Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Golota
üzenetére
Golota + OPiiPO + G@ß! + Grga: köszi

Juzaphotoról azt se tudom, mi az
500px még továbbra is a "gondolkodom rajta" fázisban van
Flickr-t is olyan ritkán használom, évente pár alkalommal.Sötét előterek: naja... Örök kihívás. Eleve megfelelően érdekes és a fő témához jól használható előteret találni is az. Időnként "a sötét ápol és eltakar", mert az, hogy egy törmelékdombon állok, a földön szemét hever, vagy ótvar igénytelen félkész vagy omladozó épületek vannak a képben, inkább csak levonna a képből. Van, hogy a közelben nem láttam igazán érdekeset, vagy van, amikor túl kicsi volt, a már eleve hosszú záridőn nem akartam erős rekeszeléssel még tovább rontani. De olyan is volt, hogy nem éreztem, hogy a sziluett helyett világosabb előtér hozzátenne a képhez, ilyenkor még mínuszba is nyomtam az árnyékokat.
Aztán persze van a technikai oldal is, hogy mire már értelmezhető lett az előtér, túl zajos lett, vagy természetellenesnek nézett ki.
Esetleg valamelyik konkrét kép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

500px még továbbra is a "gondolkodom rajta" fázisban van
Flickr-t is olyan ritkán használom, évente pár alkalommal.