Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Off is lesz, meg nem is... Szóval kezd komolyra fordulni a helyzet.. Úgy néz ki, hogy a következő hónapokba ide-oda kell utaznom europàban. Főleg kézipoggyàsszal, az àtszàllàsok miatt. Erre màr az e-pl1-em is nagy. Tehàt valami zsebre vàgható alternatíva kellene. Ma voltam a scandinavian foto bemutato boltjàban, gondoltam "megtapizom" a jelölteket. No innen kezd félig off lenni mert néztem a gf5-gf6-ot is, de obival màr kicsúszik a zseb méretből. Tehàt marad a sony rx100, pana lx7, oly xz2. Itt többeknek van ilyen "màsod" vàz. Esetleg beleférne egy fuji x20 is. Sajna ma csak az rx100-at tudam kiprobalni. Meglepett az af gyorsasàga. Ez az egyik legfontosabb szempont. Gondolom megértitek az e-pl1 utàn. Sőt a tele àllàsban is egész jó volt, közel sem odeàlis viszonyok között. Sajna az Xz2 aksija le volt merülve, nem tudtam kipróbàlni. Mellette az àr szól, kb35-40%-al olcsobb mint az rx100. Ja! ès a kihajtható kijelzö.. Ugyanigy jàrtam a fujival. Itt a méret hatàreset, de tetszik maga a gép.. ja egy kicsit dràgabb az rx100-nàl... Lx7 nem is volt.. Olcsobb mint az rx100, viszont kisebb az érzékelő. Az optika ugye fényerősebb, és szélresebb làtómezővel indul.. Viszont itt sincs kihajtható kijelző... Ha teszem azt Az xz2 hoznà az rx100 af sebességét, akkor tuti befutó lenne. Az objektiv elvileg jobban rajzol mint az rx100. Sőt a pana is jobban rajzol... Szóval segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest