán megért.. Köszi mindenkinek a segítséget.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
nyunyu
félisten
Edit: Pontosabban a röhejesen szar bill azért tudja negaítvan befolyásolni a teljesítményt is, de 2k-ért teljesen értelmeset lehet már venni.
Regebben ajnaroztam az egypalcas billzetek kozott a Labtec Standard+-t, mint teljesen jol hasznalhato olcso billzetet.
Icon7 Classicot, az sem az almaim netovabbja, meg a ketpalcas szintet sem eri el, de a
Heten kollega par honapos laptopjan kellett dolgozni, amihez a Standard+-ra megszolalasig hasonlito USBs Labtec billzetet dobott a random generator (ertsd: epp ez volt olcson a nagykerben, amikor a laptop lett beszerezve), de 2 perc utan minden bajom volt tole, annyira nehezen jarnak a gombjai.
Kolleganak persze nem tunt fel, mert a regi asztali gepehez valami 6-7 eves retket hasznal, meg katasztrofalisabb ergonomiaval.
Nekem 2.5 eve dobott egy
Icon7 Classicot ugyanez a random generator, ez sem az almaim netovabbja, meg a ketpalcas szintet sem eri el, de valahogy ezen gepelni is lehet.Anyam oregecske bezs L Value Keyboardja helyett kene valami NEM fekete, USBs, joaras, magyar kiosztasu hagyomanyos billzet, de fogalmam sincs mit lenne erdemes helyette venni.
MS Wired 600-bol sosem letezett nem fekete, de a feketet se nagyon lehet mar kapni.
L Deluxe 250/Internet 350 is megszunt.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
peter9228
aktív tag
válasz deathtania #8207 üzenetére
Bocs, elírtam, XL3-at vettem. Az nem tetszett, hogy ha a gomb szélét nyomom meg, nem lehet benyomni.
-
deathtania
senior tag
válasz peter9228 #8206 üzenetére
az XL2 tényleg ratyi, de az XL3 már mérföldekkel korrektebb, lesd meg azt is.
ha nem kellene magyar, én mondanám a Logitech G11ét, vagy ha találsz olcsón akkor G15. nagyon kis megbízhatók, csak épp angol kiosztásos (emiatt tanultam meg vakon gépelni, szal haszna is volt.)és háttérvilágításos is mindkettő.
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Megláttam egy Revoltec XL2-t a boltban, meg is vettem mert megtetszett. Amikor hazaértem és kipróbáltam vettem észre, hogy egy rakás sz@r. Visszavittem a boltba, és szerencsére becserélik, de tanácstalan vagyok, hogy milyenre kéne cserélni. A világításról már lemondtam. Ezeket nézegettem: A4Tech X7 G800V, Microsoft Curve 3000, Microsoft 600, de a Logitech MK320-al is szemezek. Nem feltétlenül hátrány a vezeték nélküli (bár játékoknál talán). Szóval, szerintetek ezek közül melyik a legjobb? (Más is szóba jöhet, itt veszem, de 10k fölé semmiképp sem akarok menni.Szerk.:
Szempontok:
-Magyar kiosztású legyen
-2 soros enter
-Játékra is alkalmas legyen (tehát jól kezelje azt, ha egyszerre több billentyűt is lenyomok)
-Halk legyen (bár ez nem fontos, de azért jó lenne)
-Kényelmes legyen[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
notihoz szeretnék billt venni alapvetően játék célra: azaz ne a noti billjét verjem játék közben.
ami elvárás: könnyű legyen, minél vékonyabb (hogy ha kell, notitáskába is beleférjen), de masszív, hogy azért ne essen szét két menet TF2 után. valamint olcsó legyen.
korábban G15öm volt, olyan feeling tudom, hogy nem lesz, de hátha... -
-
qfm
őstag
Számomra sokkal jobban beváltak eddig, mint a hagyományos alsó kategóriás billentyűzeteim. Rövidebb úton járnak a gombok, puhán, könnyebb lenyomni őket, nem fárasztó a hosszú távú gépelés, jól alátámasztott a csukló. Mivel nem kell nagy, és nehezen járó gombokat erőből ütögetni, így gyorsabb, és kevésbé fárasztó a gépelés, ezért szeretem őket. De mint mondtam, csak alsó kategóriás billentyűzetekkel találkoztam még, így ez lehet nem mindre igaz.
Kipróbálnám szívesen, de nem tudom milyen boltba lenne raktáron, kipróbálható mechanikus Cherry MX Blue kapcsolós billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
5ezres kategóriában létezik minőségi, halk billentyűzet (csak word-re, semmi játék), vagy ne álmodozzak?
Alias: Júzer error
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!