Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Pollai: Azt nem tudom milyen lesz az új zúm palacsinta, GX1-re már kijött vmi firm, mert nem volt az igazi az AF (bár, a régebbi modellekre is asszem), tehát kalapálják-illesztik...de nekem mft vonalon ami nagyon bejött, az a 20-as palacsinta és a kis zuiko kettős. Beltérben nem volt olyan dolog, amit azzal a kettővel nem lőttem meg előbb-utóbb szépen. De persze nagyban függ attól is, mit akarsz fotózni...
GX1 biztosan jobb-gyorsabb mint a GF1, de az ára és beérkezése kissé "rugalmas".Régi manuál vs jelen kitzúm polémia: Szerintem aki 30-40-et kiad egy nagyon jó régi manuálra, az talán 80-90-et is összekapar foggal-körömmel egy kis zuikóra. Ez érvényes mft-nél, természetesen nex-en eddig más volt a helyzet. Azért vettem drága manuált (nikon 50-es 1,4-es AI) ,ert nem csak fotóra kell, videózni pedig öröm vele. Hozzáteszem azt az élességet, amit a kitobi 5,6-on 50-55 mm-en csinál, hozza a nikony 2-2,8 között simán. A mélységélességről, dofról, térérzetről, most nem beszélek, ezt mindenki eldönti maga, neki mi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest