Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Billentyűzet gondom van
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
sebipayne
üzenetére
Vigyázz azzal a kontúrélességgel, mert mikor GH2-ről sanyira váltottam, az első teszt 5n-nél majd falnak mentem, a gyári kitzúmmal készült videóknál. Aztán megnéztem mit lehet belőle kihozni vegassal, premiere pro-val, van abban még szufla, nincs annyira túlfeszítve, mint a GH2...persze az igazán nagy döbbenet amnuál 1.4-es lencsénél ért...ott megnyílt a sanyi, és előadta minden képességét.
Nem akarom egyiket sem dícsérni a másik ellenében, mindkettő kiváló (én nex 5n-ről beszélek nex 7-et nem esmérem) csak más megközelítés. Kontúron belül több van a nex.ben, kétségtelen tény, hogy kontúrélességben a GH2 verhetetlen, de plazmán pl sokkal jobban fest a nex 5n képe, mert plasztikusabb, és nem a kontúrélesség dominál. Ott nekem a GH2 kicsit zavaró, vissza kell venni az élességből (gépen is)
Ezen kívül GH2 hajlamos égetni a világos részeket, ez a nex-nél nem fordul elő szinte soha (ha nem szándékosan túlexpo-zol)Fényképről nem beszélek, ott elég durva a különbség, de ezt kiveséztük, jobb a szenzor, optikát meg olyat raksz elé, amiléyet nem szégyellsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Processzorok Olcsón Garanciával
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest