Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Pollai: Azt nem tudom milyen lesz az új zúm palacsinta, GX1-re már kijött vmi firm, mert nem volt az igazi az AF (bár, a régebbi modellekre is asszem), tehát kalapálják-illesztik...de nekem mft vonalon ami nagyon bejött, az a 20-as palacsinta és a kis zuiko kettős. Beltérben nem volt olyan dolog, amit azzal a kettővel nem lőttem meg előbb-utóbb szépen. De persze nagyban függ attól is, mit akarsz fotózni...
GX1 biztosan jobb-gyorsabb mint a GF1, de az ára és beérkezése kissé "rugalmas".Régi manuál vs jelen kitzúm polémia: Szerintem aki 30-40-et kiad egy nagyon jó régi manuálra, az talán 80-90-et is összekapar foggal-körömmel egy kis zuikóra. Ez érvényes mft-nél, természetesen nex-en eddig más volt a helyzet. Azért vettem drága manuált (nikon 50-es 1,4-es AI) ,ert nem csak fotóra kell, videózni pedig öröm vele. Hozzáteszem azt az élességet, amit a kitobi 5,6-on 50-55 mm-en csinál, hozza a nikony 2-2,8 között simán. A mélységélességről, dofról, térérzetről, most nem beszélek, ezt mindenki eldönti maga, neki mi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest