Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Többen leírták itt, hogy nem fókuszál rendesen/ nem éles/ téveszt nyitott rekeszen. Én bevallom nem mélyedtem bele annyira, hogy megállapítsam mi a konstrukció hibája.
Az, hogy sok embert nem zavar teljesen érthető. Eltérőek az igényeink, elvárásaink. Valószínűleg a hiba sem egységesen jelentkezik minden obinál. Pl. a tiéd ezek szerint tökéletes számodra. Ezzel nem is vitatkozom, hiszen lehet akár későbbi széria, amin egyáltalán nem jelentkezik a gond.SZERINTEM ez adottság ennél az objektív típusnál/szériánál. Ezt abból gondolom, hogy a kezem között egyszer megfordult Pana is ezt csinálta, de le sem írtam még sehová, mert tényleg csak egy röpke kattogtatásra volt a kezemben. Lehet user error volt. Ha tetszik hangosan gondolkodom. Ahogy madgie, fedman, gorgo, én is mind-mind ott rontottuk el, hogy nem csináltunk téglafal tesztet.... Ennyi történt. Te meg kened szét a csempén. Csak nem értem minek, hiszen téged nem érint a hiba.
Ja, a trollkodás megjegyzésed kikérem magamnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest