- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Köszi srácok! Rájuk zoomolok, aztán rendelek valamit.

Nem tudom, ki hogy van vele, de az Oly-knál nekem marha kényelmetlen helyen van a nyakpánt rögzítő fül a váz oldalán... Pont a kezem útjában van mindig. Ma teszteltem először igazán a gépet és kell az a markolat nekem úgy érzem.
Meg még pár gondolat az E-M10-zel kapcsolatban. A 40-150 elég nehézkesen talál fókuszt a lakásban, vagy ahogy egy kis fényveszteség is fellép a környezetben. A fókusz am gyors, durva. Ezt az indokolatlan ISO emelést mondjuk nem értem, mindegy feldolgoztam, mert am remek képe van a kitobikkal is. De a nagy mélységélesség miatt úgy érzem le fogok gatyásodni, mert kell egy 45/1.8, meg egy 60/2.8 is. De fel kell készülnöm az őszi gombaszezonra, szal nincs mese...
Számomra rengeteg a beállítási lehetőség, végigpörgettem és mondom wtf!? felével még baráti viszont sem ápoltam eddig, úgyhogy lesz mit tanulni. Alig várom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Számomra rengeteg a beállítási lehetőség, végigpörgettem és mondom wtf!? felével még baráti viszont sem ápoltam eddig, úgyhogy lesz mit tanulni. Alig várom...