Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
FEDman
üzenetére
Nem szidlak én se nem utállak, ez most kifejezetten személyeskedés meg minden egyéb mentes olvasmánynak sikerült

Azért vállaltuk el, mert a banda fele a családom. Manuálok között is vannak viszonylag jellegtelen képűek, nyilván ezeket használtuk.... hogy miért pont a sokat fikázott manuálokat? Egyszerű a válasz: a sigma volt az egyetlen natív kistele, mert egyelőre ennyi cuccra futotta a büdzséből, nincs $$$. Hogy miért használtunk különböző vázakat? Szintén pénz kérdés, ha lesz még pana akkor hanyagoljuk a kölcsöngépeket, pl a sonyt. A két pana kit, varind-k, akksik, sdxc kártyák meg egyebek így most egyszerre elég sokba kerültek, majd még bővítjük a felszerelést jobb üvegekkel is.
Fórumot nekem is hanyagolnom kéne picit, vagyis inkább a topikot, mert nekem is olyan érzésem van nem sokan szeretnek itt... És még engem kértek fel nemrég topikgazdának, természetesen nem vállalom inkább, nem akarok háborútmadgie:
Ad2: Nem volt idő beállítani ráadásul nem az enyém a gép, nem én kezeltem javarészt, tudtommal valami normál vagy standard profil volt beállítva (már nem emlékszek mi a neve), full manuálban videóztunk összehangolt wb-vel. Annyi tényleg az én hibám, hogy egy standard profil sz*r színei miatt kijelentettem, hogy a sony színei rondák, miközben a panán a standard profillal sincs semmi gond a színekkel. Ezért bocsánatot is kérek.
Ad3: Nem vagyok biztos benne mire érted, de mondjuk igen, ez baj?
Ad3.1: Nem minden fenékig régi manuál, 98%-ban E bajonettes samyang 24mm t1.5 volt rajta, vagy ez is szétk*rja a tónusokat?
Ad4: Az elején én emlékszek rosszul hogy egy "jó" gépet ajánltál (gh3, x-e1) a két "sz*r" panámmal szemben (gh2, g6)? No meg ha most már azt írod, hogy 2-3 gép kell a feladathoz, akkor mégis miért kapom meg a fejemre állandóan, hogy gyűjtöm a kacat panákat (2 darab pana)?
Ad5: egyszer leállt a felvétel még az elején egy régi instabil hack-el, azóta raktam rendes hack-et és még SOHA nem fagyott le a hackelt gh2 azóta sem, ha nálad lefagyott valaha, akkor szerintem valamit nem jól csináltál
Ad6: Többször leírtam, hogy videóban még nagyon amatőr vagyok, nem is kell rám bízni, idegennek el sem vállalnám...(#69677) hito: Nem fagy az, csak rendes hack kell rá. Az enyém legalábbis soha nem fagyott eddig flowmotion-al, lehet csak ilyen szerencsés vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest