Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz
andersen10
üzenetére
Nekem volt, 8 hónapon keresztül. Eleve ekv. 24 mm-rel akartam kezdeni a m4/3-ot is, de eleinte nem lehetett még kapni a 12-35-öt, aztán meg az égben maradt az ára, végül megvettem a 12-es fixet, és onnantól kezdve az lett az alapobjektív a GX1-en. Nekem nem volt vele gondom, azt hozta, amit láttam a tesztekben is. Aztán megjelent a GM1, ment a GX1 is, ment a 12/2 is, de nem azért, mintha nem lettem volna elégedett valamelyikükkel is, de a GM1 kit elvarázsolt, igaz, hogy kompaktosabb a kezelése, se vakupapucs, se tekerő, 12 mm-en se f/2, dehát mivel azt a látószöget általában tájra, városképre használtam korábban is, a fényerejét nem használtam ki, rekeszeltem a 12/2-t is. A 12-esre visszatérve: csodálkoztam is mások véleményén, én nem rossz szájízzel gondolok vissza arra a 8 hónapra, az volt az alap, a 20-as, 45-ös és halszem szituációfüggően került a helyére, majd ment is vissza rá a 12-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest