Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Az csak egy önkicsomagoló exe, semmi egyéb.
Viszont a tavaly szeptember végéig készített képeim exifje G70-et mutat. Valamikor október elején frissítettem a 2.1-re és azóta az exifben G7 szerepel
Szóval akár frissíthetem is, csak tudnám, hogy ez most nekem, mint felhasználónak jó vagy rossz
Meg azt se volna rossz tudni, hogy ez miként történhetett? Mindig a G70-hez való firmware-t töltöttem le, mint ahogyan most is, csak épp most nem fogadta el többé... kíváncsi volnék, hogy ez hogyan orvosolható, ha egyáltalán az!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- MIUI / HyperOS topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval akár frissíthetem is, csak tudnám, hogy ez most nekem, mint felhasználónak jó vagy rossz
Meg azt se volna rossz tudni, hogy ez miként történhetett? Mindig a G70-hez való firmware-t töltöttem le, mint ahogyan most is, csak épp most nem fogadta el többé... kíváncsi volnék, hogy ez hogyan orvosolható, ha egyáltalán az!