Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tápos kibeszélő offtopik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Áh, ha eladnám, akkor csak azt adnám, ami mindig díszdobozban, párnák között, portalanított helyen pihent és gyakorlatilag hozzá se nyúltam, csak épp annyit, hogy a kihasználatlanság ne okozzon benne károkat. Abban
olajatmemóriakártyát rendszeresen cseréltem, márkaszervízbe vittem a szenzort és a lencséket tisztítani ha véletlenül egy porszem került rá. Szóval nem kell félni, én csakis újszerű terméket adnék el.
Amúgy az a jó, hogy ha lenne rá pénzem most akkor sem cserélném le, még nincs akkora ugrás, ami miatt azt mondanám bármelyik vázra, hogy na erre megéri váltani. Ha meg lecserélném akkor is hagynám családban, így is bárhová megyek valakivel az első kérdés az, hogy viszem e a gépem és ha már ott vagyunk akkor pedig, hogy fotózhat e ő is vele, mert nagyon más mint egy kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 7
- SUSE Linux
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest