- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Valaki meg is nézte, jessz!

Sajnos igen, kétféle helyzetben is.
Mint írtam anno, ~4+ percnyi nyers videóanyag jött össze, ezt gondoltam pár képpel feldobni. Csináltam pár sok képből összefűzött panorámát, gondoltam majd valami szoftverrel jó kis pant lehet belőle csinálni. Elméletben nem nagy cucc egy ilyen, kiszámolja, hogy hány pixellel lépteti arrébb, vagy esetleg mennyit kell átméretezni. Nos, elméletben. Se itt, se a videós topikban nem jött tipp freeware magoldásra (munkagép...), úgyhogy leírások, review-k alapján 4 progit próbáltam ki, de egyik sem tudott rendes, beállítható pant, a legrosszabb, hogy fele még az oldalarányt se kezelte jól, széles fekete csíkokat hagyott alatta-fölötte. A 4.-nél adtam fel, mert ez már legalább paraméterezhető volt, de sajnos darabos, ami rövideknél nagyon zavaróan akadozós diavetítős volt, a hosszú sem volt teljesen sima, meg annak a statikussága a többi timelapsehez és a zenéhez sem passzolt volna. Vicces módon a Windows Live Movie Maker (nem röhög - kénytelen voltam eddig süllyedni) nagyon korlátozott beépített panjének mozgása sima, viszont az csak az outputnak megfelelő képarányt kezeli jól, minden más a széleken fekete csíkos.
A másik pedig, hogy valamiért a timelapse-ekből ha csak rövid snitt van, akkor pl. a csillagok mozgása darabos, de ha már 3-4 mp-nél hosszabb, akkor utána kisimul. Valami motion vector számítás lehet talán?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest