- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
mikrofon
üzenetére
Ha a pana dual stabi a saját oobijai közül se megy minddel akkor ugye érzed, hogy máris borult a "kompatibilitás miatt csak rendszerazonos obit" elméleted?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha én vennék 500k-s vázat én is hőbörögnék függetlenül attól, hogy előtte tájékozódtam-e
hisz ennyi pénzért már jár nekem a hőbörgés is. Különben is ki mondta, hogy a pénzzel nem jár együtt a hozzáértés!
Komolyra fordítva a szót: szakmai fórum lényege épp az,hogy nem tesztoldalas nüansznyi különbségeket felnagyító (hogy legyen miről írni) mentalitással közelítsünk a dolgokhoz.
Mivel a szabvány nyílt, a bázistáv és a bajonet egységes így rendszeren belül tetszőleges váz-objektiv kombináció használható, AF-es obi esetén működik az AF a vázak jpg formátumnál az obi firmware tartalma alapján elvégzik a torzítás korrekciót . Aztán hozzá lehet tenni, hogy vannak olyan plusz feature-ök amik csak gyártóazonos váz+obi esetén működnek pl. CA-korrekció, és vannak olyanok melyek még ez esetben se minden váz és/vagy obi esetén vagy mert az adott termék specialitása vagy mert olyan újabb fejlesztés ami a régebbi termékekből hiányzik vagy a gyártó nem adott ki frissebb firmware-t amivel elérhető lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hisz ennyi pénzért már jár nekem a hőbörgés is. Különben is ki mondta, hogy a pénzzel nem jár együtt a hozzáértés!