Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorgo

őstag

válasz MrChris #71273 üzenetére

Nem kizárható (tipp) hogy egyszerűen a Fuji karakteres színvilága ez szimplán. Eleve hajlamos lilába tolni a tint beállítást a WB-nél, amit esetleg tetéz azzal (egyes filmmódok esetén jobban, máshol kevésbé) hogy tesz rá még Split toning-ot: csúcsfényt magentával megdobja. No, ott pont ezt látjuk. Csak pixelkukkolva jön elő, egészében a Fuji színvilágot adja...

Amúgy (egész 'véletlenül' mindkét obim van) sztem a PL25-nek zavaróbb (erősebb) a longitudinális CA-ja. Szívesen mutatnék tesztképeket is (mint Fed, aki amúgy jól teszi) csak én letörlöm őket, és a naaaagy internyet millió oldalát meg nem tartom fejben hogy linkelhessek rá példát ha egyáltalán van. Aki nem hiszi járon utána :)

Amit Fed linkelt képek, jól támasztják alá az ő boké magyarázatát, de sajnos vannak defektes egyének, meg olyanok akiknek eltér az ízlésvilága az átlagtól. Mindig is lesznek ilyenek. :U Még jó, hogy nem vagyunk egyformák (hú, annyi tökéletes embert elképzelni is sci-fi).

És mindenkitől elnézést kérek (Grétsy tanár úr forog most mint a búgócsiga) a sok idegen kifejezésért, használtam volna magyar megfelelőt, de nem tudtam. Sry. :(

Új hozzászólás Aktív témák