Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Haugland
üzenetére
Szerintem abszolút reális annyi, de igazából fogalmam sincs, hogy annyiért meddig hirdeted és mikor lesz rá vevő, én annyiért legalább hirdetném. Az utódját a G6-ot (csak váz obi nélkül) épp 90 fölött látok eladót, bár az már fent van egy ideje és az eladó csökkentette is az árát párszor. Azon pl még mikor drágábban hirdette el is gondolkodtam (a drágább árán), mert épp lett volna rá keretem és tetszett a váz, azt én reálisnak tartom, aztán mégsem viszik el úgy látom.Az árak nyilván a piacon múlnak, hogy mit mennyiért visznek el, nekem ha akarnék G5-öt venni kitben, annyit simán megérne.
MrChris: Utánanéztem, igazad van, az még egy másik. Megzavart, hogy a G3-ban volt a GH2 mellett először 16Mpixeles szenzor, ami azért furcsa, hogy akkor a G3-ban lévő szenzort nem sok másik gépben használták, gyakorlatilag egy mellékvágány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest