Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Jól kiszúrt velem tegnap az FL-LM2 kisvaku.
Végre összeállt a legó-bringám, feltekertem gyorsan vele a Gellérten a rétre pár fotóra, mivel az idő már közeledett a sötétedéshez, bedobtam a 36R-t is a táskámba. Ott vettem csak észre, hogy a 36R-ből múltkor kifogyott az akku, és most csak a miniszettel voltam fent, nem volt nálam tartalék. Sebaj, van a kisvaku, felrakom azt, egy kis fillre amíg sötétedik blue hour elején még az is elég. Lövök 2-3-at, még minden működik, áttolom másik helyre a bringát, és elkezd össze-vissza működni, pl. lövök -2 alexpó és vaku +0.3, minimált villant; vaku +0.7 hajszállal erősebb; vaku +1.0 villant egy jókorát, túl sok is lett, vissza 0.7, nem villan... Onnantól kezdve 80%-ban el se sült, bármit állítottam, fill, slow, slow2, manual. Kikapcsoltam, levettem, megtörölgettem a kontaktokat, semmi. Ma este itthon megpróbáltam megint, hogy behalt-e, vagy hátha a hideg miatt volt, de semmi. Ellenben a délutáni fotók után az akku már elkezdett villogni, úgyhogy kicseréltem másikra, erre azzal egyből villant...
Legalább valami figyelmeztetés lenne, hogy "hé öreg, csak fullos akkuval vagyok hajlandó elsülni"
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest