Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Az csak egy önkicsomagoló exe, semmi egyéb.
Viszont a tavaly szeptember végéig készített képeim exifje G70-et mutat. Valamikor október elején frissítettem a 2.1-re és azóta az exifben G7 szerepel
Szóval akár frissíthetem is, csak tudnám, hogy ez most nekem, mint felhasználónak jó vagy rossz
Meg azt se volna rossz tudni, hogy ez miként történhetett? Mindig a G70-hez való firmware-t töltöttem le, mint ahogyan most is, csak épp most nem fogadta el többé... kíváncsi volnék, hogy ez hogyan orvosolható, ha egyáltalán az!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon PowerShot SX 410IS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval akár frissíthetem is, csak tudnám, hogy ez most nekem, mint felhasználónak jó vagy rossz
Meg azt se volna rossz tudni, hogy ez miként történhetett? Mindig a G70-hez való firmware-t töltöttem le, mint ahogyan most is, csak épp most nem fogadta el többé... kíváncsi volnék, hogy ez hogyan orvosolható, ha egyáltalán az!