Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hmm, a szenzor... Baromira érdekes, hogy ez nem gagyi kategóriába szánt cucc még manuálisan választhatóban sem tud iso100-at. De hogy az iso25K az mi a lótúrónak van benne, azt maguk a tetves fejlesztők sem tudják, mert jóérzésű fotós iso1600 fölé csak végszükség esetén megy, de hogy iso25K-ban valaki komolyan fotózni fog, bakker!
Ez a videó mizéria is. Miért nem akar mindenki egyenesen IMAX vetítésre alkalmas űberbrutál videókat. Alap, nem? Azt sem értem, hogy miért nem 3D-ben, az nagyon menő!?
Mi értelme van egy videót tűéles 24" monitoron 10 cm távolságról nézni? Attól jó a videó? Mert ha igen, akkor én nagyon nem erre a világra való vagyok, asszem.
(Moziztam már 60" (!) plazmán. Sima DVD-9 formátum volt. Inkább nézném azt, mint egy 80mbites fullHD-t monitoron... Kicsit más világ, pedig mennyire elmaradott, szinte gáz: dvd
)Egyébként 1000 hozzászólás és 100 m43 rumor oldal ellenére sem láttam leírva explicit, hogy milyen bajonettet használ (bár esélyes hogy figyelmetlen vagyok). Jól sejtem, hogy m4/3.
(még mielőtt valaki félreérti: azért nem sírnék ha lenne ilyenem, sőt!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)