Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- E-book olvasók
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
(#35440) b.vr: "ki mondta, hogy nem a rendszert kell nezni " íhát a folytatásból az derül ki hogy Te mondtad és Te mondod...

Parcinak volt egy kérdése: "magyarázd már el nekem légyszi, hogy végre megértsem, hogy egy nem cserélhető objektíves gépnél miért fontos pont az ff szenzor? (a kérdés egyébként cserélhető obis gépekre is aktuális, de bridge-nél aztán végképp)" és arra próbáltam rámutatni hogy téves válasz hogy a "szenzorban? nagyobb jobb... (majdnem) mindig." , mert nincs értelme önmagában a szenzort nézni (és minősíteni) hanem csak az obival _együtt_ És pont egy bridge-nél, ahol a "ráforrasztott" obi miatt elválaszhtatalan rendszert képez a szenzor + az obi, nem értelmes számon kérni önmagában a szenzort. Ha FF lapka lenne benne (sőt, ha akár csak m43), de még közel ilyen tudású objektívet sem tudnának "ráragasztani", főleg nem ekkora méretben, akkor is "inkább legyen FF"? Ez nem jó irány, mert nem a szenzorral fényképezel, hanem a rendszerrel.
Ez az RX10 teljesen rendben van, teljesen jó párosítás az a szenzor és az az obi. Én speciel nem szeretem a bridge-eket, de ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Samsung A17 mobiltelefon
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest