Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Sziasztok, ismét itt vagyok.
Egy hét intenzív fotózás alatt sikerült kipróbálnom szinte minden témát, amit fotózni szeretnék. Ez alapján megállapíthatom, hogy a váz (olympus om-d e-m5 mark II) nagyon jó, nagyon szeretem, jó választás volt.
Azt is látom, hogy az olympus 25/1,8 és 45/1,8 nagyon jó obik. A pankace kitt obira viszont nincs szükségem.
Ami még hosszútávon jó lenne az a két fix alá és fölé is egy-egy obi.
Főlé az olx 60/2.8 Macro obira gondolnék, mert ez fölötte is van és most az erdőben lett volna egy két dolog amit szívesen lekaptam volna makró objektívvel. Itt amin még gondolkodok az a 75/1.8 csak hát akkor nem lesz makróképes obim, de lesz egy nagyobb telém és nagyobb fényerőm...
A szettem alsó tartományában nehezebben tudom eldönteni még, hogy mire is lenne szükségem. Eszembe jutott a Olympus 12-40 Pro obi. Ennek van nagylátó tartománya, fényerős és mindenesnek funkciója is lehet. Ami eszembe jutott még az az olympus 12/2 fix. Ha már a több is fix akkor ez szépen beleférne a sorba, van fényerő és olcsóbb is. Amit ajánlott Lassú Víz kolléga két objektívet, azok is érdekesen hangzanak. A 9-18-et sötétnek gondolom kicsit, de legalább jó az ára. Itt valószínű jobban hiányozna a fényerő, mint amit a 9mm nyújt, bár ez már tényleg nagylátó. Hát aztán ott a 7-14 igazán nagylátó, fényerős, biztos kitűnő pro obi, viszont az biztos ennyi pénzt nem szeretnék az obira költeni.Köszönöm mindenkinek az eddig is kapott nem kevés javaslatot, tanácsot, véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Golfórát csinált a Huawei a gyönyörű GT 6 Próból
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs