- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
válasz
stargazer
üzenetére
nincsenek extra elvárásaim, családi album fotós vagyok
Értem. Azért azt megjegyzem - saját tapasztalat, tehát ha eltérő vélemény, annak magam örülnék a legjobban - hogy lehet jó ISO tűrő géped, elsősorban FF és igen, nem fog annyira zajosodni a gép, sőt a képen egy zajpöttyet sem fogsz látni...ennek ellenére a gyenge minőségű fény, ami általában jellemzi a beltéri világítást úgy általában mindenhol, ugyanúgy elronthatja a képet. Az tény, hogy azok a helyszínek amit felsoroltál, változó helyszínek, és a fényerő nagyon nagy szabadságfokot ad, gyakorlatilag bárhol használhatod, jó fehéregyensúly, expokorrekció a témához és készen vagy.
Ha innen nézzük, akkor lehet egy olcsó FF kell, pénzárcától függően megfelelő fix.
Ha zavar a zaj, és írod kellene a mélységélesség, akkor alapvetően nem az MFT a te rendszered.
Bár én lehet az ISO-t felvinném a mostani gépeden 3200-ra, és 1/100 alá nem mennék, ha meg nagyon mozognak inkább 1/250 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Spórolós topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest