Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenan
aktív tag
ezt a kirohanást nem egészen értem, elolvastam amit írtam még egyszer
mondjuk jópofa, hogy a 4x akkora érzékelős a kisebb,objektívestül is (hasonló dof-fal), kb. azonos áron (kicsit olcsóbban)
szerintem nem lesznek könnyű napjai az M1-neksem az objektív minőségéről, sem más paraméter (szenzor, kezelés akármi) egy szót sem ejtettem.
És igen, szerintem sok szempontból azonos vevőkört is céloznak: rengeteg azonos tulajdonságuk van, kb azonosan kicsik, időjárásállóak, kb azonos keresőjük, használati módjuk, nem utolsó sorban kb az áruk.
És akinek tele a hócipője a nagy dög dslr-ekkel, kicsi de minőségi gépet akarnak, zömmel azok vesznek milc-et, és nem a szenzorméret kicsisége miatt. Az hogy a szenzor méret részben meghatározza az objektívméretet, az persze mérlegelendő és a választások alapja is lehet. Meg még ezer más is. És persze ezer különbség van, szenzorméretben, af sebességben, kezelésben, meglévő, de rátehető natív obiparkban stb, mégis például én e kettő között gondolkodom, és szerintem mások is páran.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest