Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztem nem vészes, lehet eltúloztam. Engem az jobban zavarna, hogy nagyon/túl könnyen jár, mert akkor a nyakadban lógva is "kicsúszik" egy idő után a súlyánán fogva. Anno a 45-200-am ezt csinálta. Amúgy meg eljössz a legközelebbi sörözésre, és megnézed!
Lassú víz: be kell valljam, nem kizárt az sem, hogy megy em5-tel is. A napokban vettem észre, hogyan lehet kisebbre venni a fókuszmezőt. Nos, ez kizárólag a tapicskával lehetséges, a 2. módban, amikor csak elhelyezed, és odafókuszál, de nem exponál. No, ezután kicsi is marad a fókuszmező. Annyi szépséghibája azért van, hogy ha nyomsz egy OK-t vagy menüt (azaz ha bármi beállításon módosítani akarsz) akkor kezdheted elölről... De legalább így megy. Télen kesztyűben külön béna, de hát eddig ezt sem vettem észre. És persze ez is csak tapicskán keresztül elérhető, így simán lehet, hogy van belenagyítás közben stabi... ki fogom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest