Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris
üzenetére
Nem kizárható (tipp) hogy egyszerűen a Fuji karakteres színvilága ez szimplán. Eleve hajlamos lilába tolni a tint beállítást a WB-nél, amit esetleg tetéz azzal (egyes filmmódok esetén jobban, máshol kevésbé) hogy tesz rá még Split toning-ot: csúcsfényt magentával megdobja. No, ott pont ezt látjuk. Csak pixelkukkolva jön elő, egészében a Fuji színvilágot adja...
Amúgy (egész 'véletlenül' mindkét obim van) sztem a PL25-nek zavaróbb (erősebb) a longitudinális CA-ja. Szívesen mutatnék tesztképeket is (mint Fed, aki amúgy jól teszi) csak én letörlöm őket, és a naaaagy internyet millió oldalát meg nem tartom fejben hogy linkelhessek rá példát ha egyáltalán van. Aki nem hiszi járon utána

Amit Fed linkelt képek, jól támasztják alá az ő boké magyarázatát, de sajnos vannak defektes egyének, meg olyanok akiknek eltér az ízlésvilága az átlagtól. Mindig is lesznek ilyenek.
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák (hú, annyi tökéletes embert elképzelni is sci-fi).És mindenkitől elnézést kérek (Grétsy tanár úr forog most mint a búgócsiga) a sok idegen kifejezésért, használtam volna magyar megfelelőt, de nem tudtam. Sry.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még jó, hogy nem vagyunk egyformák (hú, annyi tökéletes embert elképzelni is sci-fi).