Hirdetés
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Köszi srácok! Rájuk zoomolok, aztán rendelek valamit.

Nem tudom, ki hogy van vele, de az Oly-knál nekem marha kényelmetlen helyen van a nyakpánt rögzítő fül a váz oldalán... Pont a kezem útjában van mindig. Ma teszteltem először igazán a gépet és kell az a markolat nekem úgy érzem.
Meg még pár gondolat az E-M10-zel kapcsolatban. A 40-150 elég nehézkesen talál fókuszt a lakásban, vagy ahogy egy kis fényveszteség is fellép a környezetben. A fókusz am gyors, durva. Ezt az indokolatlan ISO emelést mondjuk nem értem, mindegy feldolgoztam, mert am remek képe van a kitobikkal is. De a nagy mélységélesség miatt úgy érzem le fogok gatyásodni, mert kell egy 45/1.8, meg egy 60/2.8 is. De fel kell készülnöm az őszi gombaszezonra, szal nincs mese...
Számomra rengeteg a beállítási lehetőség, végigpörgettem és mondom wtf!? felével még baráti viszont sem ápoltam eddig, úgyhogy lesz mit tanulni. Alig várom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Számomra rengeteg a beállítási lehetőség, végigpörgettem és mondom wtf!? felével még baráti viszont sem ápoltam eddig, úgyhogy lesz mit tanulni. Alig várom...