Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
frankstork
üzenetére
"Nem tudom, kérdezem!?"
Oké, kérdezd azt a téglalap alakú mezőt jobb oldalt fenn, amibe szürkével az van írva, hogy "gyorskeresés itt". Már többször végig lett beszélve.
Bár mondjuk ez a Sony APS-C vs m4/3 is, mégis újra és újra felhozzák egyesek...---
Mint korábban említettem, az EM5-ösömön a szerviz-menüben megjelent a 8222-es hibakód, de erről semmit nem találtam a neten; és már lehet, hogy régóta ott volt, mégis látszólag működött minden.
Most nemrég videófelvétel közben pár mp. után mintha befagyott volna (kimerevedett a kép, mint amikor leállítod a felvételt, de sokkal tovább tartott). Kikapcsoltam, vissza, működik. Következő snittnél megint pár mp. után befagy, a normál videó-leállításhoz képest kb. 3x annyi idő merevség után visszatér a normál állapotába, és utána megy. Majd később mégegyszer megállt pár mp. múlva (6-16 mp közti hosszokról van szó).
Wétéef.
Túlmelegedés biztos nem lehet, elég hűvös volt. Akku is cserélve volt közben. Régebben is előfordult már 1-2x, de akkor egy alkalommal csak 1x játszotta el ezt.
Gondolom más se látott még ilyet?
Neten is keresgélek, de a keresőszavakra nem sok releváns találatot dob...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest