Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Én nem tudok összevetni semmit-semmivel, főleg megbántani valakit, akinek az összehasonlításban szereplő gépe van.
Azért egy-két dolog; a gh1 iso 1600-ig dolgozik jól (bár pont ma láttam egy 1600-as raw-ot amin én is meglepődtem, el sem akartam hinni, hogy ekkora érzékenységgel csináltam)
de addig nagyon üt. A hozzávett alapobi teszi a dolgát, nem egy lejka, de jó ollránder, én többnyire azt viszem, mert videózok, fenykípezek vegyesen, s videónál jól jön a stabi. Minden (!) kézre áll nekem, gyorsan lehet a paramétereket változtatni, kib.szott jó a keresője (a belenagyítás fenomenális, nekem nagyon tetszik), gyors, pontos.
Videója példás (hekkelve progreszív full HD, de tényleg), rengeteg manuális beállítási lehetőséggel.
Én vettem egy zeiss 50 mm 1.8-as lencsét, azzal egy más világ tárult elém az eddigiekhez képest, ha lenne egy stabis a géppel együttműködő ilyen minőségű lencsém, megérkeznék
In einem Wort: gh1 jó választás 100 ezerért!
G2-t nem esmérem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Háztartási gépek
- World of Warships
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs